Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Csak annyira vagyok lusta mint Te... :huh: :lol: lusta?? ma már 2x ettem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Igen ezt a hupikéktörpikék kék belsőt már kitárgyaltuk Anti-val valamikor... :lol: Fiat Punto :huh: Ezt én is nehezen képzelem el Antiról... Hogy pont egy Fiat Puntot tuningolt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 lusta?? ma már 2x ettem! :lol: Garfield-nek is új távlatok nyíltak az életében, amikor megtanulta kezelni a konzervnyitót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Hogy pont egy Fiat Puntot tuningolt. :huh: Ráadásul 1.2-es mocival :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Röhögni fox...van olyan is... Jöhet Gabiiii? 2005 szilveszter???? :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ráadásul 1.2-es mocival :lol: Súlyosbító körülmény! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 lusta?? ma már 2x ettem! :huh: Tiszta Garfield... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Röhögni fox...van olyan is... Jöhet Gabiiii? 2005 szilveszter???? :lol: :) :) ;) Minden jöhet :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :lol: Vettem jegyet rá! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Igen ezt a hupikéktörpikék kék belsőt már kitárgyaltuk Anti-val valamikor... :lol: Fiat Punto :huh: Ezt én is nehezen képzelem el Antiról... Hogy pont egy Fiat Puntot tuningolt. :) Én is voltam fiatal és bohóóó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Tiszta Garfield... :) volt már, hogy éhes voltam de lusta voltam rágni és igy nem ettem... xar egy érzés :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Én is voltam fiatal és bohóóó... :lol: Az is maradtál,mármint bohóó :) :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Nagy Fiattuingolós múltam is van ám... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 volt már, hogy éhes voltam de lusta voltam rágni és igy nem ettem... xar egy érzés :huh: :lol: Ilyenkor azért jó ha kéznél van az infúzió... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Kedves Redline barátom....feltűnik valami a képen?????ami nem oda való :) Csak hogy ne panaszkodj hogy mozog a tükörlapod amit elcseréltünk.. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 mi ez a piros tükör bazzeg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 mi ez a piros tükör bazzeg :lol: Mosás közben leeset a tükörlap és darabokra tört...... :) .Viszont nagyon zavart hogy nincs ott tükör és kaptam egyet Dinitől kölcsön :huh: míg nem hoz másikat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mosás közben leeset a tükörlap és darabokra tört...... :lol: .Viszont nagyon zavart hogy nincs ott tükör és kaptam egyet Dinitől kölcsön :huh: míg nem hoz másikat. :) van neki ilyen színű tükre? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mosás közben leeset a tükörlap és darabokra tört...... :lol: .Viszont nagyon zavart hogy nincs ott tükör és kaptam egyet Dinitől kölcsön :huh: míg nem hoz másikat. :) akkor miért tükröt cseréltél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 van neki ilyen színű tükre? :) :) jah... várod hogy hozzon még egy pirosat...... a lököst is pirosra!!!!!! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Dááászép piros... Gondolom amit az elöbb belinkeltem ex figyómnak megtetszett a piros tükre..leszaladtál, aztán már neki is láttál...gyorsan a másik oldalt is ám... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 akkor miért tükröt cseréltél? Mert ez manuális,nem füthető és nem akartam szétbarmolni egyiket se.Kapok majd füthető tükörlapot és azt rakom be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 mi ez a piros tükör bazzeg :huh: Ez a design bakker...hát nincs neked ízlésed??? Nem lehet minden fekete...vagy sárga...kell bele némi piros is, hogy feldobja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Dááászép piros... Gondolom amit az elöbb belinkeltem ex figyómnak megtetszett a piros tükre..leszaladtál, aztán már neki is láttál...gyorsan a másik oldalt is ám... :D Igazad van alávaló Dini csak egyet hozott,pedig mennyivel jobb lenne 2 piros tükör....mindjárt fel is hívom :) :D ;) Amúgy jó gyerek a Dini...Múltkor kértem töle az 1.8hoz egy folytószelepház rögzítő csavart,erre hozott egy egész szívósort,most meg kértem egy tükörlapot erre kapok egy egész tükröt :huh: ;) ;) Már csak azt kellen kitalálnom hogy mit kérjek hogy egy egész autót kapjak töle :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Eztet is szerettem...volt neki némi feelingje... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts