Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem tom, ez jó e??? Ha neked megfelel nekem jó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ezek Coupek...nekem meg limom van... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Legál XE-n gondolkodsz? Olyan itthon nem létezik.Kint igen, de horribilis lenne rá a reg.adó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Olyan itthon nem létezik.Kint igen, de horribilis lenne rá a reg.adó.... Jajjjjj mááááá...hát dugni is meg szűznek maradni is nehéz... :lol: :) :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Jajjjjj mááááá...hát dugni is meg szűznek maradni is nehéz... :) :) :D ;) :lol: Marad a dugni dolog, ha van rá vállalkozó szellem! :D Lásd, Demó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Marad a dugni dolog, ha van rá vállalkozó szellem! :lol: Lásd, Demó! :huh: Azt ugye érzed, hogy ebből most sehogy sem jössz ki jóóóól... :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na mivel kiokosítottatok hogy a két gomb lenyomásakor kiír ezt+azt a Bc Akkor szeretném megkérdezni tőletek hogy a 2 képen melyik képernyőn mit írhat? Kép_1 Kép_2 Én nemtudom hogy diagnosztika vagy esetleg hibakód is? Köszönöm! :huh: Bc hez is írtam ezt a kérdést remélem nem nagy problem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Azt ugye érzed, hogy ebből most sehogy sem jössz ki jóóóól... :lol: :) :) :D Azért példáulozni is tudni kell. :huh: Te sem gondoltad volna hogy warwolf ennyire kompromittáló commentet hagy a példád miatt. ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Azt ugye érzed, hogy ebből most sehogy sem jössz ki jóóóól... :lol: :) :) :D Mióta legálisan van 2.0 a verdámban, azóta tiszta a lekiismeretem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Mióta legálisan van 2.0 a verdámban, azóta tiszta a lekiismeretem! :lol: Ne ferdííííts...És mot szól az Asszonykád a Demo dologhoz... :huh: :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Húúú de rég láttam ilyet...már nem is emléxem pontosan, de ezekből az adatokból lehet megtudni pl , hogy milyen boardod van...milyen nyelvre lehet beállítni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Húúú de rég láttam ilyet...már nem is emléxem pontosan, de ezekből az adatokból lehet megtudni pl , hogy milyen boardod van...milyen nyelvre lehet beállítni... A nyelv per pill Deusch :lol: És a többiről lila fingom nincs mi lehet sőt azt sem hogy milyen BC-m van :huh: Ez a hátránya annak hogy ez az első Opelem 4 évig Hondám volt abban meg nem voltak ilyen kis ügyes dolgok sajna :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A nyelv per pill Deusch :) És a többiről lila fingom nincs mi lehet sőt azt sem hogy milyen BC-m van :lol: Vannak olyan BC-k amire lehet angol vagy egyébb nyelveket felprogramozni.Én úgy emlékszem ez a BC típúsának a száma.Szerintem a BC nem ír ki hibakódokat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Vannak olyan BC-k amire lehet angol vagy egyébb nyelveket felprogramozni.Én úgy emlékszem ez a BC típúsának a száma.Szerintem a BC nem ír ki hibakódokat :huh: Nem, nem ír ki hibakódot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ne ferdííííts...És mot szól az Asszonykád a Demo dologhoz... :huh: :) :) :D ;) Ez bizalmas infó, nem adhatom ki! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Vannak olyan BC-k amire lehet angol vagy egyébb nyelveket felprogramozni.Én úgy emlékszem ez a BC típúsának a száma.Szerintem a BC nem ír ki hibakódokat :huh: Aham értem és a hibakóban igazad lehet mert amire én gondoltam hogy 36 ilyen hibakód nincs is és még anyit hogy szerinted melyik képen írja a BC tipust 1-es vagy 2-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az első képen azt mutatja,hogy kifogyóban van az illatosító. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az első képen azt mutatja,hogy kifogyóban van az illatosító. :huh: :) Oké akkor pótolom :lol: Na majd csak rájövök egyszer... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Aham értem és a hibakóban igazad lehet mert amire én gondoltam hogy 36 ilyen hibakód nincs is és még anyit hogy szerinted melyik képen írja a BC tipust 1-es vagy 2-es? Öszinte leszek veled,fogalmam sincs...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az első képen azt mutatja,hogy kifogyóban van az illatosító. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az első képen, kódszám, és verziószám/softwaretípus a másodikon pedig a km-kénti impulzusszám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Öszinte leszek veled,fogalmam sincs...... :lol: De lenne még egy kérdésem azt biztosraveszem hogy 10000% tudjátok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ha tudsz németül, Itt elég sok minden le van írva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az első képen, kódszám, és verziószám/softwaretípus a másodikon pedig a km-kénti impulzusszám... Köszi szépen.. :huh: Amúgy gondolom nektek nem ilyen BC tek van a vasban :lol: Az enyém valamirégi darab .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ha tudsz németül, Itt elég sok minden le van írva... Németül egyáltalán nemtudok, angolul meg csak anyit amenyni a programozáshoz kell :lol: De majd a Hugi Ő asszem felsőfokú nyelvizsgálya van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts