Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Gyorsan ki lehet cserélni és meghallgatni, hogy tényleg az-e a gond. Emiatt kár újat venni. Vagy elvinni egy ultrahangos tisztításra (1000huf/darab).

Új verzióban szerintem olyan 20-25e forint lenne a 4 darab.

Jójó de mit teszek bele? Egy másik 16 éves autó cuccait? :) Ez az ultrahangos tisztítás ér valamit? Nincs benne olyan mechanikus alkatrséz ami el tud kopni/tönkre tud menni? :) Mert akkor jobban járnék egy új szettel.

Elküldve
Tegnap. :)

Gyanítom egy hét alatt többet megyek vele (gyorsabban (mondjuk ezzel nem mondtam nagyot...:D)), mint Te fél év alatt...:lol:

youtube-ra vele vagy nem történt meg :lol: :)

tegnap is ott parkolt f12-kor a ház előtt :)

Elküldve
Jójó de mit teszek bele? Egy másik 16 éves autó cuccait? :) Ez az ultrahangos tisztítás ér valamit? Nincs benne olyan mechanikus alkatrséz ami el tud kopni/tönkre tud menni? :) Mert akkor jobban járnék egy új szettel.

Nem, nem mindenképpen új szett szerintem eBayről, ha tényleg van baja.

De az hogy van egy kis hangja, az normális.

Elküldve
youtube-ra vele vagy nem történt meg :lol: :)

Mert mire elindul valahova már vissza is ér...ez egy ilyen gyors verda...bár neked ez igencsak meseszerű Redi... :D

Majd egyszer lehet megtapasztalod... :)

Elküldve
youtube-ra vele vagy nem történt meg :D :)

Most is ott parkol, mivel 320 méterre dolgozok tőle, oda meg azért még elmegyek gyalog is.

(Ma este is) Este meg lesz járatva, abban nem lesz hiba... :)

Elküldve
Hallhatod az injektorokat is.

Mondjuk ez teljesen normális szerintem.

Ha viszont már cserélnéd őket, akkor szerezz bele kékeket egy DIS-es XE-ből.

Kicsit nagyobbak és négysugarasak, tehát szebben porlaszt. Nekem is azok voltak a Corsában.

Utána egy pucolás féktisztítóval és mehet is vissza. Mondjuk nem hiszem, hogy sokkal halkabb lenne. :)

Valaki mostmár tényleg fülelje meg :)

Ha viszont már cserélnéd őket, akkor szerezz bele kékeket egy DIS-es XE-ből.

Diiiiiinnnyyyyyy hooooollvaaagy :)

Elküldve
Inkább most már kinézek este a srácokkal, mert vagy másfél két hónapja nem voltam...majd kedden... :)

Menjünk ki utána. És akkor én is megyek. :)

Elküldve

Ki emlékszik arra Gsi-re, ami a használtautón volt, piros, újrafényezve, NE, irmscher cucokkal, Golf 2 Gti pirelli felnikkel ?

Tegnap asszem pont előttem jött ki a Lurdy parkolójából, cép :)

Elküldve

Lacee, ha jöttök ketten, akkor menjünk... :)

Írj, hogy mivan...

Ja tök boldog lettem...találtam trélert...írtam neki emailt, és válaszoltak is...4.000 HUF / 24 óra...ez elég baráti dolog...

kicsit gagyettó, de a célnak pont megfelel...1000 kg össztömeg, 800 kg szállítható vele...

Már csak Piiistát kell megfűznöm, hogy hurcolásszon le a versenyekre...a csodakék Caravannal...vagy bárki akinek van vonóhorga...sajna az Audin ki kéne vágni a hátsó lököst...ha lenne rá vonó...bár mondták már hogy meg lehet csinálni kivágás nélkül is...már csak erre keresek megoldást...ráadásul a Kerepesi úton lenne a futó...5 percre tőlem... :)

smart4.jpg

Neccesen de elvileg ráfér...

2395 a gyári tengelytávja a verdának, és 2600 a plató felülete...

az autó hossza meg 4124...Szal másfél méternek a levegőben kell lógnia...

Elküldve

Hát, szerintem nem nagyon fog elférni... :)

Nagyon kíváncsi leszek, mert lesz ott azért buktató. A kocsi mélysége leginkább. De szerintem ez a futó nagyon kicsi, lehet mégis inkább Cityt kellett volna építeni. :)

Elküldve

Lehet egyik nap elhoznám...azt kivinném Fótra...ha lenne mivel... :)

Akkor ki lehetne próbálni...azt csókolom...Autókat szoktak vele vinni...szal valami azért csak felfér rá... :)

A flex-szel meg már amúgy is spanba vagyok...egy kis rövidítés itt, egy kis rövidítés ott...és kettő is felfér... :)

Elküldve
De szerintem ez a futó nagyon kicsi, lehet mégis inkább Cityt kellett volna építeni. :)

Flex? A "csomagtartó" úgyis csak súly... :)

Elküldve
Tegnap PetiGSI (vagy PetiHGT vagy whatever :lol: ) beletette a bogarat a fülembe...most hogy elméletileg a hidrotőkéknek nem kellene, hogy legyen hangjuk elképzelhető, hogy az injektorok hangját hallom?? Tud annak egyáltalán hallható hangja lenni? Mennyi lehet a csere? :)

Van alapból hangja, de csak magas cicergő. Teljesen más, mint a tőke :lol:

Itt van mociszállító, de teliplatós... :D

Hátha ráfér a verda... :lol:

2,6m x 1,6m Össtömeg 1000kg max szállíítható 800kg

Ja tök boldog lettem...találtam trélert...írtam neki emailt, és válaszoltak is...4.000 HUF / 24 óra...ez elég baráti dolog...

kicsit gagyettó, de a célnak pont megfelel...1000 kg össztömeg, 800 kg szállítható vele...

Már csak Piiistát kell megfűznöm, hogy hurcolásszon le a versenyekre...a csodakék Caravannal...vagy bárki akinek van vonóhorga...sajna az Audin ki kéne vágni a hátsó lököst...ha lenne rá vonó...bár mondták már hogy meg lehet csinálni kivágás nélkül is...már csak erre keresek megoldást...ráadásul a Kerepesi úton lenne a futó...5 percre tőlem... :)

http://utanfuto.eu/smart4.jpg

Nem akarok tényleg vészmadárkodni, de erre szerintem pont nem fog felférni :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.