Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Igazad is van Coupe meg nem is...

áron alul ment el a dolog illetve sokat dobott az autómon a bőr...

azonban Te is pontosan tudhatod milyen az mikor nem élmény egy autóval menni, csak szenvedés mert semmi sem működik ...

nagyon sok mindent megcsináltunk és ha máskor lemegyek akkor hasonló árakkal ránézünk a motoromra a klímámra a fényezésemre... stb... ha akarok turkálhatok is a Laciék tuning boltjában, rendes árakkal... azt mondta szívesen lát ha nyaralni akarok menni asszonnyal ... nagyon rendes és korekt volt éjfélkor még csavarokat és anyákat keresgélt nekem pedig a bőr már nála volt... marasztalt hogy másnap folytassuk az autómat...

amúgy meg szerintem nem 20e re jön ki amiket felsoroltam... :huh:

Megosztás:

Másik felnivel...még üressebben... :huh: :lol: :) :)

http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/9.jpg

Na csak húzd itt az agyunkat :D hirtelen felindulásból kedvet kapok a két színhez és..... :D ;) ;)

Én nemhiszem hogy megtudttam volna válni tőle, a Hondám mikor eladttam rosszan írtóra sajnáltam.. és az nem is volt így megcsinálva,,, a GSI-m ről meg nem is beszélek sokkal szebb mnit a hondám nem néz így ki mint a tiéd de erőssen ragaszkodom hozzá... :D

Megosztás:

arra esetleg valami tanács/ötlet miért ennyi a végsebességem? (téli gumi? váltó?) amúgy Laci szerint az autóm 4000től nem húz igazán ahogy kéne...

Mennyi az az ennyi?? És ugye ha jóltudom épp 4000 tól kezd igazán húzni a C20XE és 4800 nál adja le a maxi nyomatékot is!..

Megosztás:

örülök,h magam eltom tartani nem h még ilyenekre kidobálni a sok píízt.. :huh:

Sztem azt a pár ezrest észresem veszed jó most nemazért mondtam de én is ígyvoltam a bagóval volt hogy nemszívtam és vártam a havi 16000ft pluszt, asszed észrevettem? elment másra :S

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.