Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

El kéne menni melózni...mert a smileosztogatásból macerás lesz megélni... :huh:

a szándék már meg volt...

küldtem a bárdi autos szarnak 1 önéletrajzott ez volt 2hete..

felhívtam valami fószert,elis küldött apicshába...

a tűzoltóságtól meg majd szólnak...,csak várni kell,h legyen kiképz tanfolyam...(ez tuti me nagyfater katona társa volt a mostani főfőnök)

de ha megerőlteteem magam elmekk valamelyik nap a munka ügyhöz aztán megkérdem van ee C+E tanfolyam..

vagy vagyonőri tanfolyam...

Megosztás:

a szándék már meg volt...

küldtem a bárdi autos szarnak 1 önéletrajzott ez volt 2hete..

felhívtam valami fószert,elis küldött apicshába...

a tűzoltóságtól meg majd szólnak...,csak várni kell,h legyen kiképz tanfolyam...(ez tuti me nagyfater katona társa volt a mostani főfőnök)

de ha megerőlteteem magam elmekk valamelyik nap a munka ügyhöz aztán megkérdem van ee C+E tanfolyam..

vagy vagyonőri tanfolyam...

Nekem 8, hogy melózol e vagy sem...de amióta ismerlek hasonló a szitu... :huh:

Megosztás:

Nem azt mondtam, hogy matyizz Te lüke...vagy hogy járjál qrvázni...mert az sem olcsóóó...de a csajszi is fizethetné a turbó benyaköltségét... :huh: :lol: :)

hát de ha azt a kis pézt/megfáradtságot nem szánja rá az ember 1idő után beleun a csajjeee

oszt szeva

Megosztás:

akkor inkább kiárulnám... azért annál több pénz van benne h 300at érjen...

vagy ez a motor vagy egy másik de rendbe lesz téve rajta, kerül rá egy 16 os felni, semmi milliós... a belsejét nem most találtam ki hogy átszabatom ... egy éve ülök már a kész photoshoppos terveken... árajánlatom is van már a beslőre... magamnak építem az autót nem akarok több lóerőt sem igazán, egy szép fény kell neki és apróságot... nem túrók :lol: :huh: ha a jóisten is úgy akarja és marad fix állásom akkor bódog ember leszek ezzel és nem fog hiányozni a fekete bőr belső...

Megosztás:

akkor inkább kiárulnám... azért annál több pénz van benne h 300at érjen...

vagy ez a motor vagy egy másik de rendbe lesz téve rajta, kerül rá egy 16 os felni, semmi milliós... a belsejét nem most találtam ki hogy átszabatom ... egy éve ülök már a kész photoshoppos terveken... árajánlatom is van már a beslőre... magamnak építem az autót nem akarok több lóerőt sem igazán, egy szép fény kell neki és apróságot... nem túrók :) :huh: ha a jóisten is úgy akarja és marad fix állásom akkor bódog ember leszek ezzel és nem fog hiányozni a fekete bőr belső...

Muti már képet erről a tervezett belsőről...már ha publik...ha nem akkor elég ha linket dobsz...és feltöltöd valahova... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.