Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Igen.....eléggé bántja a szemem a morcosítás nélküli géptető :)

Egyébként már nem mozog, egyszer erőböl raktam vissza azóta fixen ottvan :)

A morcosítás próbléma megoldva....Vettem egy reiger hütömaszkot..... ;) :huh:

Örülök hogy bejön a tükör amit kb 1napig válogattam a Dininél..... :D :lol:

Elküldve
A morcosítás próbléma megoldva....Vettem egy reiger hütömaszkot..... :) :huh:

Örülök hogy bejön a tükör amit kb 1napig válogattam a Dininél..... :) :lol:

hütömaszkot honnan ??

Elküldve
A morcosítás próbléma megoldva....Vettem egy reiger hütömaszkot..... ;) :huh:

Ha annyi ezresem lenne ahányszor láttam leírva ezen a fórumon, hogy "ennyi volt, vége, nem költökrá többet" már rég elköltöztem volna Bora-Borára :) :)

Örülök hogy bejön a tükör amit kb 1napig válogattam a Dininél..... :D :lol:

Köszi :D ;)

Elküldve
hütömaszkot honnan ??

persze nem az eredetit,mert azt lehetettlen jó árban szerezni :huh: ...De nem üvegszálas és az már jó.... A fonixtuningnál vettem 13e-ftért

Elküldve
Ha annyi ezresem lenne ahányszor láttam leírva ezen a fórumon, hogy "ennyi volt, vége, nem költökrá többet" már rég elköltöztem volna Bora-Borára :lol: :)

Köszi :) :D

Ezt se én vettem ;) :huh:

Elküldve
Nehéz volt pirosat találni? ;) :)

A történet röviden.....

Vettem Dinitől 2db fehér hibátlan tükröt.Viszont Redi megkért hogy cseréljem el az ővére,mert akkor megússza a fényezést.Én meg jófej voltam és belementem :D :) :huh: :lol:

Elküldve
persze nem az eredetit,mert azt lehetettlen jó árban szerezni :huh: ...De nem üvegszálas és az már jó.... A fonixtuningnál vettem 13e-ftért

képet kérek milyen?

és akkor miböl van sima muanyag ?

Elküldve
képet kérek milyen?

és akkor miböl van sima muanyag ?

Mivel magyarországon vagyunk,meg kell rendelni :huh: jövöhéten lesz meg.Olyan az anyaga mint a tiednek.Valami holland import auto style

IMG_2052_640.JPG

Elküldve
ennyi erövel az én kocsimat is belinkelhetted volna :huh:

a maszk érdekel ami ott va nalad nem ahogy ki fog nezni vele

Ha meglesz akkor megmutattom.

Elküldve
akkor meg meg sem vetted :huh:

csak rendelted

Megvettem volna,de már kezdek hozzászokni hogy itthon senkinek sincs árúkészlete :lol: .Kedden vagy szerdán itt lesz......

Elküldve

Nekem tavaly ugyanerre a maszkra ,ugyanitt ,ugyanennyiért azt mondta a srác hogy üvegszálas... és még csak felhekkelni sem 1xü mert nincs rajta "pöcök" ... ugyanígy rendelésre jött volna csak képen láttam volna mielőtt megrendelem...

Elküldve
Nekem tavaly ugyanerre a maszkra ,ugyanitt ,ugyanennyiért azt mondta a srác hogy üvegszálas... és még csak felhekkelni sem 1xü mert nincs rajta "pöcök" ... ugyanígy rendelésre jött volna csak képen láttam volna mielőtt megrendelem...

Van nála olyan is ami üvegszálas,de az olcsóbb.na az nekem nem kell :huh: Ez biztos hogy nem az,azt mondta egy az egyben passzol és semmit nem kell fúrni.

Elküldve
kábelktögegelőőőőt neki... :lol:

Erről jut eszembe Anti!

Féltengely gumiharangomról elrepült az egyik fémbilincs!

Felhivtam Losit,hogy van-e neki otthon!

Majd rakunk rá,de addig is tegyél rá kötegelőt,ahogy Anti csinálná! :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.