Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Mi lenne az????

Egyébként meg nem értünk ám hozzá csak úgy csinálunk,de azt profi módon :huh: :lol: :)

Akkor a kérdés: Mondjuk reggel megyek melózni úgy 4:50 körül hajnalban... Elindítom az autót.. elindul... Nos ugye járatom 1-2 percet hidegen és veszett hangos (nekem) mintha vagy is szerintem szelephangja van... Elindulok.. ugye melegszik a motor.. És teljesen elcsendesedik... vagy mondjuk indulás előtt leálítom és elindítom és WOW eltűnik a hang... Valamelyik hidrotőkém lehet hangosabb... enegem nagyon zavar.. bár mondom melegen elmúlik a hang vagy ha leálítom és újra elindítom.. sztem csere lessz... de érdekelne a véleményetek...

Megosztás:

Akkor a kérdés: Mondjuk reggel megyek melózni úgy 4:50 körül hajnalban... Elindítom az autót.. elindul... Nos ugye járatom 1-2 percet hidegen és veszett hangos (nekem) mintha vagy is szerintem szelephangja van... Elindulok.. ugye melegszik a motor.. És teljesen elcsendesedik... vagy mondjuk indulás előtt leálítom és elindítom és WOW eltűnik a hang... Valamelyik hidrotőkém lehet hangosabb... enegem nagyon zavar.. bár mondom melegen elmúlik a hang vagy ha leálítom és újra elindítom.. sztem csere lessz... de érdekelne a véleményetek...

Ez tipikus betegsége a c20xe mociknak...a hang amit hallasz az a hidrotőke...

3 verzió van erre:

- hidrotőke csere

- hengerfejcsere (lehet nem a hidrotőke szar, hanem a HF van megkopva)

- szarsz az eégszre, és megszokod... :huh:

Megosztás:

A hidrtőke a legvalószínűbb......Nekem is van hangja,de csak addig míg megjön az olajnyomás.Max 5ms :lol:

Nekem azért percek ezek ezért gondolom hogy nincs rendben valami,,, sztem az lessz hogy kicserélem az összeset... Aztmondták ne foglalkozzak vele ha üzemi hőfokon vagy ha már kicsit melegebb és elhalgat... Nemtudom,, De sztem valami nem faja :huh:

Megosztás:

Nekem azért percek ezek ezért gondolom hogy nincs rendben valami,,, sztem az lessz hogy kicserélem az összeset... Aztmondták ne foglalkozzak vele ha üzemi hőfokon vagy ha már kicsit melegebb és elhalgat... Nemtudom,, De sztem valami nem faja :huh:

Milyen olaj van benne??Mennyi idő alatt alszik el az olajnyomás lámpája?

Megosztás:

Hát hajrá...ha anyagilag velefér, akkor természetes...de a 16 hidrotőke cseréje kb 60e HUF

Megosztás:

Ez tipikus betegsége a c20xe mociknak...a hang amit hallasz az a hidrotőke...

3 verzió van erre:

- hidrotőke csere

- hengerfejcsere (lehet nem a hidrotőke szar, hanem a HF van megkopva)

- szarsz az eégszre, és megszokod... :huh:

Meglátom, ha csere után is hengos lessz akkor hengerfejet azért nemcserélek,, az már most húzós lenne árban. Hála isten az előző tulajjal napi szinten dumálunk mert nagyon szerette ezt az autóját és mondta ha kell valami kiabáljak neki mert jó kapcsolatai vannak... Pl hidrotőke a 16db-ot gyáriban 30ezer HUF ért meghozza újjonan. ha hazudok akkor utána hazudok :lol:

Megosztás:

Hát hajrá...ha anyagilag velefér, akkor természetes...de a 16 hidrotőke cseréje kb 60e HUF

És még egy bajom van... Sajnos a környékemen nincs 1 autószerelősem akire rámerném bízni a dolgot... :huh: Aki volt sajnos .... isten nyugosztalja.. pedíg nagyon jó keze volt a motorokhoz.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.