Xray Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Na akkor más kérdeznék eg olyat hogy izéé Demóval diskuráltam és kérdeztem van e neki C20Xe hez gyári légszűrőház.. De sajna nem volt ... ezért megkérdezlek benneteket esetleg nincs e nektek eladó ,vagy ha nektek nincs esetleg ismerősötöknek barátnak nincs e?? :) Fontos lenne és köszönöm előre is! Keresek szekcióba beírtam de ott volt aki mondta hogy meglesi van e... de azóta nem írt hogy találtvolna gondolom nem volt neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 http://opelbonto.hu/page.php?pageid=databa...;sf_name=kereso itt lesd meg tudom nincs közel dehát... vagy http://www.alkatresz.eu/mainpage.php ez pest dehát itt lehet lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 gondolom Anti már utban van érte... :) Még anno két hete beszéltem a sráccal...150e-ret kér érte...szóval mennyen érte akinek 7 anyja van...nekem csak kettő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Még anno két hete beszéltem a sráccal...150e-ret kér érte...szóval mennyen érte akinek 7 anyja van...nekem csak kettő... :) a minőséget(ats) meg kell fizetni... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 blablabla...szövegszövegszöveg....1 kép többet mond 1000 szónál :D majd lurdynál kérd meg, hogy vetkőzzön le neked :) ő vette meg tavaly a piros, 3 ajtós, amerikai kivetelű Ascona A Voyage-t.... egyébként teljesen fel vagyok háborodva...Melcsi és Jns engem is zsírozott (de jó leírni :) ) és meg kellett tudnom h nem ők voltak hanem csak egy gép Viktor az az astra piros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 (edited) blablabla...szövegszövegszöveg....1 kép többet mond 1000 szónál :) Melcsi oldala ui: találtam jobb képet. :) Módosítva Január30, 2008 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nincs meg a balos tükörlapod véletlenül? :) Jaa és fűthető? Érdekelne. :) Nekem asszem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 http://melcsi.jns.hu/userfiles_melcsi/u000...3008/p21923.JPG Készült bugyi nélküli is, de az már nem volt publikus.......sajnos.......Még a www.jns.hu-n sem... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 http://opelbonto.hu/page.php?pageid=databa...;sf_name=kereso itt lesd meg tudom nincs közel dehát... vagy http://www.alkatresz.eu/mainpage.php ez pest dehát itt lehet lesz... Köszi szépen a fentiekkel beszéltem is telefonon még kb 3 hete de akkorsem volt nekik sajna Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Készült bugyi nélküli is, de az már nem volt publikus.......sajnos.......Még a www.jns.hu-n sem... :) :) a második kép is elvileg csak regisztrációval mehetne, na meg cselesen a képek címe is védett... csak hát aki keres, az talál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Lantival béreltünk egy szervert hogy tudjunk egymás ellen többen is játszani......Call of Duty 2 .Ha esetleg valakit érdekel akkor pü-ben elmondom a részleteket :) Tudom túl sok időnk van :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Lantival béreltünk egy szervert hogy tudjunk egymás ellen többen is játszani......Call of Duty 2 .Ha esetleg valakit érdekel akkor pü-ben elmondom a részleteket :) Tudom túl sok időnk van :lol: :) :) :D Ha beleszólhatok:) Van lehetőség Cod2 őzni ha gondoljátok, Van publikus ingyen szerverünk teszteljük most mert Gamehostingal is foglalkozunk COD1 COD2 COD4 stb stb amire igény van haminden igaz pár hónap múlva 20 gépes szerverparkal vogunk rendelkezni! Ezért vannak most tesztek ha valakit érdekel PÜ ben adok íp-t illetve idítok szervert is ha kell... (nemvicc) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Szép sztem Majjjj megnézzük, hogy 4 hónap múlva mennyi lesz az ára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ha beleszólhatok:) Van lehetőség Cod2 őzni ha gondoljátok, Van publikus ingyen szerverünk teszteljük most mert Gamehostingal is foglalkozunk COD1 COD2 COD4 stb stb amire igény van haminden igaz pár hónap múlva 20 gépes szerverparkal vogunk rendelgezni! Ezért vannak most tesztek ha valakit érdekel PÜ ben adok íp-t illetve idítok szervert is ha kell... (nemvicc) :) Most elméletileg 3hónapot kifizettünk.....1 hónap 1950ft.És 4. hónapot ingyen adják. 4hónap múlva visszatérünk erre :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Most elméletileg 3hónapot kifizettünk.....1 hónap 1950ft.És 4. hónapot ingyen adják. 4hónap múlva visszatérünk erre :) :D :) Rendben én csak jeleztem hogy :lol: De tényleg lehet veletek csatázni is vagy van valami feltétele ? :) Ha van üres slotototk szívesen beszálok egy kis csihipuhira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Rendben én csak jeleztem hogy :D De tényleg lehet veletek csatázni is vagy van valami feltétele ? :) Semmi feltétele nincs :) főlegg hogy 2 vagyun eddig....Amúgy hálás vagyok a felajánlásért :) ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Privátba elküldtem a jelszót és az IP címet..... :) kb 10perc és ott vagyunk csak a Krisztiánnak segítünk felrakni a játékot. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Privátba elküldtem a jelszót és az IP címet..... :) kb 10perc és ott vagyunk csak a Krisztiánnak segítünk felrakni a játékot. :) :) :D Oké adíg 1.3 pach mert nekem 1.1 van még adígra készvagyok én is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Oké adíg 1.3 pach mert nekem 1.1 van még adígra készvagyok én is! :) Oksa...... 1.3pach kötelező :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Privátba elküldtem a jelszót és az IP címet..... :) kb 10perc és ott vagyunk csak a Krisztiánnak segítünk felrakni a játékot. :) :) :D Hányszor 10 perc lesz az ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Hányszor 10 perc lesz az ? :D :lol: Már a fele fent van :lol: egyenlőre ott tartunk hogy zavarja az egér :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Már a fele fent van :D egyenlőre ott tartunk hogy zavarja az egér :) :) :) Ez az egyik kedvenc Pálya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Úr Isten...mire vállalkoztatok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ezek állatok...:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Úr Isten...mire vállalkoztatok... :) Azért valahogy csak összehozta Lanti hogy menjen a Krisziánnak is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts