Zsoltee Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Látod az FK lámpa 40e forintba kerül :huh: Azért érdekes hogy kb 1 évvel ezelött az FK lényegesen drágább volt,most meg olcsóbb :lol: Ezt má egyszer megtárgyaltuk. Nekem az FK lámpa nem volt szimpi. Ez volt az és még nem bántam meg hogy megvettem. Látok vele, szép és eddig nem párásodott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 itt mintha másmilyen lenne a szélesítés vagy nem? Az még biztos a TK elött volt... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Csaknem működik má? :huh: Jól mondod...csaknem :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Jól mondod...csaknem :huh: :lol: :) Ahh, vágom. :) Mi van még hátra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Hátsó futómű, kardán, moci bekötés, belső kialakításán ügyködtünk ma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Hátsó futómű, kardán, moci bekötés, belső kialakításán ügyködtünk ma... és sikerült is valamit haladni vagy csak próbálkoztatok? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Persze...befejeződött a kardánbox kibővített részének visszaheggesztése, elkészült rá a végleges borítás, aztán a felcsiszolása, gittelés...meg levéstük az utastérben az összes bitument... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 FK... úgyhalottam jóminőségű fényszorókat csinálnak barim a Ventójába tett pár éve valóban akkor elég drága volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Úgy tényleg olcsóbb :D 130*250=32500 postakölcség 20euro*250=5000ft.Összesen 37500ft....Spórolsz 2500ft-ot :) :) De mennyivel menőbb azt mondani : íbéjen rendeltem :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 De mennyivel menőbb azt mondani : íbéjen rendeltem :lol: :) Na igen menőbb az ha kűfödrű rendeled... 80'S években is aVideót is kintről hoztuk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Úgy tényleg olcsóbb :) 130*250=32500 postakölcség 20euro*250=5000ft.Összesen 37500ft....Spórolsz 2500ft-ot :lol: :) Ha van kint ösmerős, akkor csak olcsóbb ez a lámpa na! :D Amúgy nem hinném, hogy 20 euro lenne a pk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 De mennyivel menőbb azt mondani : íbéjen rendeltem :huh: :lol: Jah,aztán szidni,hogy sehogy se világít jól,beázik,párásodik...stb Inkább vennék annyi pénzből egy jobb xenont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Na igen menőbb az ha kűfödrű rendeled... 80'S években is aVideót is kintről hoztuk :lol: Amúgy a kérdésemre mééé nem válaszoltál ? :) Az a büntid, hogy vissza kell keresned :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 De mennyivel menőbb azt mondani : íbéjen rendeltem :huh: :lol: Naná! :) Amúgy célszerűbb onnan intézni pár dolgot... (pl. lambdaszonda) Van 99 euroért is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sonique itt vagy?esettleg van még kép a kocsiról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Naná! :huh: Amúgy célszerűbb onnan intézni pár dolgot... (pl. lambdaszonda) Van 99 euroért is.... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...67673%26fvi%3D1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...67673%26fvi%3D1 Thx! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Ha van kint ösmerős, akkor csak olcsóbb ez a lámpa na! :) Amúgy nem hinném, hogy 20 euro lenne a pk... :huh: 2db indexbúrának is 20euro volt a postakölcsége :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...67673%26fvi%3D1 Vajon miért kerül csak ennyibe?? :huh: Vagy csak nekem furi psze itt nálunk ami szép az sokbakerül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 1 kérdés a sonár tipusuba mért nem javasolják vagy jó a xenon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 1 kérdés a sonár tipusuba mért nem javasolják vagy jó a xenon? Gondolom azért mert nem lehet állíthatóra alakítani. Elméletileg törvény az hogyha Xenon van a kocsidban akkor a lámpát tudd belülről állítani. Szerintem azért írják rá hogy nem lehet bele Xenont rakni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Gondolom azért mert nem lehet állíthatóra alakítani. Elméletileg törvény az hogyha Xenon van a kocsidban akkor a lámpát tudd belülről állítani. Szerintem azért írják rá hogy nem lehet bele Xenont rakni. :huh: A Sonart is lehet állítani.Asszem Antiék kísérleteztek vele, és v.mi baróra nem fért el.Az FK-nál pedig igen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 A Sonart is lehet állítani.Asszem Antiék kísérleteztek vele, és v.mi baróra nem fért el.Az FK-nál pedig igen.... Az FK-ra rámegy a gyári állítómotor. Legalábbis én így tudom. A Sonar-ra meg mindenki azt mondja hogyha megvetted a belülről állítás megszűnik létezni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Az FK-ra rámegy a gyári állítómotor. Legalábbis én így tudom. A Sonar-ra meg mindenki azt mondja hogyha megvetted a belülről állítás megszűnik létezni. :huh: Átcsap kézibe.Nekem volt az Astrába, az e.magasságállítást elfelejthettem.De kb. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Én inkább nem mondom el hogy miért.....Még a végén a sonar lampa FAN-ok meglincselnek :) :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts