redline Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Kedves Redline barátom....feltűnik valami a képen?????ami nem oda való :) http://i112.photobucket.com/albums/n171/gsicaravan/Kp004.jpg Igen.....eléggé bántja a szemem a morcosítás nélküli géptető :huh: Egyébként már nem mozog, egyszer erőböl raktam vissza azóta fixen ottvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Igen.....eléggé bántja a szemem a morcosítás nélküli géptető :) Egyébként már nem mozog, egyszer erőböl raktam vissza azóta fixen ottvan :) A morcosítás próbléma megoldva....Vettem egy reiger hütömaszkot..... ;) :huh: Örülök hogy bejön a tükör amit kb 1napig válogattam a Dininél..... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 A morcosítás próbléma megoldva....Vettem egy reiger hütömaszkot..... :) :huh: Örülök hogy bejön a tükör amit kb 1napig válogattam a Dininél..... :) :lol: hütömaszkot honnan ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 A morcosítás próbléma megoldva....Vettem egy reiger hütömaszkot..... ;) :huh: Ha annyi ezresem lenne ahányszor láttam leírva ezen a fórumon, hogy "ennyi volt, vége, nem költökrá többet" már rég elköltöztem volna Bora-Borára :) :) Örülök hogy bejön a tükör amit kb 1napig válogattam a Dininél..... :D :lol: Köszi :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 hütömaszkot honnan ?? persze nem az eredetit,mert azt lehetettlen jó árban szerezni :huh: ...De nem üvegszálas és az már jó.... A fonixtuningnál vettem 13e-ftért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ...Örülök hogy bejön a tükör amit kb 1napig válogattam a Dininél..... :) :huh: Nehéz volt pirosat találni? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ha annyi ezresem lenne ahányszor láttam leírva ezen a fórumon, hogy "ennyi volt, vége, nem költökrá többet" már rég elköltöztem volna Bora-Borára :lol: :) Köszi :) :D Ezt se én vettem ;) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nehéz volt pirosat találni? ;) :) A történet röviden..... Vettem Dinitől 2db fehér hibátlan tükröt.Viszont Redi megkért hogy cseréljem el az ővére,mert akkor megússza a fényezést.Én meg jófej voltam és belementem :D :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 persze nem az eredetit,mert azt lehetettlen jó árban szerezni :huh: ...De nem üvegszálas és az már jó.... A fonixtuningnál vettem 13e-ftért képet kérek milyen? és akkor miböl van sima muanyag ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ezt se én vettem :) :huh: devilses klubtársadtól vettem, reklamálj ott :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 képet kérek milyen? és akkor miböl van sima muanyag ? Mivel magyarországon vagyunk,meg kell rendelni :huh: jövöhéten lesz meg.Olyan az anyaga mint a tiednek.Valami holland import auto style Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 devilses klubtársadtól vettem, reklamálj ott :) :lol: Akkor még biztos nem tudta hogy nekem kell :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mivel magyarországon vagyunk,meg kell rendelni :huh: jövöhéten lesz meg.Olyan az anyaga mint a tiednek.Valami holland import auto style http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/IMG_2052_640.JPG ennyi erövel az én kocsimat is belinkelhetted volna :lol: a maszk érdekel ami ott va nalad nem ahogy ki fog nezni vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Már csak azt kellen kitalálnom hogy mit kérjek hogy egy egész autót kapjak töle :) :huh: :lol: Alvázszámot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ennyi erövel az én kocsimat is belinkelhetted volna :huh: a maszk érdekel ami ott va nalad nem ahogy ki fog nezni vele Ha meglesz akkor megmutattom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ha meglesz akkor megmutattom. akkor meg meg sem vetted :huh: csak rendelted Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 akkor meg meg sem vetted :huh: csak rendelted Megvettem volna,de már kezdek hozzászokni hogy itthon senkinek sincs árúkészlete :lol: .Kedden vagy szerdán itt lesz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Vagy még anno Piiistától lested el??? :huh: :lol: :) Tevonóhorogvédőkupakgyilkos :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 A kerettel együtt,tényleg félelmetes volt :huh: Még ma is összeborzadsz ha rágondolsz és majd elpityerged magad ? :lol: :) Odaadtam Dininek a tükröt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Odaadtam Dininek a tükröt. Köszönöm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nekem tavaly ugyanerre a maszkra ,ugyanitt ,ugyanennyiért azt mondta a srác hogy üvegszálas... és még csak felhekkelni sem 1xü mert nincs rajta "pöcök" ... ugyanígy rendelésre jött volna csak képen láttam volna mielőtt megrendelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 kábelktögegelőőőőt neki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nekem tavaly ugyanerre a maszkra ,ugyanitt ,ugyanennyiért azt mondta a srác hogy üvegszálas... és még csak felhekkelni sem 1xü mert nincs rajta "pöcök" ... ugyanígy rendelésre jött volna csak képen láttam volna mielőtt megrendelem... Van nála olyan is ami üvegszálas,de az olcsóbb.na az nekem nem kell :huh: Ez biztos hogy nem az,azt mondta egy az egyben passzol és semmit nem kell fúrni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 kábelktögegelőőőőt neki... :lol: Nekem a váltórúd gömbcsuklójánál bevált. Azóta nem ugrik szét :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 kábelktögegelőőőőt neki... :lol: Erről jut eszembe Anti! Féltengely gumiharangomról elrepült az egyik fémbilincs! Felhivtam Losit,hogy van-e neki otthon! Majd rakunk rá,de addig is tegyél rá kötegelőt,ahogy Anti csinálná! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts