rtomi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ez is érdekes kérdés mert a motor jó mindegyiknél...újra kéne kábelezni sztem.... Zsírbetegsége van a szerkezetnek. Ez a Chevette...a C kadett Vauxhall megfelelője... :huh: Tudok eladót és még jobbkormányos is. Asszem 50-ért vihető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Húúú ezt nagyon régóta árulják...valami angol figurák hagyták itt még pár évvel ezelött... Ráadásué nem gyengén csúnya szerkezet a chevette.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 40 Én akkor is azt mondom hogy jó nagy Barom vagy.....Azok amiket felsoroltál tényleg apróságok és nem hiszem hogy ha Te vetted volna meg azokat,akkor 20e-nél többe kerültek volna....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ma van Karcsika névnapja... :) :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 :huh: :lol: :) El is felejtettem mondani, úgy belemerültünk a kávézásba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 El is felejtettem mondani, úgy belemerültünk a kávézásba... :lol: munkásemberek!! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 munkásemberek!! :) :huh: Akkor ezek szerint dolgozol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Akkor ezek szerint dolgozol... :) épp csak benéztem! :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 munkásemberek!! ;) :huh: Na ne panaszkodj :lol: :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Kajak azt hittem hírtelen, hogy ez az a kép, amikor Sonique felpróbálta a kék-fekete felnijeit... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Kajak azt hittem hírtelen, hogy ez az a kép, amikor Sonique felpróbálta a kék-fekete felnijeit... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Húúú ezt nagyon régóta árulják...valami angol figurák hagyták itt még pár évvel ezelött... Ráadásué nem gyengén csúnya szerkezet a chevette.... :huh: Akkoris én tettem fel csak érdekességképpen. Kint áll az esztergomi repülőtéren az autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Akkoris én tettem fel csak érdekességképpen. Kint áll az esztergomi repülőtéren az autó. :huh: Jaja, tényleg...már ez is rémlik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Jaja, tényleg...már ez is rémlik... :huh: látod ha jobb kormányost vettél volna most lenne helye a gázpedálnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Tegnap linkeltél egy ######a átalakítós megoldást Anti, miért nem veszed meg és inkább ezzel indulsz a gyorsulásokon? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Tegnap linkeltél egy ######a átalakítós megoldást Anti, miért nem veszed meg és inkább ezzel indulsz a gyorsulásokon? :huh: Lehet gépátvételen kirugdosnának... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Lehet gépátvételen kirugdosnának... :lol: Lehet így is kifognak. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Lehet így is kifognak. :) :huh: Már ha nem csuklik össze már az odaúton... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Lehet így is kifognak. :D :huh: ha eljut odáig! ;) :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 hehe. Optimizmus az van, mi meg még fokozzuk is. :huh: Egyébként látványterv van már a gépről? Vagy elképzelés hogy hogy fog kinézni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Full matt fekete, kívül belül, és egy matt narancssárga csík van tervbevéve kicsit jobbra eltolva (szal nem középen) hosszában végig az ótón...a felnik is matt feketék, és ezeknek a nagyon kis peremrésze lesz szintén matt nari... Kb ennyi...porigültetés, miegymás... :huh: Viszont jelen esetben nem tudom megoldani, hogy "beleérjen a kerék", mert ha a kerék meg a sárvédő ív között a 175/50 13-mal nem hagyok 5 cm-t, akkor mínusz 2 cm-re vagyok az aszfalttól...így meg max a 4-es metró nyomvonalán közlekedhetnék csak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 hehe. Optimizmus az van, mi meg még fokozzuk is. :lol: Egyébként látványterv van már a gépről? Vagy elképzelés hogy hogy fog kinézni... :) Jut eszembe..Te nagy fotoshopmágus vagy... :huh: Ha van kedved küldök képet...vagy szerintem találsz is fennt Kadit is meg Mattig felnit is...meg matt feket/narancs színt is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Jut eszembe..Te nagy fotoshopmágus vagy... :huh: Ha van kedved küldök képet...vagy szerintem találsz is fennt Kadit is meg Mattig felnit is...meg matt feket/narancs színt is... :lol: Hába, ennyire szerintem nem vágom a fotosopot, de azért próbából küldhetsz egy képet... Kiderül hogy tudok-e valami értelmest csinálni belőle, vagy annyira elszáll az agyam közben hogy Shift+DEL -el letörlöm( nem egy projektnek lett ez a vége :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem tom, ez jó e??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts