J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 no igen ez az angel sem rossz, őt is odagyorskötözném valahova :) Micsoda perverz alak vagy te! :huh: És a szörös rózsaszín bilincs smafu? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Micsoda perverz alak vagy te! :huh: És a szörös rózsaszín bilincs smafu? :lol: Az már a gumiharangon van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Na ki megy el érte??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 drága az Te :huh: a kötöző meg kéznél van mindig :lol: báááááááár: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 http://www.testriffic.com/resultfiles/15306handcuffed.jpg ...egy jó kis seggbe.ugás... mondom rugás.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ja, én csak a bilincs miatt linkeltem be a hátteret nem si figyeltem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ja, én csak a bilincs miatt linkeltem be a hátteret nem si figyeltem :huh: Akkor Te nézegesd ezt... :lol: Én maradok az általad linkeltnél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 erre rá se merek kattintani, majd valaki elmeséli mi van a link alatt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Akkor Te nézegesd ezt... :lol: Én maradok az általad linkeltnél... :D Sose fogom megérteni hogy talál valaki ilyen képet,ha nem ilyen oldalakat néz :huh: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Sose fogom megérteni hogy talál valaki ilyen képet,ha nem ilyen oldalakat néz :huh: :D :lol: :) a bilincs alapján asszociál ugye az ember a rab-ra...és ha beírod a google-ba, hogy rab...és képként keresel, hát ez pont ott van...ennyi...nem kell messzemenő következtetéseket levonni??? Különben is honnan tudod, hogy az "olyan" oldalakon vannak "ilyen" képek...csak nem azokat nézegeted??? :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Különben is honnan tudod, hogy az "olyan" oldalakon vannak "ilyen" képek...csak nem azokat nézegeted??? :lol: :) :) ;) Mikor leírtam tudtam hogy valami hasonlót fogsz írni :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mikor leírtam tudtam hogy valami hasonlót fogsz írni ;) :lol: :huh: A lelked már tudta, hogy bukni fox... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 A lelked már tudta, hogy bukni fox... :) :D ;) Az a szerencséd hogy tényleg ott van a második oldalon :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Az a szerencséd hogy tényleg ott van a második oldalon :) :huh: :lol: :) Nem szoktam hülyeséget beszélni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nem szoktam hülyeséget beszélni... :D hahahahahahahahahahahahahahahaaaaa :huh: :lol: :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 hahahahahahahahahahahahahahahaaaaa :huh: :lol: :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nekem is csak úgy nyilt meg,hogy kimásoltam a linket :huh: Moderátori kötelességemnek éreztem, hogy Johnny linkjét, és az összes rá való hivatkozást javítsam! :lol: Gyakorlatilag levettem a gyerekzárat. Azt hiszem, eddigi moderátori munkámban most értem el a csúcsot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ....Féltengely gumiharangomról elrepült az egyik fémbilincs!.... Hja, az van ha dühöngenek a lóerők :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Anti ahogy látom a 16000hozzászólás ma nem fog összejönni,hacsak nem maradsz túlórázni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Hát most mit csináljak...magamban beszélni még tok...de magamban írni már nehezebb... :huh: Meg különben is...holnap is nap lesz... ..bakker ezt is írhattam volna legalább 3 hozzászólásban.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Dini holnap mész Bodmérra?????Ha igen akkor mikor?Mi is mennénk Lantival megnézni a felnit,de csak 12-1 körül tudnánk odaérni :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Dini holnap mész Bodmérra?????Ha igen akkor mikor?Mi is mennénk Lantival megnézni a felnit,de csak 12-1 körül tudnánk odaérni :huh: :lol: Addig alvás van miiiii? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 hütömaszkot honnan ?? Nem tőlem az biztos. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Addig alvás van miiiii? :) :) :D Megyünk squasholni :huh: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Megyünk squasholni :huh: :) :lol: Ja tooom már...amire rendszeresen hívtok, hogy hagy verjelek már el titeket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts