Pehi Csabi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Reméljük, hogy Boci nem fog olyan sokáig ott legelészni, mit utcsó alkalommal :huh: :lol: :) Nemhinném. Elméletileg ma már hozom is el, legalábbis remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nemhinném. Elméletileg ma már hozom is el, legalábbis remélem. Mondjuk annó nem önakarától állt annyit ott :huh: Most már lelkiismeretesebb gazdija van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Mondjuk annó nem önakarától állt annyit ott :huh: Most már lelkiismeretesebb gazdija van :lol: Oh köszönöm szépen a dicsérő szavakat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Oh köszönöm szépen a dicsérő szavakat. :) Balázska kocsija már uncsi. Majd kitalálunk valami mást :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Balázska kocsija már uncsi. Majd kitalálunk valami mást :huh: :lol: Lejárt szöveg mi? Akkor Blitzen sem az lesz hogy jé ez Balázska autója? Vagy azért még kiírjam egy lapra és kiragasszam a szélvédőre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Lejárt szöveg mi? Akkor Blitzen sem az lesz hogy jé ez Balázska autója? Vagy azért még kiírjam egy lapra és kiragasszam a szélvédőre :huh: Részemről már uncsi :lol: Többiek nevében nem nyilatkoztatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Reggelt mindenkinek. Ha egy F Astra-ra rá van műtve egy G Astra hűtőmaszk, az általában milyen megoldással kerül rá? G Astra motorháztetejéről levágták a maszkos részt és az F Astra-éra ráhegedálták? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Reggelt mindenkinek. Ha egy F Astra-ra rá van műtve egy G Astra hűtőmaszk, az általában milyen megoldással kerül rá? G Astra motorháztetejéről levágták a maszkos részt és az F Astra-éra ráhegedálták? :huh: Mondjuk G Astra mociháztető 1 Gsi-n. Láttunk már ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Mondjuk G Astra mociháztető 1 Gsi-n. Láttunk már ilyet :lol: Igen, énis... Csak nem élőben... és nem tudom elképzelni hogy hogyan kerül az rá. Egyébként azért kérdezem mert most láttam egy eladó GSi-t használtautón aminek így van megműtve az eleje és érdekellne hogy mennyiből állna visszaműteni... De sztem egy új motorháztetőbe. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 dolgozom.... :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Tegnap reggel 7 óta én is...lassan le is fexek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Igen, énis... Csak nem élőben... és nem tudom elképzelni hogy hogyan kerül az rá. Egyébként azért kérdezem mert most láttam egy eladó GSi-t használtautón aminek így van megműtve az eleje és érdekellne hogy mennyiből állna visszaműteni... De sztem egy új motorháztetőbe. :huh: Melyik az ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...ugras&p=ceg Dininek is ilyen van kérdezd őt... de carstylingon is találsz még ilyen g astra fejüt... szerintem mocitető vége levág a gasztmáról és ráheggeszt a gsire... 10 kiló tömítő anyga és kész is... visszafelé meg szerintem is a mocitetőcsere lehet a legoptimálisabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 sziasztok ismeri valaki? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=79328 35 ló plusz szívóként 70-80ból? :huh: turbósítás 200-ból? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Igen, énis... Csak nem élőben... és nem tudom elképzelni hogy hogyan kerül az rá. Egyébként azért kérdezem mert most láttam egy eladó GSi-t használtautón aminek így van megműtve az eleje és érdekellne hogy mennyiből állna visszaműteni... De sztem egy új motorháztetőbe. :huh: Igen, a gsitomiék úgy csinálták ahogy leírtad: géptető vág, géptető összerak....sztem visszafelé nincs értelme végigcsinálni, egyszerűbb mésik géptetőt szerezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Tegnap reggel 7 óta én is...lassan le is fexek... :) :huh: :lol: A nők! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Igen, a gsitomiék úgy csinálták ahogy leírtad: géptető vág, géptető összerak....sztem visszafelé nincs értelme végigcsinálni, egyszerűbb mésik géptetőt szerezni :lol: Okés értem... Tehát a G Astra mocitetős GSi-ket kerülni kell. :) Igen Lacee, az volt az. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Igen, a gsitomiék úgy csinálták ahogy leírtad: géptető vág, géptető összerak....sztem visszafelé nincs értelme végigcsinálni, egyszerűbb mésik géptetőt szerezni :lol: meg hűtőrácsot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 meg hűtőrácsot :) Hűtőrács nem lenne gáz, a jelnélkülim megmarad... :) Egyébként azt vettem észre hogy a maszkok nagyon elállnak az autómon... Ezalatt azt értem hogy egyik sem megy be a két lámpa közé... :huh: Lehet hogy megvan nyomódva az eleje? Mert az új lámának elvileg az íve más... Az alsó része nem szélesebb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 szkjúzmííí, C20NE turbót? nem C20LET-et használsz? :huh: de azt mind1 ugylátom csak én értem mire gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Azt se tudja mit ural a csávesz... :) :) :lol: :huh: /me ríí Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Szegény verda... Pedig nagyon jól nézett ki. :lol: :) :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 :lol: :huh: /me ríí Na ne hisztizzzzzzéééééé... :) :D Vedd a poént, aztán röhögj egyet...bár neked úgy is mennek a smilek...dobj egy vigyorgósat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Na ne hisztizzzzzzéééééé... :huh: :) Vedd a poént, aztán röhögj egyet...bár neked úgy is mennek a smilek...dobj egy vigyorgósat... :lol: keresem a megfelelő smájlit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 keresem a megfelelő smájlit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts