Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 ismerős szitu. vasárnap ért véget a délelőttös műszakom. ma meg már éjjelre fogok menni. Valahogy a délelőttöt utálom. Egyetértek a délelőttös műszakkal kapcsolatos állásfoglalásoddal :) Hála Májustól 12 ben leszünk és így lessz 3 nap meló 3 nap pihi 4 periódus és 2 nap meló 4 nap pihi! Ez volt eddíg a legjobb. egyébként én pénteken kezdem az éjszakát de még mindíg jobb mint a délelőtt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Látom megtaláltál MSN-en. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Látom megtaláltál MSN-en. :) Megbiza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Ez volt az elsö C20XE, ami több mint 2 percig járt, holott le volt húzva a benzinpumpáról a saru! :) Üzemanyagcellás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Üzemanyagcellás :D Na de komolyan, mitől lehet ez? :) Álló motornál, lehúzott saruval, úgy, hogy elötte két percig már járt a motor álló AC-val még volt nyomás a rendszeren. Elöl még spriccelt a benzin a leömlőig. :) De nem csak röviden, ha 1 percig nyomtam a szelepet, akkor egy percig ugyanolyan nyomással spriccelt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Üzemanyagcellás :) Valószínű valami olyasmi lehet kitudja mit tettek ezekbe vagy hogy oldották meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Elküldtem egy villamosságishoz, mert úgy át voltak kötözgélve rajta a dolgok, hogy nem tudtam semmit rendesen ellenőrizni. Valami lopásgátló volt benne és eleve csak helyzetjelzön indult, de akkor kapásból pörgött az AC. De akkor is ment a szivattyú, amikor kihúztam a relét. :) Tehát tényleg teljesen abszurd dolgok, semmi nem úgy működött, ahogy kellett volna. Tegnap már hívott is, hogy volt villamosságisnál, minden vissza lett kötve gyárira, mikor jöhet. :) vszeg ezzel a hackeléssel az AC relét akarták kijátszani hogy direktbe menjen az AC pumpa, asszem ha a bizti táblán a bal alsó és felette levő biztit összekötöt akkor világítás ráadásakor működik az AC :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Találtam egy megoldást a menetközbeni gyertyacserére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Eladó felni Jól néz ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Eladó felni Jól néz ki. :) gondolom Anti már utban van érte... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 gondolom Anti már utban van érte... :D Igen elsősorban Anti miatt linkeltem. :) Mattfekete felni, narancs autóval. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Igen elsősorban Anti miatt linkeltem. :) Mattfekete felni, narancs autóval. :) :lol: Gondoltam, hogy Anti miatt, csak neki férne el az 1.2 es fékek miatt... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Gondoltam, hogy Anti miatt, csak neki férne el az 1.2 es fékek miatt... :) :) Jahogy csak gyursulásra építi a gépet? A pálya végén meg majd megáll valahol? :) Vagy fog egy lepedőt, nágy sarkánál összeköti aztán kihajítja az ablakon ha vége a futamnak... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_58554.jpg Eladó felni Jól néz ki. :) Nagyon MadMax :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Jahogy csak gyursulásra építi a gépet? A pálya végén meg majd megáll valahol? :D Vagy fog egy lepedőt, nágy sarkánál összeköti aztán kihajítja az ablakon ha vége a futamnak... :lol: :lol: lehet, hogy az 1.2 es fék túlzás volt... lehet az se lesz... bár egyenlőre a tologatáshoz nem is kell ..... (kár h nincs itt) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 lehet, hogy az 1.2 es fék túlzás volt... lehet az se lesz... bár egyenlőre a tologatáshoz nem is kell ..... (kár h nincs itt) :) :) :) Jah tologatáshoz egy féltégla is megteszi fék gyanánt. :lol: Márha nem alacsony költségvetésű autóépítő és csak faéket használ. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Jah tologatáshoz egy féltégla is megteszi fék gyanánt. :) Márha nem alacsony költségvetésű autóépítő és csak faéket használ. :) hát mindent lehet rá mondani, csak azt nem hogy alacsony költségvetésű :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 hát mindent lehet rá mondani, csak azt nem hogy alacsony költségvetésű :) :) Nem ismerem az autóra ráköltött eddigi összegeket és Anti anyagi helyzetét sem. :) Szerk.: Bár ha tippelnem kéne aztmondanám hogy mostanában kevesebb a szabad tőke. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nem ismerem az autóra ráköltött eddigi összegeket és Anti anyagi helyzetét sem. :) ez nem ide való mondjuk :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 ez nem ide való mondjuk :) :) Nem is akartam kinyomozni és közzétenni a topicban. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nem is akartam kinyomozni és közzétenni a topicban. :) :D elég ha ő teszi közzé nem kell nyomozni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nagyon MadMax :) :) Először azthittem magyar rendszám. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 http://www.madmax.net.au/IMG_MFP058.JPG Először azthittem magyar rendszám. :) :) Viszont tök hiteles, a filmben is MFP-nek hivták azokat az elfogóegységeket. Egyszer lesz egy ilyen kocsim :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Viszont tök hiteles, a filmben is MFP-nek hivták azokat az elfogóegységeket. Egyszer lesz egy ilyen kocsim :) Nekem inkább egy sárga verda kéne, amit a film elején hajtott a gibzon. :) Na pl egy ilyet elfogadnék: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Gyerekkorom kedvenc gépe a sárgával együtt, amit matatott a film elején az üldözés előtt :) Mekkora jó hangja van egy ilyen V8-nak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts