Lanti Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ja igen nektek Ma lurdy ..... mévagyok ilyen messze..... :) :) mondjuk én egész nap jáccotam :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 mondjuk én egész nap jáccotam :) :D :) :) jó is az viszont én is a lurdy-t választanám ha tehetném... dehát,,, nem is az hogy messze van hanem hogy holnap meló ... de lessz rá alkalom csak jöjjön a jóidő... meg a 12 órázás akkor lessz olyan hogy 2 nap meló 4 nap pihi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 coupe te is lurdy? vagy jösszöl jáccani?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 coupe te is lurdy? vagy jösszöl jáccani?? :) Megyek én is lurdyhoz.De ha Laci4gondolja menjetek nyugodtan..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Megyek én is lurdyhoz.De ha Laci4gondolja menjetek nyugodtan..... :) :) Elfáradtál a játékban, kell egy kis mozgás ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Elfáradtál a játékban, kell egy kis mozgás ? :) :D ahogy Lifi mondaná.. a sok futás feltörte a lábam... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 szarvájlingon megin bebizonyították h mekkora arcok ütik el ott az idejüket, épp elöbb beszélték ki h mennyit érhet a felnim meg h mennyire lehetne lealkudni stb. áhhhh, jah és bizti meg lehet csináltatni Jah Diny felraktam a kézifékem(bowdent), nem kell rövidíteni tökéletesen műkszik.....Köszi :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ha muszáj akkor muszáj :) De nemhiszem, hogy Dinynek sincs.....ha már neki sincs akkor nemlétezik :)Pedig nincs most...... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 szarvájlingon megin bebizonyították h mekkora arcok ütik el ott az idejüket, épp elöbb beszélték ki h mennyit érhet a felnim meg h mennyire lehetne lealkudni stb. áhhhh, jah és bizti meg lehet csináltatni Jah Diny felraktam a kézifékem(bowdent), nem kell rövidíteni tökéletesen műkszik.....Köszi :) :) :) Akkor öröm és boldogság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Állandóan húzzátok a kársztájlingot, de mégis ott is sertepertéltek :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Megyek én is lurdyhoz.De ha Laci4gondolja menjetek nyugodtan..... :) :) Én MOHA-ztam kicsit.. most meg húzok én is Lurdyba.. rég voltunk.. kinézünk kicsit.. no meg a játék se jött még le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Állandóan húzzátok a kársztájlingot, de mégis ott is sertepertéltek :) :) mert vannak ott nagyon jó dologok(hírdetések stb.), és azér ott megfordul mindenki,aki monjuk ide vmiér nem akar benézni,de olyan gáz dolgok is sajna mint amit Coupé vágott be(vagymi)aminek télleg szánalmas már csak a gondolata is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 mert vannak ott nagyon jó dologok(hírdetések stb.), és azér ott megfordul mindenki,aki monjuk ide vmiér nem akar benézni,de olyan gáz dolgok is sajna mint amit Coupé vágott be(vagymi)aminek télleg szánalmas már csak a gondolata is :) Na igen de nem csak ott hanem más oldalakon is mennek a cuccok xarakodás stb.. Torrentoldalakt programoztam na ott mivót ... agya gatya... :D Rendes Orgiát tartottak az üzenőfalon... de otthagytam őket .. mondom tudjátokmit... fapapucs... egymás hátamögött dumáltak. :) az ilyet nemtudttam elviselni! :) szavazás manipulálás miegymás rangosztogatás észnélkül.. szal eben guba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Demó majd nézz fel lécci msn-re..... kösz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Demó majd nézz fel lécci msn-re..... kösz..... OK, de mar csak 10 utan, mert addig melo van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 OK, de mar csak 10 utan, mert addig melo van. :) ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 blugy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 blugy :) A banda a Lurdynál....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 A banda a Lurdynál....... én meg lesem az arénát 1000el :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 én meg lesem az arénát 1000el :) :) :) Necces, de rajtam nem múlt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Necces, de rajtam nem múlt! :) láttam kössz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 ma voltam a szerelő cimbimnél ... áttárgyalni az autóm kérdését ... kedden viszem hozzá a vasat és alaposan átnézzük csápon... mérünk megint kompressziót... stb stb ... lényeg hogy lefixáljuk hogy hengerfejezzük vagy motor csere... bár az a baj hogy ha a HF ######a is lesz attól még az olajpumpánál valami nem stimmel... bár nyomás az elvileg van... de lényeg hogy ma ez állt a műhelyben: soros 6 hengeres... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Lanti! ats Emberünk nem tudja mekkora érték van a kezében gyorsan fel kéne vásárolni mielött még rájön :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 redline ha esetleg érdekel:) video crx-ről hangulatos :) default repedtfazék honda hang :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Lanti! ats Emberünk nem tudja mekkora érték van a kezében gyorsan fel kéne vásárolni mielött még rájön :lol: :lol: :lol: Kár hogy nekem nem jön be.. :) (ajaj, ezért mit kapok) hangulatos :) default repedtfazék honda hang :) Jaja.. nem semmi hang... de azért egész jól fogta a kanyarokat.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts