Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na überokosok gyülekezzetek... :lol: Aki megmondja a megoldást, azt kap egy csokiiiit... Adott az xe, meg a c20ne omega váltója... 8 csavaros lendkerék kéne, de valami vastagabb mint az xe sima lendkereke...omcsi szerkezet, meg az xe kuplung egyenlőre adott a ricnik miatt... Na milyen lendkerékkel rakjuk össze, honnan, mennyiért... Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na remélem Gabi nem most fogja életében először kimondani, hogy bocs...de én ezt nem tom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nana! :huh: Csabi az a moci Cossi/DIS nemde? :lol: hogyé van is kilója? :) Érdekes én csak téged látlak érdeklődni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Adott az xe, meg a c20ne omega váltója... 8 csavaros lendkerék kéne, de valami vastagabb mint az xe sima lendkereke...omcsi szerkezet, meg az xe kuplung egyenlőre adott a ricnik miatt... Na milyen lendkerékkel rakjuk össze, honnan, mennyiért... Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :huh: Gyártatni kell acélból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Annyi időnk nincs... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A Roncsérték, (húúú de nem jó ezt kimondani... :huh: ) az 100, vagy 200? mert nem látszik jól... Mert ha 200, akkor a 650 totalban...fene tudja...mennyiéééé vetted???? 100 a roncs érték vaksi. Méghogy nem látszik jól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Van egy tippünk az MV6 lendkerekére...de biztosat nem tudunk...az 8 csavaros, és elvileg vastagabb is...de kérdés, hgoy valóban az is???? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Annyi időnk nincs... :huh: :lol: Akkó Csoki csinál majd egyet szalmából. Egér után ez sem lehet kihívás neki :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Jóóóvannnna...Tudtam én...csak mivel úgy sem adatik meg neked a sikerélmény...gondoltam legalább ennyit tehetek érted... :lol: Köszönöm, ilyenek az igazi jóbarátok :) Lendkerék: MV6 szerintem más egy kicsit, láttam Tinnyén, vannak érdekes kütyük a lendkerék-kuplungszerkezet viszonylatban :huh: Amúgy Patyi csináltatott lendkereket, szép lett, és pár nap alatt megvolt emlékeim szerint... Az ha jól emlékszem valamivel kevesebb mint 50000 pénz volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Hát abból kiindulva, hogy most beszéltem vele, és egyenlőre Oszié is készítés alatt...viszont a csávó két napja eldifundált...nem tudom mennyire reális a pár nap...ráadásul az 50 pénz nekem most sok...van még némi ktsg...és már csak 1 hónap van hátra... de megnézte Laci is, azt mondta ő is, hogy jó lehet az MV6-é...szal egyenlőre enyim a csoki.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Most mondanám azt, hogy hívd fel a Kurgyist, mert ő utolsó csavarig ismeri a C20XE-t és az MV6-ot is, de gondolom ez irreális lehetőség számodra :huh: Most csinált egyébként az új MV6-os mocihoz egy duplatárcsás szinterkuplungot, állatul néz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Annyi időnk nincs... :lol: :) mit kényeskedsz mint egy gyerek? :) nem tart az semeddig... én is épp 5 hete várok rá, és még legalább 1 hetet fogok is... :huh: sztem beleférne neked is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 viszont a csávó két napja eldifundált... Vahur, mi az amit még nem is sejtek??? :huh: :lol: meglépett a patyi is a kerékszerkesztés elől? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 én vagyok boni és kjáld :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 mi? megkajáltad bonit? :huh: ne bolondulj meg, az ehetetlen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nem kényeskedek...csak nagyon kevés az idő...1 hónap van hátra..és haladni kéne...de amíg ez nincs bennt, addig nem tudjuk fixre szerványolni a mocit sem... Holnapi tervek közt szerepel a moci festése, szét illetve összerakása, vezérlés csere, utastér csiszolás flexelése, heggesztés....Lobó is jelezte, hogy szívesen kinéz...akkor van még némi kasztnicsiszolás is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Vahur, mi az amit még nem is sejtek??? :huh: :lol: meglépett a patyi is a kerékszerkesztés elől? :) Nem Patyi...ő még fellelhető...hanem a csávesz aki az alapot szolgáltatná a szarodhoz... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Most mondanám azt, hogy hívd fel a Kurgyist, mert ő utolsó csavarig ismeri a C20XE-t és az MV6-ot is, de gondolom ez irreális lehetőség számodra :lol: Most csinált egyébként az új MV6-os mocihoz egy duplatárcsás szinterkuplungot, állatul néz ki :) Felhívnád ha megkérlek...én azért inkább mégsem... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nem kényeskedek...csak nagyon kevés az idő...1 hónap van hátra..és haladni kéne...de amíg ez nincs bennt, addig nem tudjuk fixre szerványolni a mocit sem... Holnapi tervek közt szerepel a moci festése, szét illetve összerakása, vezérlés csere, utastér csiszolás flexelése, heggesztés....Lobó is jelezte, hogy szívesen kinéz...akkor van még némi kasztnicsiszolás is... :huh: látam kicsit sikerült felhergelnelek :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 mi? megkajáltad bonit? :huh: ne bolondulj meg, az ehetetlen! Kerozin - Bonnie és Clyde (BBmusic Remix 2006).mp3 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Holnapi tervek közt szerepel a moci festése, szét illetve összerakása, vezérlés csere, utastér csiszolás flexelése, heggesztés.... ehh, akkor már értem miért vettél annyi rózsaszín festéket... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 látam kicsit sikerült felhergelnelek :lol: :huh: Pfffffffffff.... :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 ehh, akkor már értem miért vettél annyi rózsaszín festéket... :huh: :D És az üzlet előtt próbálgatta a körmén? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nem Patyi...ő még fellelhető...hanem a csávesz aki az alapot szolgáltatná a szarodhoz... :) :) az jó, a patyi azt mondta, hogy a korong már meg van... :huh: de akkor gondolom a Holdra gondolt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Felhívnád ha megkérlek...én azért inkább mégsem... :) :huh: Na jóóóó... egye fene :lol: Nemsokára csacsogok vele egyet, amúgy is akartam hívni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts