Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ahányszor ki kéne javítanod az autós társadalomban ezt a szót... készíts magadnak innivalót... :huh: Nem sok ember hívja a környezetemben izzónak az égőt. :) (keress rá a gugliban, mennyi "villanyégő"-t találsz ;) ) Meg kell erősítenem az álításod mert tényleg égőnek hívják a 2. helyen a körte van :lol: Én is 10- 9* égőnek hívom :) pedíg nemszabadna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Végre valaki, akinek szimpatikus a növésem... :huh: :lol: :) :) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Csak gondoltam hátha nem tudjátok :lol: tudom én de olyan snasz 130al menni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Meg kell erősítenem az álításod mert tényleg égőnek hívják a 2. helyen a körte van :huh: Én is 10- 9* égőnek hívom :lol: pedíg nemszabadna :) ugyehogyugye?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 nincs? :lol: és mikor hívtál h meg áll alatad a lámpánál vagy hol? :) Hát le is törném a kezét annak aki azt az indításgátlót bekötötte... ;) jut eszembe...milyen szart adtál el nekem...kicserélted a jó kis kábeleket a fostos szarodééééra??? :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 tudom én de olyan snasz 130al menni :huh: Valamit valamiért :D :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ugyehogyugye?! :huh: Bizony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem hiszem hogy a GSi-t überelni fogod :lol: ha igen akkor tényleg jó nagy HÜLYE vagy :D :huh: Most mééééé??? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 jut eszembe...milyen szart adtál el nekem...kicserélted a jó kis kábeleket a fostos szarodééééra??? :huh: :D ;) Hopááááááááááááááá mik derülnek ki hirtelen :lol: :) :) Anti átb@sztak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Most mééééé??? :huh: :lol: A válasz egyszerü:csak :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Valamit valamiért ;) :huh: :lol: :) Sztem is a sebességhez szügséges energiát nem a legyek hordják össze :) Vagy igen?? ha igen hánydarab kell belőle ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Valamit valamiért :D :huh: :lol: :) 1x fogadtam apámmal kibírja e egerig h betartsa a megengedett segeségett kb 5percig bírta amig valami bömbölő elnem tépett melletünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Végre valaki, akinek szimpatikus a növésem... :huh: :lol: :) és ez sem csaj.... :) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 és ez sem csaj.... :D ;) :D ;) és ráadásul nős... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hopááááááááááááááá mik derülnek ki hirtelen :huh: :lol: :) Anti átb@sztak :D Erről jut eszembe...Kecsóóó, tekerd az üzemanyagnyomást 2 barra, lesz olyan ALS-ed, hogy beszarsz...ja és ne felejtsd el trepnin nyomni a gázt... :) a bosszúúú...édes bosszúúú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 és ez sem csaj.... :D ;) :D ;) és ráadásul nős... :huh: :lol: :) :) Mindketten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_58378.jpg Húdeszépfelni... Kár hogy 5x100 :huh: :lol: ilyen lesz a taligámon :) csak baszik megérkezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 és ráadásul nős... :huh: :lol: :) :) De ugye jelen esetben nem ez a legnagyobb gondod ugye Gabi???? Ma már volt egy "meleg" szitu itt a fórumon...hát mi van itt????? :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 De ugye jelen esetben nem ez a legnagyobb gondod ugye Gabi???? Remélem hogy nem :) :) :lol: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 és ráadásul nős... :huh: :) :) :D dikk heee,mondom cserélgettük :lol: de azzal adtam el ami benne vót ;) hiszed ha nem :D ;) nem vok getszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ilyen lesz a taligámon :) csak baszik megérkezni :lol: Mennyié vesztegetik? Omin is jól állna... :) De ugye jelen esetben nem ez a legnagyobb gondod ugye Gabi???? Ma már volt egy "meleg" szitu itt a fórumon...hát mi van itt????? :D ;) :D Továbbra is maradok a csajoknál, ne aggódjmán' ennyit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 dikk heee,mondom cserélgettük :huh: de azzal adtam el ami benne vót :lol: hiszed ha nem :) :) nem vok getszi Ne mentetegetőőőzzz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Erről jut eszembe...Kecsóóó, tekerd az üzemanyagnyomást 2 barra, lesz olyan ALS-ed, hogy beszarsz...ja és ne felejtsd el trepnin nyomni a gázt... :) a bosszúúú...édes bosszúúú... a bosszúúú...édes bosszúúú... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ne mentetegetőőőzzz... :huh: nem kell kiforgatni az írásom.. :lol: ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Remélem hogy nem :D :) :lol: :huh: ;) Nyugi, nem tőlem kell félned :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts