coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ez a design bakker...hát nincs neked ízlésed??? Nem lehet minden fekete...vagy sárga...kell bele némi piros is, hogy feldobja... :huh: Ezért is gondolkodtam el a lángcsóvákon a kocsi oldalán :D :lol: .Már csak azt nem tudom hogy martica legyen vagy airbrush ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mert ez manuális,nem füthető és nem akartam szétbarmolni egyiket se.Kapok majd füthető tükörlapot és azt rakom be... hat az szar ugy nekem meg csak tükörlapom van de az mind2 oldalra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Eztet is szerettem...volt neki némi feelingje... :huh: http://kepfeltoltes.hu/080125/kepek_032_ww...ltoltes.hu_.jpg Az tényleg volt,ha már megszoktad hog mozog az első szélvédő :lol: :) Elsőre komolyan megilyedtem tőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Eztet is szerettem...volt neki némi feelingje... :huh: http://kepfeltoltes.hu/080125/kepek_032_ww...ltoltes.hu_.jpg ugye ugye... c20NE..... ugye :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Eztet is szerettem...volt neki némi feelingje... :huh: http://kepfeltoltes.hu/080125/kepek_032_ww...ltoltes.hu_.jpg Azok a felnik nagyon rondák. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 hat az szar ugy nekem meg csak tükörlapom van de az mind2 oldalra :lol: Ha minden jól megy holnapra visszakerül az eredeti tükör......nem csináltál véletlenül képet sárga géptetővel?????Mert az is nagyon csini volt ám :huh: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Az tényleg volt,ha már megszoktad hog mozog az első szélvédő ;) :D Elsőre komolyan megilyedtem tőle ;) :huh: :lol: :) :) :D Mozog az első szélvédő???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ha minden jól megy holnapra visszakerül az eredeti tükör......nem csináltál véletlenül képet sárga géptetővel?????Mert az is nagyon csini volt ám :huh: :) :D milyen sárga géptetövel nem ismerek semmilyen sárga géptetöt rá sem raknám a kocsira :lol: :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Vagy még anno Piiistától lested el??? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 mi az a tolokocsi ott bent a csomiban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :huh: :lol: :) :) :D Mozog az első szélvédő???? Hááát Cabrio lévén nem volt valami merev...ezek ilyenek...de meg kell szokni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 milyen sárga géptetövel nem ismerek semmilyen sárga géptetöt rá sem raknám a kocsira :lol: :) ;) ;) Én emlékszem rá :D :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 mi az a tolokocsi ott bent a csomiban :lol: az hagyján de még valószínű most is benne van! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Vagy még anno Piiistától lested el??? :D ;) :D http://kepfeltoltes.hu/080125/20050708_006...ltoltes.hu_.jpg Pont ezt beszéltük tegnap :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Piiista épp bringát szállítmányozott... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Én emlékszem rá ;) :) :lol: :huh: szerintem fáradj el egy orvoshoz és kezeltesd ki magad a halucinálásbol :D semmilyen idegen sárga géptetöröl nem tud itt senki sem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 az hagyján de még valószínű most is benne van! :huh: Ja, csak némi iceteás flakonnal, meg cigisdobozzal van álcázva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :huh: :lol: :) :) :D Mozog az első szélvédő???? A kerettel együtt,tényleg félelmetes volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 szerintem fáradj el egy orvoshoz és kezeltesd ki magad a halucinálásbol :) semmilyen idegen sárga géptetöröl nem tud itt senki sem :huh: :lol: Pedig engem is hívtak, hogy a Szentedrein láttak parkolni egy ilyet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 szerintem fáradj el egy orvoshoz és kezeltesd ki magad a halucinálásbol ;) semmilyen idegen sárga géptetöröl nem tud itt senki sem :lol: :) Orvoshoz járok mostanában eleget :D ,de ilyen problémát még nem diagnosztizáltak :) .... Mostmár tudnak róla..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 A kerettel együtt,tényleg félelmetes volt :huh: Dehogy volt félelemetes...mivel abban nem volt turbó, ez dobta meg az adrenalinszintet... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Dehogy volt félelemetes...mivel abban nem volt turbó, ez dobta meg az adrenalinszintet... :) :D meg 200körül a puposodó tető :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Pedig engem is hívtak, hogy a Szentedrein láttak parkolni egy ilyet... :) lebuktatok nem is áll már a kocsim a szentendrein ... áhhhám az összeesküvés .. :huh: latjatok nem is volt srága géptetö :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 lebuktatok nem is áll már a kocsim a szentendrein ... Tényleg azt már kérdezni is akartam hogy miért ne áll ott?Beállhatsz a parkolóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 A kerettel együtt,tényleg félelmetes volt :lol: Az kemény dolog lehet... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts