Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Egy 10e km-es másfél éves vezérlést nyugodtan át lehet pakolni... nem lesz attól semmi baj. Együtt kopott, ott is együtt fog tovább kopni :lol: Pazarlás lenne kidobni, holott semmi gond nem lehet belőle... Nekem 8... de ha majd Laci csúnyán néz rád, meg kér tőled 16 szelepet meg pár apróságot....akkor azért ne lepődj meg... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nekem 8... de ha majd Laci csúnyán néz rád, meg kér tőled 16 szelepet meg pár apróságot....akkor azért ne lepődj meg... :) :lol: Felesleges aggódás :) De szerinted mitől is lehet baja? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 5*112=560 5*110=550 Tehát a matematika mai állása szerint: 550+10=560 :) :D Na megyek vissza aludni... ;) :D Ezután tényleg nem értem mit aggódsz egy kis lendkerékfurkáláson :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ezután tényleg nem értem mit aggódsz egy kis lendkerékfurkáláson :huh: :lol: :) Vigyek a Lurdyhoz fúrógépet meg fúrószárakat? :) Helyben meg is centírozzuk szemre :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 5*112=560 5*110=550 Tehát a matematika mai állása szerint: 550+10=560 :) :) Na megyek vissza aludni... :D ;) azért kellett neki 14perc mire megtalálta a számológépét! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Felesleges aggódás :D De szerinted mitől is lehet baja? :huh: Tudod...átvettem az aggódásod, és ide vezetett... :lol: Nem is érzem jól magam a bőrömben... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 azért kellett neki 14perc mire megtalálta a számológépét! :huh: :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 azért kellett neki 14perc mire megtalálta a számológépét! :huh: :lol: Nem...azért kellett, mert fejben számoltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Tudod...átvettem az aggódásod, és ide vezetett... :huh: Nem is érzem jól magam a bőrömben... :lol: :D Akkor most már neked is lehet mondani hogy hisztis szőke picsa :) Tinnyén mindig ezt kapom, mikor felvetek egy valós problémát, amit csak én látok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 ...mikor felvetek egy valós problémát, amit csak én látok... :huh: Ezt nem hiszem el róóólad... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Legjobb az volt, amikor Misura rákérdeztem, biztos meghúzta-e a féknyereg tartó csavarokat, mert nem láttam az autó alatt azóta amióta mondtam. Válasz: biztos, igen, ne hisztizzek már annyit... Egy hét múlva leesett a baloldali féknyereg útközben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Csak egyet? :lol: :huh: Egy párat....:) Egy 10e km-es másfél éves vezérlést nyugodtan át lehet pakolni... nem lesz attól semmi baj. Együtt kopott, ott is együtt fog tovább kopni :) Pazarlás lenne kidobni, holott semmi gond nem lehet belőle... Ha jól rémlik akkor pl a szíjat nem ajánlatos vissza rakni mert megnyúlhat a leszedésnél nem????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ha jól rémlik akkor pl a szíjat nem ajánlatos vissza rakni mert megnyúlhat a leszedésnél nem????? Semmi baja nem lehet szakszerű leszedésnél :huh: Akkor nem ajánlott visszarakni, ha sokat (hónapokat) állt kiszedett állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 há nemtom akkor mégiscsak az marad hogy szemrevételzzük a görgőket, szíjat, puNpát ... aztán ha nem ette meg a rozsda akkor átkerül... mondjuk nemtudom mit pattogok, még 5 hét mire ez a project elindul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 5*112=560 5*110=550 Tehát a matematika mai állása szerint: 550+10=560 :huh: :lol: Na megyek vissza aludni... :) :D én mindig rosz voltam matekból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 PUN az máshol van. Ez PUM :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Semmi baja nem lehet szakszerű leszedésnél :huh: Akkor nem ajánlott visszarakni, ha sokat (hónapokat) állt kiszedett állapotban. Ott van a szakszerű....Én biztos hogy nem játszanék a vezérléssel,mert álltalában pont az ilyen spórolásoknál szokott baj lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ott van a szakszerű....Én biztos hogy nem játszanék a vezérléssel,mert álltalában pont az ilyen spórolásoknál szokott baj lenni. Szerintem ez nem számít spórolásnak. Viszont a kidobása pazarlás. Szakszerű levétel: feszítőt meg kell lazítani, és egyből könnyen lejön a szíj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ja és most jutott eszembe hogy simán át lehet alakítani a DIS-es mocit régebbi gyújtásosra,akkor gondolom régebbiről is lehet DIS-re.vagy nem jól gondolom?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Szerintem ez nem számít spórolásnak. Viszont a kidobása pazarlás. Szakszerű levétel: feszítőt meg kell lazítani, és egyből könnyen lejön a szíj :) Mivel nem az Én kocsimról van szó,nekem mindegy.Én akkor se cserélgetném,mondjuk a motoromat se :) :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Mivel nem az Én kocsimról van szó,nekem mindegy.Én akkor se cserélgetném,mondjuk a motoromat se :D :lol: :huh: És még én vagyok a túl aggódós... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 És még én vagyok a túl aggódós... :) :) Inkább azt mond meg hogy át lehet e alakítani a gyújtást ;) :lol: :D Ez engem is érdekelne,mert a DIS-re nem lehet lexmaul szívósort tenni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ez nagyon szomorú :lol: :) :) ..Mindenféleképpen jobban jársz ha megtartod a kocsit,és szétbontod.Csak azt nem tudom hogy lehet kivonni végleg a forgalomból,mert ha jól tudom ahhoz bontási papír kell :huh: Nagyon szomorú :D most aztán megszívtam, zsebre rakhatok 350 000-et és dolgozhatok a kocsi bontásán, és eladásán, szenvedjek a forgalomból kivonni. Még jó hogy 650 000-ért vettem és ráköltöttem 500 000-et.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Akkor egyszerű, meg kell nézni a C20XE vastag lendkerekét, az jó-e :lol: Illetve utána kell járni, a C20NE vagy X20SE lendkereke hány csavaros... :huh: A vastag lendkerék is 6 csavaros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Inkább azt mond meg hogy át lehet e alakítani a gyújtást :D :D ;) Ez engem is érdekelne,mert a DIS-re nem lehet lexmaul szívósort tenni :) ez a project még a pont befejeztem elött lesz? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts