Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem egy bonyolult dolog...ilyen van mindenkinek, máming a GSI-kben...max más software van rajta... tech 1-gyel lehet progizni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Húdeszépfelni... Kár hogy 5x100 :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 De lenne még egy kérdésem azt biztosraveszem hogy 10000% tudjátok! :huh: Mi lenne az???? Egyébként meg nem értünk ám hozzá csak úgy csinálunk,de azt profi módon :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_58378.jpg Húdeszépfelni... Kár hogy 5x100 :huh: :lol: Nagy sláger lesz ez a felni idén nyáron.Már vagy 10autót láttam a városban ilyen felnivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nagy sláger lesz ez a felni idén nyáron.Már vagy 10autót láttam a városban ilyen felnivel. Akinek van ideje egész nap a városban lófrálni... :huh: :lol: :) Húúú nemsoká jön a miniszoknyás tavaszi irgumburgumdejóidővan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na mindjárt jön egy hozzászólás: "Kukk..." :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Akinek van ideje egész nap a városban lófrálni... :) :) :D Húúú nemsoká jön a miniszoknyás tavaszi irgumburgumdejóidővan... ;) Ez a munkám ;) :lol: :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Mi lenne az???? Egyébként meg nem értünk ám hozzá csak úgy csinálunk,de azt profi módon :huh: :lol: :) Akkor a kérdés: Mondjuk reggel megyek melózni úgy 4:50 körül hajnalban... Elindítom az autót.. elindul... Nos ugye járatom 1-2 percet hidegen és veszett hangos (nekem) mintha vagy is szerintem szelephangja van... Elindulok.. ugye melegszik a motor.. És teljesen elcsendesedik... vagy mondjuk indulás előtt leálítom és elindítom és WOW eltűnik a hang... Valamelyik hidrotőkém lehet hangosabb... enegem nagyon zavar.. bár mondom melegen elmúlik a hang vagy ha leálítom és újra elindítom.. sztem csere lessz... de érdekelne a véleményetek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 :lol: http://kakukk.uw.hu/sonique2.jpg képpel nem idézünk.Levettem linkre coupe húúúhúúú ez ki kocsija :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A hidrtőke a legvalószínűbb......Nekem is van hangja,de csak addig míg megjön az olajnyomás.Max 5ms :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 húúúhúúú ez ki kocsija :lol: Igen tetszetős ez a felnike :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Akkor a kérdés: Mondjuk reggel megyek melózni úgy 4:50 körül hajnalban... Elindítom az autót.. elindul... Nos ugye járatom 1-2 percet hidegen és veszett hangos (nekem) mintha vagy is szerintem szelephangja van... Elindulok.. ugye melegszik a motor.. És teljesen elcsendesedik... vagy mondjuk indulás előtt leálítom és elindítom és WOW eltűnik a hang... Valamelyik hidrotőkém lehet hangosabb... enegem nagyon zavar.. bár mondom melegen elmúlik a hang vagy ha leálítom és újra elindítom.. sztem csere lessz... de érdekelne a véleményetek... Ez tipikus betegsége a c20xe mociknak...a hang amit hallasz az a hidrotőke... 3 verzió van erre: - hidrotőke csere - hengerfejcsere (lehet nem a hidrotőke szar, hanem a HF van megkopva) - szarsz az eégszre, és megszokod... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 húúúhúúú ez ki kocsija :lol: Sonique kocsija,Anti felnijével. Igen tetszetős ez a felnike :huh: Csak ez is tömegcikk lett...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez Sonique kocsija, az én ex felnijeimmel... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A hidrtőke a legvalószínűbb......Nekem is van hangja,de csak addig míg megjön az olajnyomás.Max 5ms :lol: Nekem azért percek ezek ezért gondolom hogy nincs rendben valami,,, sztem az lessz hogy kicserélem az összeset... Aztmondták ne foglalkozzak vele ha üzemi hőfokon vagy ha már kicsit melegebb és elhalgat... Nemtudom,, De sztem valami nem faja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Csak ez is tömegcikk lett...... Miután mindenki ilyett vett mert jól mutatott a kék feketén... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nekem azért percek ezek ezért gondolom hogy nincs rendben valami,,, sztem az lessz hogy kicserélem az összeset... Aztmondták ne foglalkozzak vele ha üzemi hőfokon vagy ha már kicsit melegebb és elhalgat... Nemtudom,, De sztem valami nem faja :huh: Milyen olaj van benne??Mennyi idő alatt alszik el az olajnyomás lámpája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na mindjárt jön egy hozzászólás: "Kukk..." :lol: :) :) kukk :D ;) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez Sonique kocsija, az én ex felnijeimmel... ;) :) Kicsit be vagy lassúlva :D .Sok a meló mi???????? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Miután mindenki ilyett vett mert jól mutatott a kék feketén... :lol: :) :) :D Nekem még mindíg nem tetszik....sajnos egy magyarország :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nekem azért percek ezek ezért gondolom hogy nincs rendben valami,,, sztem az lessz hogy kicserélem az összeset... Aztmondták ne foglalkozzak vele ha üzemi hőfokon vagy ha már kicsit melegebb és elhalgat... Nemtudom,, De sztem valami nem faja :huh: Hát hajrá...ha anyagilag velefér, akkor természetes...de a 16 hidrotőke cseréje kb 60e HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez tipikus betegsége a c20xe mociknak...a hang amit hallasz az a hidrotőke... 3 verzió van erre: - hidrotőke csere - hengerfejcsere (lehet nem a hidrotőke szar, hanem a HF van megkopva) - szarsz az eégszre, és megszokod... :huh: Meglátom, ha csere után is hengos lessz akkor hengerfejet azért nemcserélek,, az már most húzós lenne árban. Hála isten az előző tulajjal napi szinten dumálunk mert nagyon szerette ezt az autóját és mondta ha kell valami kiabáljak neki mert jó kapcsolatai vannak... Pl hidrotőke a 16db-ot gyáriban 30ezer HUF ért meghozza újjonan. ha hazudok akkor utána hazudok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez Sonique kocsija, az én ex felnijeimmel... :) :lol: hmm neki nem 5ös jukosztása van? vagy ez régi kép volt?vagy mivan?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hát hajrá...ha anyagilag velefér, akkor természetes...de a 16 hidrotőke cseréje kb 60e HUF És még egy bajom van... Sajnos a környékemen nincs 1 autószerelősem akire rámerném bízni a dolgot... :huh: Aki volt sajnos .... isten nyugosztalja.. pedíg nagyon jó keze volt a motorokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Pl hidrotőke a 16db-ot gyáriban 30ezer HUF ért meghozza újjonan. ha hazudok akkor utána hazudok :lol: Hát mond meg neki, hogy ha tud ennyiért valóban gyárit, akkor kb 5 szettet hozzon... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts