Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
no igen ez az angel sem rossz, őt is odagyorskötözném valahova :)

Micsoda perverz alak vagy te! :huh: És a szörös rózsaszín bilincs smafu? :lol:

Elküldve
Sose fogom megérteni hogy talál valaki ilyen képet,ha nem ilyen oldalakat néz :huh: :D :lol: :)

a bilincs alapján asszociál ugye az ember a rab-ra...és ha beírod a google-ba, hogy rab...és képként keresel, hát ez pont ott van...ennyi...nem kell messzemenő következtetéseket levonni???

Különben is honnan tudod, hogy az "olyan" oldalakon vannak "ilyen" képek...csak nem azokat nézegeted??? :) :D ;) ;)

Elküldve
Különben is honnan tudod, hogy az "olyan" oldalakon vannak "ilyen" képek...csak nem azokat nézegeted??? :lol: :) :) ;)

Mikor leírtam tudtam hogy valami hasonlót fogsz írni :D :D :huh:

Elküldve
Nekem is csak úgy nyilt meg,hogy kimásoltam a linket :huh:

Moderátori kötelességemnek éreztem, hogy Johnny linkjét, és az összes rá való hivatkozást javítsam! :lol:

Gyakorlatilag levettem a gyerekzárat. Azt hiszem, eddigi moderátori munkámban most értem el a csúcsot! :)

Elküldve

Hát most mit csináljak...magamban beszélni még tok...de magamban írni már nehezebb... :huh:

Meg különben is...holnap is nap lesz...

..bakker ezt is írhattam volna legalább 3 hozzászólásban.... :lol:

Elküldve

Dini holnap mész Bodmérra?????Ha igen akkor mikor?Mi is mennénk Lantival megnézni a felnit,de csak 12-1 körül tudnánk odaérni :huh: :lol:

Elküldve
Dini holnap mész Bodmérra?????Ha igen akkor mikor?Mi is mennénk Lantival megnézni a felnit,de csak 12-1 körül tudnánk odaérni :huh: :lol:

Addig alvás van miiiii? :) :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.