Lanti Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Lanti.... Rcon <<<<<<<<< akkor ittvan amit mondtam! elvileg beállítottam köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 elvileg beállítottam köszi Oké remélem működni is fog... mi ezt használjuk amikor szervert configolunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Oké remélem működni is fog... mi ezt használjuk amikor szervert configolunk. jah elvileg teljesen jo, majd ki kell probalni..... igy tényleg egyszerübb köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 jah elvileg teljesen jo, majd ki kell probalni..... igy tényleg egyszerübb köszi :) nem is tudom hol találtam de még egy info slot számot is tudsz emelni csak nemtom díjaznák e :) Egyszerűbb mint parancssorozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 nem is tudom hol találtam de még egy info slot számot is tudsz emelni csak nemtom díjaznák e :) Egyszerűbb mint parancssorozni. nem emelünk slot számot emrt 12 föset bérelünk, az marad. nem hiszem hogy nem lenne elég ha csak ahverokkal jaccol. Amugy meg nem is szeretem a tömegynomort... 12v12....nemjo 6v6 jo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Egyszerűbb mint parancssorozni. ha közben akarok vmit allitani akkor marad a parancs sor mert mire alt+tab al kilépek meg vissza az egy év.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 nem emelünk slot számot emrt 12 föset bérelünk, az marad. nem hiszem hogy nem lenne elég ha csak ahverokkal jaccol. Amugy meg nem is szeretem a tömegynomort... 12v12....nemjo 6v6 jo :) na csak azért mondtam mert ez egy hibája sajna pl ha én is bérbeadok a szerveren egy mittom én 10 slotos szeró helyet és ezt adom mellé akkor kalózkodni tudnak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 CS-en írták, így születnek a városi legendák... :) :) :) "én azt hallottam hogy beálltak a zsaruk a driftplaccra, majd egy auto, és a végére 3 auto körözött körülöttök; 2 bömi meg egy merci asszem. és igy elmenetek a zsaruk" Azt sem tudták merre rohanjanak a barmok...nem hogy köröztek körülöttük... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Halihó... Na sikerült rendezni valami szálító ezközt??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 CS-en írták, így születnek a városi legendák... :) :) :D "én azt hallottam hogy beálltak a zsaruk a driftplaccra, majd egy auto, és a végére 3 auto körözött körülöttök; 2 bömi meg egy merci asszem. és igy elmenetek a zsaruk" Azt sem tudták merre rohanjanak a barmok...nem hogy köröztek körülöttük... :lol: :lol: :lol: igen a te verziód lessz a valós :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 CS-en írták, így születnek a városi legendák... :) :) :D "én azt hallottam hogy beálltak a zsaruk a driftplaccra, majd egy auto, és a végére 3 auto körözött körülöttök; 2 bömi meg egy merci asszem. és igy elmenetek a zsaruk" Azt sem tudták merre rohanjanak a barmok...nem hogy köröztek körülöttük... :lol: :lol: :lol: Hát lehet hogy a nagy menekülési gázadásban megpörögtek a rendőrök mellett és az volt a körözés tulajdonképpen... A rendőrök meg gondolták hogy: "ejj ezt a sok barmot... menjünk innen me még összetörnek minket" azt inkább elhúztak. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 na csak azért mondtam mert ez egy hibája sajna pl ha én is bérbeadok a szerveren egy mittom én 10 slotos szeró helyet és ezt adom mellé akkor kalózkodni tudnak.. az sv_maxclienttel rconnal is meg lehet változtatni simán... felügyelni kell néha néha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Halihó... Na sikerült rendezni valami szálító ezközt??? :) Hát majd valamelyik nap ha valki vonóhorgos el tudná nekem hozni Fótra azt a picit, akkor felpróbáljuk rá...A számok alapján fel kell, hogy férjen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 CS-en írták, így születnek a városi legendák... :) :) :D "én azt hallottam hogy beálltak a zsaruk a driftplaccra, majd egy auto, és a végére 3 auto körözött körülöttök; 2 bömi meg egy merci asszem. és igy elmenetek a zsaruk" Azt sem tudták merre rohanjanak a barmok...nem hogy köröztek körülöttük... :lol: :lol: :lol: kik rohantak? Mert télleg két bömös meg egy merci ML körözött körölöttük :) Amugy tény hogy ha megjönnek a kék-ek mindenki fejvesztve menekül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hát majd valamelyik nap ha valki vonóhorgos el tudná nekem hozni Fótra azt a picit, akkor felpróbáljuk rá...A számok alapján fel kell, hogy férjen... Hát ha a számok is aztmondják felfér akkor felkell férjen,, bár láttam én már karón varjút ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 CS-en írták, így születnek a városi legendák... :) :) :D "én azt hallottam hogy beálltak a zsaruk a driftplaccra, majd egy auto, és a végére 3 auto körözött körülöttök; 2 bömi meg egy merci asszem. és igy elmenetek a zsaruk" Azt sem tudták merre rohanjanak a barmok...nem hogy köröztek körülöttük... :lol: :lol: :lol: Ez tényleg így volt.Utána jöttek vissza 4x annyian :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ja és ami a legszánalmasabb:Már mindenki elment csak mi maradtunk,és mivel nem tudod mibe bele kötni,ránkszólt hogy menjünk le az útról a járdára.... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ő Feri gyurcsány Feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ő Feri gyurcsány Feri http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/52..._1201861206.jpg :) De a kutya gerinces :) Nincsen valami gilisztás fotód :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 coupe fogadni merek ma sem jöttök gamelni... :) Vagy foci vagy tali lessz megen :) :) Tegnap Lantival alig bírtunk 2 en sőőt nem is nagyon :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ő Feri gyurcsány Feri http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/52..._1201861206.jpg Mennyiért vesztegettek egy ilyen kiskutyát?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 coupe fogadni merek ma sem jöttök gamelni... :) Vagy foci vagy talilessz megen :):D Tegnap Lantival alig bírtunk 2 en sőőt nem is nagyon :lol::D Hogyne mennék... :lol: Szerintem 7-8körül már otthon leszek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mennyiért vesztegettek egy ilyen kiskutyát?????? Törzskönyvel 60.000 legalább is a kollégám aki tenyésztette a bullteriert anyiért adtta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mennyiért vesztegettek egy ilyen kiskutyát?????? ferenc kölykeitt 45-50 szokták elkapkodni volt 1 kis sárgám azt 80ért nem adtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hogyne mennék... :) Szerintem 7-8körül már otthon leszek. :) Az jó csak a fene enné meg az éjaszkás műszakot 21:00 kor lépnem kell :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts