Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ha már itt tartunk nekem egyenetlen az alapjáratom... Egyébként a motor nem torpan meg, nem hagy ki a gyújtás fordulaton, terhelésnél szépen pörög, semmi gondja. Csak az alapjárattal van gáz. Bár az én kocsim csak GSI/2. :huh: Nekem is van iylen problemám és ha pl visszaengedem motorfékre kicsit rángatózik és apoén az hogy ezt nem mindíg csinálja :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 5 miliszekundum? :) Nagyon kraftos olajpumpád van neked! :) Ez gsi.....ez egy életérzés...te ezt nemértheted :lol: :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 5 miliszekundum? :lol: Nagyon kraftos olajpumpád van neked! :) Pont arról tárgyaltunk, miért nem jó a gyárilag kétpólusú gyertyához tervezett gyújtásrendszerbe 4 pólusú gyertyát rakni :huh: Igen emlékszem ám :D Nem is kell 4 polusú nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 igen a kábelek.. mikor még megvot megboldogult kadett abból áttetük ebbe és hol jobb lett hol rosszabb :huh: a szerelő már 2hónapja igérgeti megnézi,eddig levolt szarva mert szar idő volt és ugyan mind1 h h áll a garázsba de már jönn a jóidő és kezd sörgőssé válni :lol: Itt az idő,fel kell jönni Attihoz.Csak ne felejtsd elhozni a cuccokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Látod a szívóval sosincs gond... :) :) :D nincs? :huh: és mikor hívtál h meg áll alatad a lámpánál vagy hol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez gsi.....ez egy életérzés...te ezt nemértheted :) :D :lol: Köszi Redi :huh: Már vártam Gabi mikor fog valamibe belekötni...... :) ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 nincs? :huh: és mikor hívtál h meg áll alatad a lámpánál vagy hol? :lol: Konkrétan mikor/hol mert sok ilyen eset volt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ha neked jó akkor nekem is....Nekem nem kellene. ;) De nagy lett a szád megint...Egyszer szívóra egyszer turbóra esküszöl :lol: Nem olyan sok turbó van itt a fórumon :huh: Nem esküszöm én már egyikre sem...szívtam én már mindkettővel...most fogok legjobban... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Itt az idő,fel kell jönni Attihoz.Csak ne felejtsd elhozni a cuccokat :) mani hiányvan :huh: meg ha felvisszük több a benzin pénz mint a csináltatás :lol: multkor is 30volt a benzin és a csináltatásé ugy fizetem 22őt h benne volt 5lityó olaj+szűrő(ezek 15e szokott lenni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem esküszöm én már egyikre sem...szívtam én már mindkettővel...most fogok legjobban... :lol: :) :) Nem hiszem hogy a GSi-t überelni fogod :D ha igen akkor tényleg jó nagy HÜLYE vagy ;) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem esküszöm én már egyikre sem...szívtam én már mindkettővel...most fogok legjobban... :lol: :) :) Éncsak most kostólgatom a C20XE-t a Hondán már minden csavart ismertem szinte kicsit máshangja volt tudttam milehet, és most kezdem előről :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 mani hiányvan :huh: meg ha felvisszük több a benzin pénz mint a csináltatás :lol: multkor is 30volt a benzin és a csináltatásé ugy fizetem 22őt h benne volt 5lityó olaj+szűrő(ezek 15e szokott lenni) Tudtad hogy ha lassabban jöttök a pályán akkor sokkal kevesebbet fogyaszt az autó??????????????????? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Már vártam Gabi mikor fog valamibe belekötni...... :huh: :D :lol: :) Magas labdát nem lehet kihagyni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 de ha márciusba lefialnak a kutyák tuti 1 hétre felvisszük regenerálódni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Egyébként tudttok ajánlani egy olyan szerelőt aki tényleg megbízható és nem horror áron dolgozik,, és psze nincs túl messze mondjuk 100-150km belül!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Magas labdát nem lehet kihagyni :D Na várjál csak.......fogod te még az izzót égőnek hívni ;) :) :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Tudtad hogy ha lassabban jöttök a pályán akkor sokkal kevesebbet fogyaszt az autó??????????????????? :D :) ;) nem mondod :lol: :) csak teli tankoljuk az astrát 13e a másikat is 11e matrinca 2500 aztán fel is kell menni ulyabb 11e :huh: + a javítatás Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na várjál csak.......fogod te még az izzót égőnek hívni :D :) :huh: :lol: :) körte Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 nem mondod :lol: :) csak teli tankoljuk az astrát 13e a másikat is 11e matrinca 2500 aztán fel is kell menni ulyabb 11e :huh: + a javítatás Csak gondoltam hátha nem tudjátok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ulyabb újabb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 körte Ez így nem gond,de ha a NAGY opel16v írja akkor már necces :lol: :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Konkrétan mikor/hol mert sok ilyen eset volt :) :huh: a mikor meg holt nemtum de a ex kadéttba volt indítás gátló csak szarakodott és ha olyanja volt megáltt :lol: aztán 2percmulva beindult Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na várjál csak.......fogod te még az izzót égőnek hívni ;) :) :huh: :lol: Ahányszor ki kéne javítanod az autós társadalomban ezt a szót... készíts magadnak innivalót... :) Nem sok ember hívja a környezetemben izzónak az égőt. :D (keress rá a gugliban, mennyi "villanyégő"-t találsz :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ahányszor ki kéne javítanod az autós társadalomban ezt a szót... készíts magadnak innivalót... :huh: Nem sok ember hívja a környezetemben izzónak az égőt. ;) (keress rá a gugliban, mennyi "villanyégő"-t találsz ;) ) 2 hozzászólásal elöbb írtam erre választ :D :D :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ... NAGY opel16v ... Végre valaki, akinek szimpatikus a növésem... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts