Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Vagy a fenmaradó összeget kiverni a károkozóból. Persze nem saját kézűleg, mert az önbíráskodás. De az embernek vannak barátai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Hát így jártam, majd betudom azt a buktát valami másnak, talán úgy könnyebb elfogadni.. :) Hát b.sszák meg...... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Vagy a fenmaradó összeget kiverni a károkozóból. Persze nem saját kézűleg, mert az önbíráskodás. De az embernek vannak barátai. Egyrészt szerintem mindeki hibázhat te, én, bárki. Baleset okozója - bár ő volt a jelenlegi helyzet előidézője - asszem nem igazán tehet arról, hogy milyen szemét módon fizettett Csabinak biztosító. Amúgy ezt hogy gondolod ? Ha legközelebb drágának tartod a kenyet, akkor szól a haveroknak : beszélgessetek már el a pékkel ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Egyrészt szerintem mindeki hibázhat te, én, bárki. Baleset okozója - bár ő volt a jelenlegi helyzet előidézője - asszem nem igazán tehet arról, hogy milyen szemét módon fizettett Csabinak biztosító. Arról tehet hogy ott kötötte meg a biztosítását. a legszemetebb helyen! És arról is hogy 70-el akart keresztül menni egy egyenrangú útkereszteződésen minden lassítás nélkül! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Arról tehet hogy ott kötötte meg a biztosítását. a legszemetebb helyen! És arról is hogy 70-el akart keresztül menni egy egyenrangú útkereszteződésen minden lassítás nélkül! :huh: A jelek szerint, ha meg akarod tartani a GSi irányvonalat, lehetséges megoldás lenne venni egy bódét, és átrakni a még megmaradt technikát........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Arról tehet hogy ott kötötte meg a biztosítását. a legszemetebb helyen! És arról is hogy 70-el akart keresztül menni egy egyenrangú útkereszteződésen minden lassítás nélkül! :huh: ez melyik biztosító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Arról tehet hogy ott kötötte meg a biztosítását. a legszemetebb helyen! És arról is hogy 70-el akart keresztül menni egy egyenrangú útkereszteződésen minden lassítás nélkül! :huh: Ez melyik biztosító ? Neked milyen biztosításod van ? Evidens, hogy ő hibájából történt a beleset, nem ezért írtam amit írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Ez melyik biztosító ? MÁV Neked milyen biztosításod van ? Nekem a Posta, szerintem egyik legjobb biztosító, még rosszat nem hallottam róluk, a bátyámnak is volt dolga már velük és nem kicsit járt jól Én ezért is választottam őket, az allianznál lett volna 35 000Ft a negyedévesem, a MÁVnál 25 000Ft KÖBE 23 000Ft, a Postán meg 30 100FT direkt választottam a középkategóriát. Evidens, hogy ő hibájából történt a beleset, nem ezért írtam amit írtam. Persze én sem azért írtam, te semmi rosszat nem írtál, az teljesen jogos hogy én is hibázhatok és mindenki más, nem is az a bajom nekem hogy őt mire büntették, én azt sem bánnám ha adnának neki pénzt hogy éljen boldogan, csak adjanak nekem is vissza annyit ami jár!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 B_Csabi! Pontosan tudom mit érzel,én is végig csináltam ezt nem rég,de szerintem mindegyik biztosító egyforma! Rohadt ingyenélő banda! :lol: Szerintem is azt kellene,hogy veszel egy osztrák faca bodét és a kettőből csináltok egy facát! :) Halkan jegyzem meg,én is a MÁV-nál vagyok,mert nekem nem mindegy,hogy egy évben mondjuk 57EFt vagy csak 31EFt a biztosítás! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Egyik biztosító se jó.Nekem a provinál volt a cascom a coupera.Jól lehúztak ők is. Én szerintem nem jó megoldás a kasztni csere,mivel onnantól kezdve az összes pénzt amit beleölsz bukó.Eladni lehetettlen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Viktor!!!! Elmentetek tegnap és rá fél órára indult az élet.......Kint volt az M6 meg egy M3 és hihetettlen driftet nyomtak a toyota körül úgy hogy az is forgott a kör közepén....... :huh: ui:Nem én b@sztam el az estét :) :lol: :) (ez nem Viktornak szól) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 ui:Nem én b@sztam el az estét :) :huh: :lol: (ez nem Viktornak szól) ?????