Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Asszem ha nem zavarok akkor én is gamingolnék majd. Persze azt nem tudom mikor vagytok fent. Én elméletileg pénteken meg vasárnap érek rá mert szombaton Dinyvel vagy bontunk vagy építünk. Pénteken viszont valoszíü ti nem lesztek mert akkor meg hajogyáriztok mi?

Miért zavarnál????Püben elküldöm az adatokat :)

Elküldve

Nekemis, nekemis. CoD2 partyban én is bennelennék. De majd csak péntek délután körül. Most megyek dolgozni. :)

Elküldve
Meg keresed nekem?

Vagy egyáltalán megválnál tőle?

Tudok adni érte(persze értékegyeztetésel) autódszinű jobbos tükörházat pölö. :)

Azt nem értem, hogy mit akarsz egy tükörlappal csinálni :)

Nekem ugyan nem kell, tükrökből asszem túlkinálat van :)

Elküldve
Azt nem értem, hogy mit akarsz egy tükörlappal csinálni :)

Nekem ugyan nem kell, tükrökből asszem túlkinálat van :)

A régi astra tükör lapja jó a Kadett tükörbe.

A jobboldalra már szereztem fűthető tükörlapot és szeretnék a baloldalra is egyet,hogy be lehessen végre kötni.

A jobbos ház onnan maradt,hogy átraktam a tükörlapot .

Érted?

Anno balost vettem de jobbost küldtek.

Elküldve
A régi astra tükör lapja jó a Kadett tükörbe.

A jobboldalra már szereztem fűthető tükörlapot és szeretnék a baloldalra is egyet,hogy be lehessen végre kötni.

A jobbos ház onnan maradt,hogy átraktam a tükörlapot .

Érted?

Anno balost vettem de jobbost küldtek.

Áhááám háááááám.

Na majd azért lefotózom.

Elküldve

Lehet én is beszállnék.. még sose nyomtam neten vagy hálóban :)

Már töltöm is a gamét.. remélem megy majd.. mert pl a MOHA Airbone-ből sajnos csak a "biztonsági másolatom" találtam meg, és az pl a hivatalos EA szerveren nem megy.. már reggelt serial :)

Elküldve
Ez sose volt borbet szerintem....De gsikadétt a gsidevils fórumon azt hiszem hogy 70ért árulja.

Nemrossz :)

Majd ha hazajövök és még meglesz megnézem :)

Elküldve

Már töltöm is a gamét.. remélem megy majd.. mert pl a MOHA Airbone-ből sajnos csak a "biztonsági másolatom" találtam meg, és az pl a hivatalos EA szerveren nem megy.. már reggelt serial :)

Majd az 1.3 as patchet is szedd le mert kell hozzá :lol: Tegnap csihipuhiztunk egy kicsit :) Jó buli az biztos :D

1.3 Ptach inenn le is tudod szedni.

Elküldve
Majd az 1.3 as patchet is szedd le mert kell hozzá :lol: Tegnap csihipuhiztunk egy kicsit :) Jó buli az biztos :)

Valami ilyesmi is gyün már le.. még 3 perc :D maga a játék még kicsit több.. mert DC-n jön.. igaz, helyet is kellene neki csinálnom :lol: Na de ez kezd OFF lenni.. GSi GSi.. ON :)

Elküldve
óóóóó....neked rexed volt? :)

Igen Imádttam csak beteges volt :D Viszont utána csak is GSI tetszett erre volt pénzem :) Nem akartam lejjebb adni A Lóerőt :) 4 évig volt nálam a kicsike.

Elküldve

Elküldöm neked is a kódot meg leírom mi is kell hozzá pontosan :)

Elküldve
Valami ilyesmi is gyün már le.. még 3 perc :lol: maga a játék még kicsit több.. mert DC-n jön.. igaz, helyet is kellene neki csinálnom :lol: Na de ez kezd OFF lenni.. GSi GSi.. ON :)

Sose off....A szerver neve is meglepő modon GSi Club Hungary lett :D :) :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.