Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Kezdhetsz imádkozni, hogy amit holnap hoznak légszűrőházat az nagy motoros kocsiból származzon :) :D

:) Az nagyon jólenne ..... már kezdem is a miatyánkat.... :)

Elküldve
nem tud valaki olyan oldalt ahol meg lehet nézni mennyi a tested zsírtartalma? :)

Forgalmazunk ilyen cuccot,olyan 10körül....Mérleg és testzsírmérő egyben...Esetleg érdekel??????? :D :) :)

Elküldve
Forgalmazunk ilyen cuccot,olyan 10körül....Mérleg és testzsírmérő egyben...Esetleg érdekel??????? :D :) :)

Nekem is van ilyen...de remélem nagyon szarul mér...már megint 92 kg vagyok...Robival elmélkedtünk is a héten, hogy jön a jóidő, lehetne "mosni"... :)

Elküldve
Nekem is van ilyen...de remélem nagyon szarul mér...már megint 92 kg vagyok...Robival elmélkedtünk is a héten, hogy jön a jóidő, lehetne "mosni"... :D

Nem szoktak tévedni.... :) :lol: :lol:

Tévedtem a mérleges 19900

bg20.jpg

Ami nem mérleg csak testzsírmérő az is 19900 :) de persze ha valakinek kell azért tudok kedvezményt intézni :)

bf306.jpg

Elküldve
Milyen van?????Esetleg ha omron vagy beurer akkor tudok hozzá használatit szerezni.....

valami dimarson vagy mi,rájöttem hogy működik állni kell rajta sokáig :)

testem zsírtartalma 22.22% :)

Elküldve
valami dimarson vagy mi,rájöttem hogy működik állni kell rajta sokáig :lol:

testem zsírtartalma 22.22% :)

Nem akartalak megbántani azért nem írtam hogy k@rva egyszrü használni... :) :D :lol:

Azért kell rajta sokáig állni mert a szervezeteden keresztül megy egy kis áram és az ellenállásból számolja ki hogy mekkora a tested zsírtartalma....Gondolom ez most sokmindenkit érdekelt,de legalább Én is értek valamihez :) :D :lol:

Elküldve
Nem akartalak megbántani azért nem írtam hogy k@rva egyszrü használni... :) :D :lol:

Azért kell rajta sokáig állni mert a szervezeteden keresztül megy egy kis áram és az ellenállásból számolja ki hogy mekkora a tested zsírtartalma....Gondolom ez most sokmindenkit érdekelt,de legalább Én is értek valamihez :) :lol: :lol:

jovan nah :)

Elküldve

Lassan lent a GAME :) sikerült végre az xfire reget is megcsinázni.. (tegnap nem ment a serverük vagy nem tom mi.. de az oldaluk se volt elérhető)

Viszont nem tom mit hogyan lehet, kell benne beállítani.. (a játék még nincs felrakva)

Találtam valami olyat hogy custom server vagy mi.. oda beírtam az IP-t, de nem látom sehol megjelenni..

Majd valakit lehet megkeresek ezügyben MSN-en.. csak épp ma meg holnap barátnős nap lesz.. megünnepeljük utólag a szülinapját.. holnap este meg doóóógzok is.. szal majd csak hétfőn lesz Game :) :)

Elküldve
Lassan lent a GAME :D sikerült végre az xfire reget is megcsinázni.. (tegnap nem ment a serverük vagy nem tom mi.. de az oldaluk se volt elérhető)

Viszont nem tom mit hogyan lehet, kell benne beállítani.. (a játék még nincs felrakva)

Találtam valami olyat hogy custom server vagy mi.. oda beírtam az IP-t, de nem látom sehol megjelenni..

Majd valakit lehet megkeresek ezügyben MSN-en.. csak épp ma meg holnap barátnős nap lesz.. megünnepeljük utólag a szülinapját.. holnap este meg doóóógzok is.. szal majd csak hétfőn lesz Game :) :)

Amíg nincs fent a játék a szervereket se látod...Szerintem :)

Elküldve

Jan 25-én tudtam utoljára olvasni a GSi topikot és azóta ötven oldal született. Pedig már majdnem három éve mindig mindent elolvasok, de most ezt lehetetlen :S

Elküldve
Amíg nincs fent a játék a szervereket se látod...Szerintem :)

Ott a pont! Felraktam.. és ha minden igaz,így már megvan a server is.. már majd csak a játékot kell konfigolnom, de mindjárt itt a barinő,és még a pofám is csupa szőőőőr :) :) Szal az máskorra marad..

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.