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 ?????????????????? Kijött az egyik barátom,szolgálatban volt...... :lol: ,de nem ők voltak az elsők.Már voltak 3an :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 És volt is ebből gondotok, vagy csak a szokásos stop, és mindenki rohanás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Én szerintem nem jó megoldás a kasztni csere,mivel onnantól kezdve az összes pénzt amit beleölsz bukó.Eladni lehetettlen :huh: Azt a 350e.-t bele is lehet épenséggel ölni a jelenlegi gépbe is.Mert kb. annyi rá is megy, mire újra lábra áll.De lehet belőle venni másik gépet is.A bódécsere csak egy pillanatnyilag költséghatékony megoldás lenne/lehetne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Viktor!!!! Elmentetek tegnap és rá fél órára indult az élet.......Kint volt az M6 meg egy M3 és hihetettlen driftet nyomtak a toyota körül úgy hogy az is forgott a kör közepén....... :huh: ui:Nem én b@sztam el az estét :D :lol: :) (ez nem Viktornak szól) Na ezt úgysem magyarázod ki. :) ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Azt a 350e.-t bele is lehet épenséggel ölni a jelenlegi gépbe is.Mert kb. annyi rá is megy, mire újra lábra áll.De lehet belőle venni másik gépet is.A bódécsere csak egy pillanatnyilag költséghatékony megoldás lenne/lehetne...... Szerintetek mennyibe kerül kint egy bontásra itélt GSi????????Szerintem 200e minimum van....haza kell hozni át kell mindent építeni.Lassan ennyi pénzből lehet venni olyat aminek legalább a papírjai stimmelnek.És persze azok se igazán vannak Top állapotban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 És volt is ebből gondotok, vagy csak a szokásos stop, és mindenki rohanás... Kijött elöször 1 akkor még nem történt semmi.Közben hívot a srác hogy mindjárt ott vannak,de mire ők megérkeztek jött még 2 autó.Azok kint is maradtak 11ig :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Na ezt úgysem magyarázod ki. :lol: :) :D ;) nem is akarom,de azért jól fog jönni az infó ha komolyabb lesz kint a helyzet :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Szerintetek mennyibe kerül kint egy bontásra itélt GSi????????Szerintem 200e minimum van....haza kell hozni át kell mindent építeni.Lassan ennyi pénzből lehet venni olyat aminek legalább a papírjai stimmelnek.És persze azok se igazán vannak Top állapotban :huh: Olyan 200 eurótól már lehet kapni bontószökevényeket.......Itthon meg 100e. egy bódé, motor+váltó nélkül kb...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Olyan 200 eurótól már lehet kapni bontószökevényeket.......Itthon meg 100e. egy bódé, motor+váltó nélkül kb...... Azért megnézném 200euróért mit kapsz :huh: Szart ott se érdemes venni,mert akkor ismételten nincs értelme az egésznek.De mindegy úgy se tudlak meggyözni.Én biztos nem csinálnám,hogy utána rettegjek mikor szúrják ki + a tudat hogy amennyit áldozok rá,azt akár az ablakon is kiszorhatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Demo vagy Moor!! Jövő szombaton megyünk Kalocsára,ha kell valakitől valami vagy akartok Pestre küldeni valamit akkor keressetek meg. A csomagtaó üres lesz. :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Karcsika ATS papucsokkal :) Köszi Dini a sok segítséget,ma is sokat tanultunk :huh: Töled :) Sárgának szépen alakul a kadettja.Nem kérem az ATS-t mert a Dettinek se tetszik,jobb ami most rajta van,pedig kis segítséggel jó állapotban van...... Lantinak meg köszönöm a CD beépítést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Szerintetek mennyibe kerül kint egy bontásra itélt GSi????????Szerintem 200e minimum van....haza kell hozni át kell mindent építeni.Lassan ennyi pénzből lehet venni olyat aminek legalább a papírjai stimmelnek.És persze azok se igazán vannak Top állapotban :lol: Igen sajnos kint is egyre drágább a dolog.Nagyon felverték az árakat a friss EU tagok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 István mint már mondtam nem is bánom,hogy nem kell a felgen.Lehet megtartom hátha jó lesz még valamire. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts