Xray Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Kár hogy nekem nem jön be.. :) (ajaj, ezért mit kapok) Jaja.. nem semmi hang... de azért egész jól fogta a kanyarokat.. :D igen repedtt hang,, a dob valóban likas volt....:) Kanyarokban nagyon jól viselkedett,,, jó futóműve volt,, de a guminak is köszönhető... Yoko-k voltak épp előtte vettem őket.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Srácok mit ér 4db ilyen feló + Gumi AEZV 16' Gumi:BFGoodrich Geforce 205/45 Mélység: ami hátul volt:8,5mm az elsők: 7,0mm gondolom azért ezzel szolidan 2 nyarat el lehet menni. Felni Gumi El szeretném adni vagy cserélni a gyári GSI felóra de nemakarom sem a vevőt becsapni sem magam Valahol láttam egy ilyet guminélkül ott simán a felóért 95000 volt kiírva de én sokalottam csak a felniért annyit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tréler ügyben kérnék némi helpet... Keresnék vagy megvételre, vagy bérlős móka is tökéletes :) 1200 kg-s megengedett össztömeg, 800 kg alatt picivel lenne a szállított verda... (Azért kell az 1200 kg max, mert így még B-s jogsival húzhatom...és sajna csak az van...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tréler ügyben kérnék némi helpet... Keresnék vagy megvételre, vagy bérlős móka is tökéletes :) 1200 kg-s megengedett össztömeg, 800 kg alatt picivel lenne a szállított verda... (Azért kell az 1200 kg max, mert így még B-s jogsival húzhatom...és sajna csak az van...) Ma megyek le egy kereskedő barimhoz esetleg megkérdezem ha nincs messze neked Paks Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Ma megyek le egy kereskedő barimhoz esetleg megkérdezem ha nincs messze neked Paks Bérelni messze lenne...de megvenni nem...ha óóócsóóóó... :) Köszi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Bérelni messze lenne...de megvenni nem...ha óóócsóóóó... :) Köszi... :) oké akkor úgykérdezem tőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tréler ügyben kérnék némi helpet... Keresnék vagy megvételre, vagy bérlős móka is tökéletes :) 1200 kg-s megengedett össztömeg, 800 kg alatt picivel lenne a szállított verda... (Azért kell az 1200 kg max, mert így még B-s jogsival húzhatom...és sajna csak az van...) Bérelni 0.00000001% esélyed van ilyet. Venni lehetne, és levizsgáztatni ennyire. 200-300 körül már néha látni kicsit rosszabb állapotút, amire rá kell költeni 20-30-at, és jó is, plusz vizsga. Nekem pl további gondot jelent a tárolása, ezért sem veszek sajátot. Nemtom ezzel te hogy állsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Bérelni 0.00000001% esélyed van ilyet. Venni lehetne, és levizsgáztatni ennyire. 200-300 körül már néha látni kicsit rosszabb állapotút, amire rá kell költeni 20-30-at, és jó is, plusz vizsga. Nekem pl további gondot jelent a tárolása, ezért sem veszek sajátot. Nemtom ezzel te hogy állsz. :) Tárolás megoldható lenne, Dettiéknél Szigethalom...valszeg a verda is ott fog állni...így tök 8, hogy alatta lesz e még egy tréler vagy sem...de egyenlőre természetesen én is a bérlés felé húzok... Max bérlek 1.5 t-set már van 4000ért 24 órára elég sok helyen...aztán vagy megbüntetnek vagy nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tárolás megoldható lenne, Dettiéknél Szigethalom...valszeg a verda is ott fog állni... Egy üveg whiskey-be fogadok, hogy nem bírod megállni, hogy csak pályaautónak használod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Egy üveg whiskey-be fogadok, hogy nem bírod megállni, hogy csak pályaautónak használod :) :) :D :lol: Persze, azért tervezek kivételeket... :lol: :lol: :D De pl Nyíregyházára nem mennék le vele szívesen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tegnap PetiGSI (vagy PetiHGT vagy whatever :) ) beletette a bogarat a fülembe...most hogy elméletileg a hidrotőkéknek nem kellene, hogy legyen hangjuk elképzelhető, hogy az injektorok hangját hallom?? Tud annak egyáltalán hallható hangja lenni? Mennyi lehet a csere? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Találtam egy ilyet...klikk-katt... Itt van mociszállító, de teliplatós... :) Hátha ráfér a verda... :) 2,6m x 1,6m Össtömeg 1000kg max szállíítható 800kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tegnap PetiGSI (vagy PetiHGT vagy whatever :) ) beletette a bogarat a fülembe...most hogy elméletileg a hidrotőkéknek nem kellene, hogy legyen hangjuk elképzelhető, hogy az injektorok hangját hallom?? Tud annak egyáltalán hallható hangja lenni? Mennyi lehet a csere? :) Tudnak hangoskodni, de annyira nem vadul mint a tőke.A injektorszelep inkább cicereg.A tőke pedig elég határozott finoman, később durván kopogó hangot ad ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 A injektorszelep inkább cicereg. Na ilyesmi hangja van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Na ilyesmi hangja van.... nah látom ebböl is bontás lesz :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 nah látom ebböl is bontás lesz :D :) :) megjöttek az xe hiénák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 nah látom ebböl is bontás lesz :lol: :D :) Én inkább a rituális égetésre szavaznék :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Na ilyesmi hangja van.... Gyorsan ki lehet cserélni és meghallgatni, hogy tényleg az-e a gond. Emiatt kár újat venni. Vagy elvinni egy ultrahangos tisztításra (1000huf/darab). Új verzióban szerintem olyan 20-25e forint lenne a 4 darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Én inkább a rituális égetésre szavaznék :) :) Elcseréli egy 87'es 3ból összerakott, rohadó Hondára és boldog lesz. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Elcseréli egy 87'es 3ból összerakott, rohadó Hondára és boldog lesz. :) :) Bitang nagy világítós hátsószárnnyal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Elcseréli egy 87'es 3ból összerakott, rohadó Hondára és boldog lesz. :) :D Inkább mozogva rohadjon el mint a Vácin parkolva mint a te tepsid :) Akármikor megyek mindig ott látom.....mikor volt beindítva utoljára? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Hallhatod az injektorokat is. Mondjuk ez teljesen normális szerintem. Ha viszont már cserélnéd őket, akkor szerezz bele kékeket egy DIS-es XE-ből. Kicsit nagyobbak és négysugarasak, tehát szebben porlaszt. Nekem is azok voltak a Corsában. Utána egy pucolás féktisztítóval és mehet is vissza. Mondjuk nem hiszem, hogy sokkal halkabb lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Inkább mozogva rohadjon el mint a Vácin parkolva mint a te tepsid :) Akármikor megyek mindig ott látom.....mikor volt beindítva utoljára? :) Tom olyankor jár ki vele büntetni, amikor Te már alszol...lehet fél, hogy összetalálkozik a neoluxfehércsapásmérőbrutálhűdemeggyel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Gyorsan ki lehet cserélni és meghallgatni, hogy tényleg az-e a gond. Emiatt kár újat venni. Vagy elvinni egy ultrahangos tisztításra (1000huf/darab). Új verzióban szerintem olyan 20-25e forint lenne a 4 darab. Hát, ha a gyári Bosch 470-esek kerülnek 120 euró körül újonnan, nem tudom igazán elképzelni hogy a kis XE injektorok annyiba kerüljenek.....bár ki tudja.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Inkább mozogva rohadjon el mint a Vácin parkolva mint a te tepsid :) Akármikor megyek mindig ott látom.....mikor volt beindítva utoljára? :) Tegnap. :) Gyanítom egy hét alatt többet megyek vele (gyorsabban (mondjuk ezzel nem mondtam nagyot...:D)), mint Te fél év alatt...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts