Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Igen ezt a hupikéktörpikék kék belsőt már kitárgyaltuk Anti-val valamikor... :lol:

Fiat Punto :huh: Ezt én is nehezen képzelem el Antiról... Hogy pont egy Fiat Puntot tuningolt. :)

Elküldve
Igen ezt a hupikéktörpikék kék belsőt már kitárgyaltuk Anti-val valamikor... :lol:

Fiat Punto :huh: Ezt én is nehezen képzelem el Antiról... Hogy pont egy Fiat Puntot tuningolt. :)

Én is voltam fiatal és bohóóó... :)

Elküldve

Kedves Redline barátom....feltűnik valami a képen?????ami nem oda való :) Csak hogy ne panaszkodj hogy mozog a tükörlapod amit elcseréltünk..

Kp004.jpg

:huh: :lol: :)

Elküldve
mi ez a piros tükör bazzeg :lol:

Mosás közben leeset a tükörlap és darabokra tört...... :) .Viszont nagyon zavart hogy nincs ott tükör és kaptam egyet Dinitől kölcsön :huh: míg nem hoz másikat. :)

Elküldve
Mosás közben leeset a tükörlap és darabokra tört...... :lol: .Viszont nagyon zavart hogy nincs ott tükör és kaptam egyet Dinitől kölcsön :huh: míg nem hoz másikat. :)

van neki ilyen színű tükre? :) :D

Elküldve
Mosás közben leeset a tükörlap és darabokra tört...... :lol: .Viszont nagyon zavart hogy nincs ott tükör és kaptam egyet Dinitől kölcsön :huh: míg nem hoz másikat. :)

akkor miért tükröt cseréltél?

Elküldve

Dááászép piros...

Gondolom amit az elöbb belinkeltem ex figyómnak megtetszett a piros tükre..leszaladtál, aztán már neki is láttál...gyorsan a másik oldalt is ám... :huh:

Elküldve
akkor miért tükröt cseréltél?

Mert ez manuális,nem füthető és nem akartam szétbarmolni egyiket se.Kapok majd füthető tükörlapot és azt rakom be...

Elküldve
mi ez a piros tükör bazzeg :huh:

Ez a design bakker...hát nincs neked ízlésed??? Nem lehet minden fekete...vagy sárga...kell bele némi piros is, hogy feldobja... :lol:

Elküldve
Dááászép piros...

Gondolom amit az elöbb belinkeltem ex figyómnak megtetszett a piros tükre..leszaladtál, aztán már neki is láttál...gyorsan a másik oldalt is ám... :D

Igazad van alávaló Dini csak egyet hozott,pedig mennyivel jobb lenne 2 piros tükör....mindjárt fel is hívom :) :D ;)

Amúgy jó gyerek a Dini...Múltkor kértem töle az 1.8hoz egy folytószelepház rögzítő csavart,erre hozott egy egész szívósort,most meg kértem egy tükörlapot erre kapok egy egész tükröt :huh: ;) ;) Már csak azt kellen kitalálnom hogy mit kérjek hogy egy egész autót kapjak töle :D :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.