Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Ha nagyon akarnám akkor Én is elő tudnám keresni a képet,de akkor hogy fog Antinak összejönni még 75hozzászólás.... :huh: :lol: :)

Elküldve

elmentek hát :huh:

így én is gusztustalannak találom!

mint írtam sok lenne a meló ezzel mert a lökös, kormány, sárga tükör,szempilla, stb. mind lekerülne de legalább 95' -ös, lufis is lehet, Si motoros és legalább nem zöld...felniről nem is beszélve...

Elküldve
Ha nagyon akarnám akkor Én is elő tudnám keresni a képet,de akkor hogy fog Antinak összejönni még 75hozzászólás.... :huh: :lol: :)

bocsánnat akkor, töröljétek! :)

Elküldve
Hát nem hagyhatom ki, hogy erre ne írjak valamit, mert még jó sok hiányzik a 16.000-hez...így azt kell hogy mondjam:

"Igen..."

:huh:

De ne úgy mond,hogy igen,hanem úgy hogy IGEN! :lol:

Elküldve
Hát nem hagyhatom ki, hogy erre ne írjak valamit, mert még jó sok hiányzik a 16.000-hez...így azt kell hogy mondjam:

"Igen..."

:huh:

nem mondták, hogy 16k-nál bannol a forum? :lol:

Elküldve
Na miközben a kék kormányt keresgettem, találtam pár képet életem egyik korábbi művéről is... :huh:

Jó lenne ha nekem is találnál már egy CD-t képekkel :) :lol:

Elküldve
Nem mondod Anti,hogy neked volt Fiatod? :lol:

Nekem is volt... vagyis az még inkább közös családi, amit leginkább én hajtottam... botlás :huh: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.