Atommanó Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Na Laceeee...szerintem szerezz be egy Suspenzort, vagy drukkolj, hogy a barátnőd szeresse a Nutellát...."A mogyoróóóókréééém az a jóóóó..." :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ÉS 16.000 :huh: :lol: :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 és lassan 2500! Az is tiéd lesz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ÉS 16.000 :lol: :) :) :D ;) :D Három napja csak erre hajtasz...már ideje volt :D ;) :huh: Amúgy meg Gratula hozzá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Majd kiderül...lehet most átadom másnak... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 te coupe OZ polaris 16" os kell !! az kék caravanra :huh: van 5db elado olcsoért én mar nem tom felrakni tul kevés rajta a Lik Már vettem 15"os nyári gumit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Kérdésem az lenne hogy A MOTE klubtagság Után lehet csatlakozni a GSI szekcióhoz vagy előtte is mert jövihónaptól már ha minden igaz MOTE tag leszek :huh: Érdekelnek a Tapasztalatok vélemények meghát minden ami GSI-vel kapcsolatos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Már vettem 15"os nyári gumit. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válasz :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Kérdésem az lenne hogy A MOTE klubtagság Után lehet csatlakozni a GSI szekcióhoz vagy előtte is mert jövihónaptól már ha minden igaz MOTE tag leszek :huh: Érdekelnek a Tapasztalatok vélemények meghát minden ami GSI-vel kapcsolatos! :lol: Mikor akarod elutalni a tagdíjat ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Kérdésem az lenne hogy A MOTE klubtagság Után lehet csatlakozni a GSI szekcióhoz vagy előtte is mert jövihónaptól már ha minden igaz MOTE tag leszek :lol: Érdekelnek a Tapasztalatok vélemények meghát minden ami GSI-vel kapcsolatos! :) Mi a MOTE (Opelklub) egy része vagyunk...így csak a klubtagság befizetése után lehet tag, és választhatsz, hogy ezen belül hova szeretnél tartozni... ...jelen esetben GSI Club Hungary... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Mikor akarod elutalni a tagdíjat ? :huh: 1 -jén és akkor kerek hónapot kezdünk! :lol: Ha nem késő az az időpont! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Mi a MOTE (Opelklub) egy része vagyunk...így csak a klubtagság befizetése után lehet tag, és választhatsz, hogy ezen belül hova szeretnél tartozni... ...jelen esetben GSI Club Hungary... :huh: No meglátom hogy lessz az időm, tehát akkor a feltümtetett számlaszámra egy utalás,aztán jelzem az illetékesnek hogy megtörtént ilyan és iylen néven van utána teendőm még valami?? :lol: Természetesen akkor a GSI Club Hungary -hoz csatlakoznék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Hát utána még annyi dolgot lenne, hogy írsz pár sort az autódról, és elküldöd Tom-nak, vagy Coupenak, meg persze pár képet, és akkor felkerül a www.gsiklub.hu oldalra is a tagok közé... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 1 -jén és akkor kerek hónapot kezdünk! :huh: Ha nem késő az az időpont! :lol: És melyiket választod majd a két lehetőség közül ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Már vettem 15"os nyári gumit. Szabad tudni milyet vettél? :huh: Épp én is venni készülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Szabad tudni milyet vettél? :huh: Épp én is venni készülök. Szerintem 195/50/15 :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Szabad tudni milyet vettél? :huh: Épp én is venni készülök. Nem újat vettem hanem használtat,Dinitől.Azt hiszem Falken :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nem újat vettem hanem használtat,Dinitől.Azt hiszem Falken :lol: Pont Falken-t nézem én is,de még semmi nem tuti,lehet lesz "okosba" jobb is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 jöttem hozzászólást növelni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Pityta! Írtam hogy mire CSERÉLTEM ... pénzre is és ezeknek a dolgoknak a megjavítására... Anti! Asszony üzeni hogy vigyázz a mogyimra mer' "irgumburgum" :huh: und még valami... haza fele jövet 210 nél egyszerűen nem tudtam gyorsabban jönni ... leejtőn sem (!) ... 5500 körülig pörgött az óra és egyszerűen nem ment tovább , F20 van benn, nemtom milyen végáttétellel... ... a tőkék nagyon durván csattogtak amúgy... leírhatatlanul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Pont Falken-t nézem én is,de még semmi nem tuti,lehet lesz "okosba" jobb is! :huh: Dini használta a gumit kb 1-1.5 évig,az ára is jó volt.....Jó lesz az.Reszkesetek GSi-sek :) :) A sárgára meg pirelli p zero-t fogok venni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Pityta! Írtam hogy mire CSERÉLTEM ... pénzre is és ezeknek a dolgoknak a megjavítására... Főként a pénzre vagyunk kiváncsiak,mert a felsorolt lista elég karcsú :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 coupe ha minden kötél szakad akkor a legvégső dátum az évnyitó gsi tali :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Na igen...ha nagyon jó lóvét kaptál érte, akkor esetleg egy tökönrúgást megúszhatsz...bár amilyen ügyes gyerek vagy, pénteken már csak Te nem rúgtad tökön magad....5X kerültél Ko-val a földre...ha azt nézem, hogy mindig csak Te kapod a löketet...nem is kell nekünk osztogatni... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 coupe ha minden kötél szakad akkor a legvégső dátum az évnyitó gsi tali :lol: Oksa....tegnap bekötöttem,jól szól.Esetleg ha megvan a használati azt is elhozhatnád :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts