Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na villants a hátsóról is... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na villants a hátsóról is... :huh: :lol: :) http://www.tuning-stereo.hu/talalkozok/alb...06/DSC08132.jpg Többször nem kívánom kijavítgatni...képpel nem idézünk...a következő ilyet kitörlöm...figyeljetek oda pls...Anti pill,de ez szerintem a sokk pakk miatt van így leülve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na villants a hátsóról is... :) :) :D http://www.tuning-stereo.hu/talalkozok/alb...06/DSC08132.jpg Szép ,,szép,,, Komolyan :huh: Gratula az autódhoz, van szépérzék bőven! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 :huh: üresen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Szép ,,szép,,, Komolyan :huh: Gratula az autódhoz, van szépérzék bőven! :lol: Köszi...de már csak ex.... :) ...eladtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ha nyertem volna a lotton tuti megvettem volna ez a fekete kék ETALON-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ha nyertem volna a lotton tuti megvettem volna ez a fekete kék ETALON-t az "is" lemaradt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Köszi...de már csak ex.... :huh: ...eladtam... Na neeee volt szíved eladni ezt a gyöngyszemet??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 az "is" lemaradt :lol: húúú nekem is piszokul tetszik.... a kék/fekete + azok a felók... valóban etalon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Másik felnivel...még üressebben... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 antinátor bekeményítet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Igazad is van Coupe meg nem is... áron alul ment el a dolog illetve sokat dobott az autómon a bőr... azonban Te is pontosan tudhatod milyen az mikor nem élmény egy autóval menni, csak szenvedés mert semmi sem működik ... nagyon sok mindent megcsináltunk és ha máskor lemegyek akkor hasonló árakkal ránézünk a motoromra a klímámra a fényezésemre... stb... ha akarok turkálhatok is a Laciék tuning boltjában, rendes árakkal... azt mondta szívesen lát ha nyaralni akarok menni asszonnyal ... nagyon rendes és korekt volt éjfélkor még csavarokat és anyákat keresgélt nekem pedig a bőr már nála volt... marasztalt hogy másnap folytassuk az autómat... amúgy meg szerintem nem 20e re jön ki amiket felsoroltam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a másik felniddel azé vitatkozhatnák ki van volt lejjebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Másik felnivel...még üressebben... :huh: :lol: :) :) http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/9.jpg Na csak húzd itt az agyunkat :D hirtelen felindulásból kedvet kapok a két színhez és..... :D ;) ;) Én nemhiszem hogy megtudttam volna válni tőle, a Hondám mikor eladttam rosszan írtóra sajnáltam.. és az nem is volt így megcsinálva,,, a GSI-m ről meg nem is beszélek sokkal szebb mnit a hondám nem néz így ki mint a tiéd de erőssen ragaszkodom hozzá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 arra esetleg valami tanács/ötlet miért ennyi a végsebességem? (téli gumi? váltó?) amúgy Laci szerint az autóm 4000től nem húz igazán ahogy kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 arra esetleg valami tanács/ötlet miért ennyi a végsebességem? (téli gumi? váltó?) amúgy Laci szerint az autóm 4000től nem húz igazán ahogy kéne... Laci nem akarlak elkeseríteni, de most már 300e-ért felrakhatod a verdát árulni...aztán drukkolj... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 arra esetleg valami tanács/ötlet miért ennyi a végsebességem? (téli gumi? váltó?) amúgy Laci szerint az autóm 4000től nem húz igazán ahogy kéne... Mennyi az az ennyi?? És ugye ha jóltudom épp 4000 tól kezd igazán húzni a C20XE és 4800 nál adja le a maxi nyomatékot is!.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a másik felniddel azé vitatkozhatnák ki van volt lejjebb Azért volt kiszedve először a belseje, mert ha már a hátsó ülés bennt volt, akkor annyira ült, hogy ajajajajjajjjj...így ki kellett szedni mindent...se pótkerék, se semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a képem alatt a fórumlakó helyett h tok mást írni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Igen, max nyomaték 4.800-nál max Le 6000 nél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a képem alatt a fórumlakó helyett h tok mást írni? Csak a klubtagok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Igen, max nyomaték 4.800-nál max Le 6000 nél... Na ezt nemtudttam hogy 6000 nél .... :lol: Maxi Paci... Viszont én 200 at lazán mentem vele s ha jólemlékszem 5. ben 5500 at forgot vagy egy picivel többet de 6000 et nem érte el.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Csak a klubtagok... :lol: örülök,h magam eltom tartani nem h még ilyenekre kidobálni a sok píízt.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Csak a klubtagok... :lol: nekem párnap és azleszek de lehet Holnap elutalom már a Tagdíjat,, nem várok 1 é ig :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 örülök,h magam eltom tartani nem h még ilyenekre kidobálni a sok píízt.. :huh: Sztem azt a pár ezrest észresem veszed jó most nemazért mondtam de én is ígyvoltam a bagóval volt hogy nemszívtam és vártam a havi 16000ft pluszt, asszed észrevettem? elment másra :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts