Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Erről jut eszembe Anti! Féltengely gumiharangomról elrepült az egyik fémbilincs! Felhivtam Losit,hogy van-e neki otthon! Majd rakunk rá,de addig is tegyél rá kötegelőt,ahogy Anti csinálná! :huh: :lol: :) :) :D Nem hiába...a know how az megfizethetetlen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :huh: :lol: :) :) Nem hiába...a know how az megfizethetetlen... :D Néztem is először,hogy mitől grafitzsíros a dobbetét,aztán amikor alámentem,hogy a kipuffot hekkeljem fentebb az ültetés miatt,akkor vettem észre! Jobb külső csukló belső bilincse hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Oks Coupe, reméljük akkor hogy valóban azt kapod amit kértél. Kábelkötegelő téma: az angel nekem is a tanácsotok alapján TERMÉSZETESEN úgy lett megoldva... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Oks Coupe, reméljük akkor hogy valóban azt kapod amit kértél. Kábelkötegelő téma: az angel nekem is a tanácsotok alapján TERMÉSZETESEN úgy lett megoldva... :) ha nem az akkor nem fizetem ki..... :lol: Angelt nem is lehet másként rendesen megcsinálni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Angelt nem is lehet másként rendesen megcsinálni :lol: Erre az Angel-re gondoltál? :huh: A "művésznő" neve: Eve Angel Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Erre az Angel-re gondoltál? :lol: A "művésznő" neve: Eve Angel Forbidden You don't have permission to access /galleries/may2006/eve-angel-romantik-posing/01.jpg on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Erre az Angel-re gondoltál? :lol: A "művésznő" neve: Eve Angel Ez sokkal jobb annál :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Forbidden You don't have permission to access /galleries/may2006/eve-angel-romantik-posing/01.jpg on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. :huh: Szólj anyukádnak, hogy kapcsolja ki a gyerekzárat, akkor engedélyezni fogja az oldalt! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Szólj anyukádnak, hogy kapcsolja ki a gyerekzárat, akkor engedélyezni fogja az oldalt! :D :) :huh: :D ;) nasgem. :) majd Google barátom segít! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Szólj anyukádnak, hogy kapcsolja ki a gyerekzárat, akkor engedélyezni fogja az oldalt! ;) :D :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 közben megoldottam a problémát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :) :D nasgem. :lol: majd Google barátom segít! :huh: Change user and press ok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :) :D nasgem. :) majd Google barátom segít! :lol: Nekem is csak úgy nyilt meg,hogy kimásoltam a linket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nekem is csak úgy nyilt meg,hogy kimásoltam a linket :lol: IE7? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nekem is csak úgy nyilt meg,hogy kimásoltam a linket :lol: ez volt a megoldás nálam is. mindegy. legalább jót vigyorogtak a "gyerekek". :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 mindegy. legalább jót vigyorogtak a "gyerekek". :huh: :lol: Leestem a székről!Micsoda szerénység! :) Inkább sírva röhögnek a gyerekek,hogy apa mennyire nem ért a "Zinternethez"! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mivel magamtól jöttem rá a megoldásra, így valahogy ezzel kicsit nem értek egyet. De röhögj sírva nyugodtan. :huh: Szerénységemtől amúgy csak szépségem nagyobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Megnéztem IE alol is,ott nem nyitja meg! Hiába,el kell felejteni a múlt századi böngészőket! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 IE7? :huh: Mi más lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mi más lenne :lol: Végülis...trabant is elvisz A-ból B-be! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :huh: Leestem a székről!Micsoda szerénység! :lol: Inkább sírva röhögnek a gyerekek,hogy apa mennyire nem ért a "Zinternethez"! :) De már be tud szállni az Internetbe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nekem is csak úgy nyilt meg,hogy kimásoltam a linket :huh: firefox se nyitotta meg nálam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nekem mozilla okozta a gebaszt. A múltkori zenélős-ugrálós-gusztustalan alkotást, ami az egyik topikban volt, pl. mozilla csak feladatkezelőből lelövéssel tudta lekezelni8vagyis sehogy), opera meg simán kinyomható.... Szal lehet váltani kéne arra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Végülis...trabant is elvisz A-ból B-be! :huh: Emelett van még Netscape,meg Mozilla Firefox,de nekem az IE jobban bejön :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 no igen ez az angel sem rossz, őt is odagyorskötözném valahova :huh: a vicc az hogy a bal oldali angel tűrhetően áll a jobb oldali meg lötyög pedig már alátét is van alatta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts