Lacee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 érdekes hogy ha ugy parkolok hogy az auto picit leejt a kormány felé akkor hamar felveszi az olajat ha az anyósülés felé dőlve parkolok akkor meg hosszu mp- ek alatt alszik el a lámpa csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Na Laceee! Legalább rájöttél...már azt hittük a moci a szar... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 jah hálistennek , lehet ha fejjel lefele parkolok akkor még plussz lóerők is szabadulnak fel... kitudja ... :lol: Na Laceee! Legalább rájöttél...már azt hittük a moci a szar... :huh: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Mondjuk annó nem önakarától állt annyit ott :lol: Most már lelkiismeretesebb gazdija van :) Gazdija? Bérlője! :) Szerintem még nem unalmas :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hűtőrács nem lenne gáz, a jelnélkülim megmarad... :) Egyébként azt vettem észre hogy a maszkok nagyon elállnak az autómon... Ezalatt azt értem hogy egyik sem megy be a két lámpa közé... :huh: Lehet hogy megvan nyomódva az eleje? Mert az új lámának elvileg az íve más... Az alsó része nem szélesebb... :lol: Pont annyiban különbözik a két lámpa egymástól,mint amennyire eláll a hütőmaszk :) Ennél a GSi-nél ugyanaz a szitu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A meteorológiai szolgálat riasztása szerint az ország nyugati és középső részén nemsokára 80-100km/h széllökések várhatóak, néhol zivatar is. Egész holnap délutánig megmarad szerintük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Pont annyiban különbözik a két lámpa egymástól,mint amennyire eláll a hütőmaszk ;) Ennél a GSi-nél ugyanaz a szitu http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/12/88/9.jpg Öcsém az a verda... :huh: :lol: :) :) Nah ezaz... Nekem nem megy be a maszk a két lámpa közé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Öcsém az a verda... :huh: :lol: :) :) Nah ezaz... Nekem nem megy be a maszk a két lámpa közé. :D A képen nem látszik,de élőben ott se ment be rendesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A képen nem látszik,de élőben ott se ment be rendesen :lol: Be kő reszőni ráspollyal :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A képen nem látszik,de élőben ott se ment be rendesen :lol: Akkor lehet hogy csak nekem tűnik furcsának... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A képen nem látszik,de élőben ott se ment be rendesen :huh: Szerintem nagyon is jól látszik :lol: Gondolom a fényszóró a 95előtti astra-é a maszk meg a modellfrissítetthez készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Coupe! Azokat a felniket vetted amiket a Zsolti bevarázsolt az autód alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Szerintem nagyon is jól látszik :lol: Gondolom a fényszóró a 95előtti astra-é a maszk meg a modellfrissítetthez készült. Pont fordítva.A lámpa 95utáni a maszk 95elötti. Coupe! Azokat a felniket vetted amiket a Zsolti bevarázsolt az autód alá? Igen azt vettem meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Igen azt vettem meg :huh: jol gondold meg az osztókör modosítást, mert 5x110 be nincs ATS cup :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 jol gondold meg az osztókör modosítást, mert 5x110 be nincs ATS cup :) :) Még jó hogy 2 autóm van ;) :lol: :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Még jó hogy 2 autóm van :D :lol: :) :huh: felraknád egy sima 1.8ra az ATS-t? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 felraknád egy sima 1.8ra az ATS-t? :huh: Mivel üti a c20ne-t így simán :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Mivel üti a c20ne-t így simán :D :) :) nincs rá tanud! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 nincs rá tanud! :huh: :lol: De c20xe videom 2 is van :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 De c20xe videom 2 is van :) :) jah Diny ellen, öt még én is megfogom ha voltam előtte wc-n. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Én meg akkor keresek naívan: c20xe motortot DIS gyújtással és mondjuk Cosw. hengerfejjel... csak kipróbálható érdekel tip top null km-es állapotban :huh: Miért akarsz DIS-es mcit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 jah Diny ellen, öt még én is megfogom ha voltam előtte wc-n. :huh: :lol: Jó sokat kellene ülnöd ahhoz a WC-n ;) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Jó sokat kellene ülnöd ahhoz a WC-n :D :huh: :lol: :) lassan egy erősebb szellő felkap, úgyh talan annyira nem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 lassan egy erősebb szellő felkap, úgyh talan annyira nem is :huh: Akkor neked bejött a squash :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Akkor neked bejött a squash :huh: :lol: :) apropó foglaltál pályát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts