Xray Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Ha már itt tartunk nekem egyenetlen az alapjáratom... Egyébként a motor nem torpan meg, nem hagy ki a gyújtás fordulaton, terhelésnél szépen pörög, semmi gondja. Csak az alapjárattal van gáz. Bár az én kocsim csak GSI/2. :huh: Nekem is van iylen problemám és ha pl visszaengedem motorfékre kicsit rángatózik és apoén az hogy ezt nem mindíg csinálja :S
redline Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 5 miliszekundum? :) Nagyon kraftos olajpumpád van neked! :) Ez gsi.....ez egy életérzés...te ezt nemértheted :lol: :D :huh:
Xray Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 5 miliszekundum? :lol: Nagyon kraftos olajpumpád van neked! :) Pont arról tárgyaltunk, miért nem jó a gyárilag kétpólusú gyertyához tervezett gyújtásrendszerbe 4 pólusú gyertyát rakni :huh: Igen emlékszem ám :D Nem is kell 4 polusú nekem :)
coupe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 igen a kábelek.. mikor még megvot megboldogult kadett abból áttetük ebbe és hol jobb lett hol rosszabb :huh: a szerelő már 2hónapja igérgeti megnézi,eddig levolt szarva mert szar idő volt és ugyan mind1 h h áll a garázsba de már jönn a jóidő és kezd sörgőssé válni :lol: Itt az idő,fel kell jönni Attihoz.Csak ne felejtsd elhozni a cuccokat :)
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Látod a szívóval sosincs gond... :) :) :D nincs? :huh: és mikor hívtál h meg áll alatad a lámpánál vagy hol? :lol:
coupe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Ez gsi.....ez egy életérzés...te ezt nemértheted :) :D :lol: Köszi Redi :huh: Már vártam Gabi mikor fog valamibe belekötni...... :) ;) :D ;)
redline Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 nincs? :huh: és mikor hívtál h meg áll alatad a lámpánál vagy hol? :lol: Konkrétan mikor/hol mert sok ilyen eset volt :) :)
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 ha neked jó akkor nekem is....Nekem nem kellene. ;) De nagy lett a szád megint...Egyszer szívóra egyszer turbóra esküszöl :lol: Nem olyan sok turbó van itt a fórumon :huh: Nem esküszöm én már egyikre sem...szívtam én már mindkettővel...most fogok legjobban... :) :) :D
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Itt az idő,fel kell jönni Attihoz.Csak ne felejtsd elhozni a cuccokat :) mani hiányvan :huh: meg ha felvisszük több a benzin pénz mint a csináltatás :lol: multkor is 30volt a benzin és a csináltatásé ugy fizetem 22őt h benne volt 5lityó olaj+szűrő(ezek 15e szokott lenni)
coupe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Nem esküszöm én már egyikre sem...szívtam én már mindkettővel...most fogok legjobban... :lol: :) :) Nem hiszem hogy a GSi-t überelni fogod :D ha igen akkor tényleg jó nagy HÜLYE vagy ;) :huh:
Xray Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Nem esküszöm én már egyikre sem...szívtam én már mindkettővel...most fogok legjobban... :lol: :) :) Éncsak most kostólgatom a C20XE-t a Hondán már minden csavart ismertem szinte kicsit máshangja volt tudttam milehet, és most kezdem előről :huh:
coupe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 mani hiányvan :huh: meg ha felvisszük több a benzin pénz mint a csináltatás :lol: multkor is 30volt a benzin és a csináltatásé ugy fizetem 22őt h benne volt 5lityó olaj+szűrő(ezek 15e szokott lenni) Tudtad hogy ha lassabban jöttök a pályán akkor sokkal kevesebbet fogyaszt az autó??????????????????? :) :) :D
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Már vártam Gabi mikor fog valamibe belekötni...... :huh: :D :lol: :) Magas labdát nem lehet kihagyni :)
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 de ha márciusba lefialnak a kutyák tuti 1 hétre felvisszük regenerálódni :huh:
Xray Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Egyébként tudttok ajánlani egy olyan szerelőt aki tényleg megbízható és nem horror áron dolgozik,, és psze nincs túl messze mondjuk 100-150km belül!?
coupe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Magas labdát nem lehet kihagyni :D Na várjál csak.......fogod te még az izzót égőnek hívni ;) :) :huh: :lol: :)
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Tudtad hogy ha lassabban jöttök a pályán akkor sokkal kevesebbet fogyaszt az autó??????????????????? :D :) ;) nem mondod :lol: :) csak teli tankoljuk az astrát 13e a másikat is 11e matrinca 2500 aztán fel is kell menni ulyabb 11e :huh: + a javítatás
redline Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Na várjál csak.......fogod te még az izzót égőnek hívni :D :) :huh: :lol: :) körte
coupe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 nem mondod :lol: :) csak teli tankoljuk az astrát 13e a másikat is 11e matrinca 2500 aztán fel is kell menni ulyabb 11e :huh: + a javítatás Csak gondoltam hátha nem tudjátok :)
coupe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 körte Ez így nem gond,de ha a NAGY opel16v írja akkor már necces :lol: :huh: :)
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Konkrétan mikor/hol mert sok ilyen eset volt :) :huh: a mikor meg holt nemtum de a ex kadéttba volt indítás gátló csak szarakodott és ha olyanja volt megáltt :lol: aztán 2percmulva beindult
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Na várjál csak.......fogod te még az izzót égőnek hívni ;) :) :huh: :lol: Ahányszor ki kéne javítanod az autós társadalomban ezt a szót... készíts magadnak innivalót... :) Nem sok ember hívja a környezetemben izzónak az égőt. :D (keress rá a gugliban, mennyi "villanyégő"-t találsz :D )
coupe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Ahányszor ki kéne javítanod az autós társadalomban ezt a szót... készíts magadnak innivalót... :huh: Nem sok ember hívja a környezetemben izzónak az égőt. ;) (keress rá a gugliban, mennyi "villanyégő"-t találsz ;) ) 2 hozzászólásal elöbb írtam erre választ :D :D :lol: :) :)
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 ... NAGY opel16v ... Végre valaki, akinek szimpatikus a növésem... :huh: :lol: :)
Recommended Posts