Zsoltee Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Én inkább nem mondom el hogy miért.....Még a végén a sonar lampa FAN-ok meglincselnek :D :lol: :) :) :huh: :D ;) Egyébként nem FUN-ok hanem FAN-ok. ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 :huh: Na ilyen megoldást még nem láttam! :lol: Mindig tanul valami hasznosat az ember. :D Nem beszóóóóni kocsogok :D :) :) Megoldottuka feladatot ezzel is. Lanti tudod ez a kép hiba volt...... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sia Dini jól látom a hirdetésbe hogy van hátsó lökösöd? mikor mehetek érte? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nem beszóóóóni kocsogok :D :lol: :) Megoldottuka feladatot ezzel is. Lanti tudod ez a kép hiba volt...... ;) ;) Szerintem ez a kép tényleg k@rva nagy :huh: Sose juttna senkinek se eszébe hogy szétvágja a a szülei kerítését hogy rugóösszehúzót csináljon belöle :D :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 :huh: :D :D Egyébként nem FUN-ok hanem FAN-ok. ;) Milyen FUN :D ;) :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sia Dini jól látom a hirdetésbe hogy van hátsó lökösöd? mikor mehetek érte? :huh: Az régi hirdetés,még nincsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Milyen FUN ;) ;) :D :huh: :) Jabocs... Biztos csak haluztam. Elnézést. :) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Szerintem ez a kép tényleg k@rva nagy :huh: Sose juttna senkinek se eszébe hogy szétvágja a a szülei kerítését hogy rugóösszehúzót csináljon belöle :D :lol: :) :) Jaja előjött a kadettos énem. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Jabocs... Biztos csak haluztam. Elnézést. :) :huh: ;) :D csak ez lehet ;) :D :D :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Jaja előjött a kadettos énem. :) :D Annyira jól csináltad,hogy mégiscsak veled kellene megcsinálnom a fékcserét ;) :huh: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Gondolom azért mert nem lehet állíthatóra alakítani. Elméletileg törvény az hogyha Xenon van a kocsidban akkor a lámpát tudd belülről állítani. Szerintem azért írják rá hogy nem lehet bele Xenont rakni. :huh:nem a bentről való állítás a követelmény a xenonhoz, hanem az automata fényszóró állítás és lámpamosó megléte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Gondolom azért mert nem lehet állíthatóra alakítani. Elméletileg törvény az hogyha Xenon van a kocsidban akkor a lámpát tudd belülről állítani. Szerintem azért írják rá hogy nem lehet bele Xenont rakni. :lol: Nem. A Köhém rendelet azt írja elő, hogy automata magasságállítás és nagynyomású fényszórómosó kell. Tehát a belső magasságállítónak nincs köze a xenon berakáshoz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 látom egyszerre sikerült :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Gabi megint lemaradt pár perccel, node már megszoktunk :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 :huh: látom egyszerre sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Akkor ismét tévedtem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Annyira jól csináltad,hogy mégiscsak veled kellene megcsinálnom a fékcserét :D :huh: :) :)Mondtam már nem szerelek senkinek. :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Mondtam már nem szerelek senkinek. :huh: :D ;) a kép miatt?? ;) :lol: :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 a kép miatt?? :D :huh: :) :lol: :) Nem nem :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nem nem :) :) ezt mondod egy ATS felgen társnak?? :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Gabi megint lemaradt pár perccel, node már megszoktunk :huh: :lol: Ki szokott órákat késni mindenhonnan, heeee? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Ki szokott órákat késni mindenhonnan, heeee? :lol: Nem igaz!Dec 24.-én itt volt időben éjjfélre! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nem igaz!Dec 24.-én itt volt időben éjjfélre! :huh: Ez valami féreglyuk miatt lehetett a térben :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Ki szokott órákat késni mindenhonnan, heeee? :) Bázzzzzzz, de én nem vagyok ótóversenyző, vagy mondom azt magamról :lol: Nekematajékozódásiversenyakedvencen :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Mondtam már nem szerelek senkinek. :huh: :) :) Ezt meg se hallottam ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts