Xray Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Atommanó.. Megkérdeztem.. Nem ad bérbe ami ugye neked amúgysem lenne jó.. Eladó meg nincs neki sajna.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 jo-jo, de ha megveszi a _RETTENET_ -et akkor minek épít külön gyorsulós autót? :) :D :) Tartalék autó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Ja tök boldog lettem...találtam trélert...írtam neki emailt, és válaszoltak is...4.000 HUF / 24 óra...ez elég baráti dolog... kicsit gagyettó, de a célnak pont megfelel...1000 kg össztömeg, 800 kg szállítható vele... Már csak Piiistát kell megfűznöm, hogy hurcolásszon le a versenyekre...a csodakék Caravannal... Tehát akkor a költségvetés versenyenként megugrik 2 doboz cigivel + 1 karton IceTea-vel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tartalék autó... :) kidobott pénz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 kidobott pénz :) :) :) :D A turbóból indul ki, hisz tudod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tartalék autó... :) jól fog mutatni mikor a tartalék autoval huzza az audit amire futon rá van kötve a kadett. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 jól fog mutatni mikor a tartalék autoval huzza az audit amire futon rá van kötve a kadett. :) :) ááááááá...félreérted.....! ha megveszi a kadett lesz a tartalék autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 ááááááá...félreérted.....! ha megveszi a kadett lesz a tartalék autó :) igaz, erre nem is gondoltam :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 ááááááá...félreérted.....! ha megveszi a kadett lesz a tartalék autó :) Már csak az a kérdés, hogy hogyan fog haladni, miközben ő a tréleren lévőben ül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Már csak az a kérdés, hogy hogyan fog haladni, miközben ő a tréleren lévőben ül :) Abba nem fog beférni, tele lesz a mélykéknek szánt kempingszékkel meg icetea-val :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Vedd meg a Redi GSi-jét és szúrjál egy vonóhorgot. :) Arra jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Arra jó :D sem... :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Találtam egy ilyet...klikk-katt... Itt van mociszállító, de teliplatós... :) Hátha ráfér a verda... :) 2,6m x 1,6m Össtömeg 1000kg max szállíítható 800kg én kicsit nézelődtem, és találtam egy ilyet náluk: Fékes autószállító 1-2 tengelyes: 3000 mm hosszú; 1700 mm széles; 1 tengely; 1000 kg – 1300 kg összteher. Na meg a lap alján ez áll: A listán nem szereplő egyéb méretek is rendelhetők. A forgalomba állítás költségei: A műszaki vizsgadíja 14000 Ft, illeték 9000 Ft, törzskönyv 12 000 Ft rendszám 4200 Ft, matrica 450 Ft, ügyintézési díj 6000 Ft, összesen 45 650 Ft. Tudom, nem ez a legolcsóbb verzió... évek alatt térülne csak meg. Ha egyáltalán megtérül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 vonóhorgot tudok adni Anti nekem vót a gsi-n :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Köszi Laceee...de ez nem ilyen egyszerűűűű... Este foci valaki??? Eddig 6-an vagyunk, még két emberke jöhet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 én kicsit nézelődtem, és találtam egy ilyet náluk: Igen, van nekik elég sokminden...ráadásul elég rugalmasak is...de venni sajna most bizti nem fogok tudni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 sem... :lol: :) :) :) "Most még röhögx" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 "Most még röhögx" :lol: :) Lehet, de Te meg sírni fox... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Lehet, de Te meg sírni fox... :) :) :D Sz@rik a farmra szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Na ilyesmi hangja van.... Milyen hifi van abban a kocsiban? :) :) Tekerd fentebb egy kicsit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Milyen hifi van abban a kocsiban? :) :) Tekerd fentebb egy kicsit... :) "Attól, hogy a fejed a homokba dugod, attól az élet még seggbeb@sz" /Dr. Csernus/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Majd egyszer lehet megtapasztalod... :) Hogy milyen,amikor 5 perc öröm után hazavontatnak? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 "Attól, hogy a fejed a homokba dugod, attól az élet még seggbeb@sz" /Dr. Csernus/ Hé hé hé!Ez nekem volt kiírva msn-en sokáig! :) Ne lopjál gecó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Hé hé hé!Ez nekem volt kiírva msn-en sokáig! :) Ne lopjál gecó! :) A főnix madaras aláírást is Te találtad ki???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 A főnix madaras aláírást is Te találtad ki???? :) Höhö!Nyasgem! :) Azt Pistától loptam,de fizettem neki a kopirájtot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts