opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 rendben, este lurdy? :huh: :lol: várjááá, előbb felrakjuk az új elejét, csak úgy izgalmas :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 várjááá, előbb felrakjuk az új elejét, csak úgy izgalmas :huh: csajoknak(kislányoknak) is ezt mondod mi, várjá.....várjá......mindjárt meglesz :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 várjááá, előbb felrakjuk az új elejét, csak úgy izgalmas :huh: "-viszel egy kört? - nem viszlek bmeg mert kitört a kerék!" :) :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 "-viszel egy kört? - nem viszlek bmeg mert kitört a kerék!" :) :D :huh: :lol: :) és a körömlakk sem száradt meg a kezemen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 :huh: és a körömlakk sem száradt meg a kezemen... A tekkknocool meg még mindig hat, mi, bádogember? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A tekkknocool meg még mindig hat, mi, bádogember? :huh: Folyamatosan. Ezért nehéz megjegyezni a kapcsolóállásokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Folyamatosan. Ezért nehéz megjegyezni a kapcsolóállásokat :huh: És szemre bemérni a garázsajtó meg a kapu valós szélességét... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jol látom h nem DIS szagú? csak mert ha nem dis lesz akkor fölösleges bárki mástól vennem mert a Dini kéznél van ... amugy köszi :huh: Valaki aki ért hozzá, mondja már meg milyen motortér az ? Kadett ugye ? Akkó meg Cosi nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Valaki aki ért hozzá, mondja már meg milyen motortér az ? piros :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 piros :) :lol: Megy a meló ezzer mi ? :huh: Mi lesz amúgy kevesebb mint három hónap múlva ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Megy a meló ezzer mi ? :huh: Mi lesz amúgy kevesebb mint három hónap múlva ? :) jöna kislantos :D :lol: :) (nem amugy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jöna kislantos :) :huh: :lol: (nem amugy) Így is csak annyit látunk, mintha családos lennél :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 most haza fele meglepetés ért.... : a kőbányai úton egy ford kókusz állt rám... mondom biztos rosszalkodni akar elkezdtem picit nyomni neki aztán csak tapadt és nem akart 1 méternél távolabb kerülni ... mondom jó akkor nyomjuk ... a 3. kezdett volna dadogni mikor megláttam a vaksi szememmel hogy előttem megállt egy kisdobozos... pont beért a mellettem lévő sávban a kókusz... én satuztam és csúsztam egy jó 40-60m-t ... nem túlzok mert kiszálltam és megnéztem 5 cm-re álltam meg a doboztól... a kókuszos srác nagyon rendes volt direkt ő is fékezett mikor látta hogy gebaszom van... ...azt mondta a srác hogy ST170 ... érdekes mert mintha 5 ajtós lett volna... und gartulált hogy milyen jól megy a gsi-m :huh: ha összetörtem volna ma itt akkor Coupe Te lettél volna a hibás, mert eszembe jutott hogy " meg kell hajtani mert ennek a motornak ez kell" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nem azt mondtam hogy a forgalomba kell racingolni :) :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nem azt mondtam hogy a forgalomba kell racingolni ;) :D :) Figyel arra, hogy legközelebb mit mondasz Lacinak pls :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jó lesz ez, hidegen agyon vágom majd az új motoromat azt bevasalom a Gabin mert az átrakott vezérlésre fogom... aztán picit összetöröm az elejét azt meg majd Coupénak rovom fel... kezd egész jól hangzani a dolog :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jó lesz ez, hidegen agyon vágom majd az új motoromat azt bevasalom a Gabin mert az átrakott vezérlésre fogom... aztán picit összetöröm az elejét azt meg majd Coupénak rovom fel... kezd egész jól hangzani a dolog :huh: utána meg eltörik a lábadat! :D :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Na ismét itthon, tegnap reggel óta...király... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Felkerült ma a vezérlés, tömítések cserebere, új szelepfedél, vezérléstakaró, Manta olajdekli, kimértük a kinyomócsapágy hosszát, így azt már csak le kell esztergáltatni, kardánalagút teljes egészében visszaheggesztve, meg pár apróság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 de álmos vok hee :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 most haza fele meglepetés ért.... : a kőbányai úton egy ford kókusz állt rám... mondom biztos rosszalkodni akar elkezdtem picit nyomni neki aztán csak tapadt és nem akart 1 méternél távolabb kerülni ... mondom jó akkor nyomjuk ... a 3. kezdett volna dadogni mikor megláttam a vaksi szememmel hogy előttem megállt egy kisdobozos... pont beért a mellettem lévő sávban a kókusz... én satuztam és csúsztam egy jó 40-60m-t ... nem túlzok mert kiszálltam és megnéztem 5 cm-re álltam meg a doboztól... a kókuszos srác nagyon rendes volt direkt ő is fékezett mikor látta hogy gebaszom van... ...azt mondta a srác hogy ST170 ... érdekes mert mintha 5 ajtós lett volna... und gartulált hogy milyen jól megy a gsi-m :huh: ha összetörtem volna ma itt akkor Coupe Te lettél volna a hibás, mert eszembe jutott hogy " meg kell hajtani mert ennek a motornak ez kell" :lol:jó story, még jó hogy nagyobb baj nem lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 És muszáj voltam egy ilyet is csnálni... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 hopp 2xer ment el :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ]http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_e3dac44b806a0d4286c71958fcecdf50.jpg :huh: :lol: :) köszi a segítséget, ment minden :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 :huh: nincs mit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts