J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 És muszáj voltam egy ilyet is csnálni... :) :D ;) :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_e3d...958fcecdf50.jpg :huh: Jajmááá!Nagyon édi bédi! :lol: Csak kellene arra a blokkra egy Hello Kitty-s felírat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 köszi :) így utólag bele gondolva ezeket a mutatványokat AIRBAG nélkül hülyeség gyakorolni... :huh: jó story, még jó hogy nagyobb baj nem lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 köszi :) így utólag bele gondolva ezeket a mutatványokat AIRBAG nélkül hülyeség gyakorolni... :huh: sztem még AIRBAGGAL sem költséghatékony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A DIS-esnél ugyanaz a légtömegmérő van, mint a rotorosnál? Mert ha nem, akkor inkább az lesz a probléma. Azon keresztül hülyítheti meg a gyújtást és befecskendezést, mert összevissza méri a terhelést, az átalakult vákumrendszer (szívórész) miatt. Nekem is ez volt a versenyautónál, bár ott Szuromi tanácsa alapján elég könnyen sikerült orvosolni a jelenséget (el kellett kicsit szorítani a MAP szenzor vákumcsövét :huh: ). Amennyire én tudom, különböző... vagy évjáratfüggő.. Petyának anno az asszem '92-es Gsiben rotoros volt, és az a kockásabb alakú.. ha jól tudom ráadásúl abba bele van építve az levegő hömérő(IAT asszem). Az enyémben meg az a hengeres fajta van(forrófilmes asszem) és külön van a hőmérő is.. sztem még AIRBAGGAL sem költséghatékony :lol: nah igen.. ez igy igaz.. lehet nem is kellene annyira,és durranna.. mindkét oldalon.. már amelyikben mindkettő van.. és akkor biza az anyós oldalon nagy valószínűségel törné a szélvédőt is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :huh: Jajmááá!Nagyon édi bédi! :lol: Csak kellene arra a blokkra egy Hello Kitty-s felírat! :) Honnan lehet az a kép ? giccsparadé.hu ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 nah igen.. ez igy igaz.. lehet nem is kellene annyira,és durranna.. mindkét oldalon.. már amelyikben mindkettő van.. és akkor biza az anyós oldalon nagy valószínűségel törné a szélvédőt is.. S, milyen olcsó hozzá bontva egy komplett műszerfal.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Honnan lehet az a kép ? giccsparadé.hu ? :lol: :) Cuki.hu... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_74e...85cbc393886.jpg És muszály voltam egy ilyet is csnálni... :huh: :lol: :) :) És ha nem indul be akkor csak belerúgsz 1et az utastérből? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 És ha nem indul be akkor csak belerúgsz 1et az utastérből? :) :huh: Sima ügy...a gyertyakábelt is onnan lehet cserélni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 c20xe GSi 370e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Sima ügy...a gyertyakábelt is onnan lehet cserélni... :lol: Akár menet közben is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Hát ha lesz gázpedál...mert egyenlőre annak nem maradt hely a váltótól...de megoldjuk...max hikomat lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Hát ha lesz gázpedál...mert egyenlőre annak nem maradt hely a váltótól...de megoldjuk...max hikomat lesz... :huh: megcsinálod hogy csak egy ülés legyen középen, mint a mclarenekben.... akkor lábad között a motor és akkor jobb meg a bal oldalon is lehet pedál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 megcsinálod hogy csak egy ülés legyen középen, mint a mclarenekben.... akkor lábad között a motor és akkor jobb meg a bal oldalon is lehet pedál. :lol: Ja, tököm alatt a váltóval...azt netán elszáll a kardán, és sima ügy lesz a magas C kiéneklése... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Jut eszembe...Lanti! Neked is jó munkát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Jut eszembe...Lanti! Neked is jó munkát... :huh: neked is kolléga! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mai célkitűzésem, hogy elérjem 16.000 hozzászólást... :huh: És mind ezt munka közben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mai célkitűzésem, hogy elérjem 16.000 hozzászólást... :) És mind ezt munka közben... :) Nagyon kegyetlen vagy magadhoz! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Hát nem is lesz könnyű és laza ez a mai nap... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Hát nem is lesz könnyű és laza ez a mai nap... :huh: ma még legalabb 85 marhaságot kell szolnod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Csak ahogy eddig... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 1. Csak ahogy eddig... :huh: :lol: a hagyományok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Csak ahogy eddig... :lol: :) Miért nem voltál kint tegnap Lurdy? Este foci? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Sziasztok... :huh: Egy Buta kérdés ... Kerestem de vagy én vagyok vak vagy nemtudom... De 2008 ban lessz e olyan találkozó vagy összejövetel ahol meg lehet jelenni? :) És egy dátumot is Legyetek oylan szívesek :lol: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mert hétfő óta 3 órát aludtam... :huh: Focizzunk??? Egye fene..beszélek Olival kicsit késöbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts