mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ne röhögj,kint a szigeten azt igérte hogy ő nem ......... ha nem jó,ráz vagy akármi akkor vissza veszi vagy megcsináltattjuk...... :huh: :) :lol: Nincsazazistenhogyaztagyarifelnitelcseréljemkápra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ha nem is ilyet,de ennél a gyárinál azért jobban tetszik,viszont sok pénzt nem szeretnék beleölni. Nana olcsó is legyen meg Ats is???? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nincsazazistenhogyaztagyarifelnitelcseréljemkápra :huh: Persze mert neked már van gyári felnid :) :lol: megnézem és majd kiderül.....Szerintem jó az a felni,és ami a legjobb hogy nincs polírozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nana olcsó is legyen meg Ats is???? :huh: Nanááááááááááááááááááááááááá :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ne röhögj,kint a szigeten azt igérte hogy ő nem ......... ha nem jó,ráz vagy akármi akkor vissza veszi vagy megcsináltattjuk...... :huh: :D :) Nana azért ilyet nem mondtam. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nana azért ilyet nem mondtam. :huh: :lol: Vannak rá tanúim....Több is van :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Vannak rá tanúim....Több is van :) :) Húúúú akkor gáz van.... Mégis elöbb nézd meg :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Húúúú akkor gáz van.... Mégis elöbb nézd meg :huh: :lol: Dini! Van neked Calihoz középső szellőzőrács? Jó lenne, ha lenne. Megvenném. Gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Gondolkoztam sokat honnan ismerős nekem ez a Dini mint szó... Rájöttem. :huh: Assia - Dini Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nagyon pangtok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :lol: jól feldobtad a hangulatot! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :lol: Na bakker.... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :) komolyan? :lol: Nyáron beszéltem vele BW-n utoljára, akkor azt mondta, hogy kivitte külföldre (talán a dbilas-hoz) full tuningra.....de azóta semmi infó és nem is láttam lurdynál sem mi történt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 egyenőre nem tudok sokat,minden lufi kinyílt.....úgytudom,hogy az Andris jól van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Röviden annyi, hogy elindult a zöldre és egy másik kocsi átjött a piroson és telibetalálta. kicsit gyászosan néz ki most az autója, eltörtek a motortartó bakok, kasztni kicsit eldeformálódott, nagy valószínűséggel totálkár lesz belőe. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 jah ez van...most beszéltem vele.....és most nem tudják ki a hibás...nagyon ######a.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 honnan tud mindenki ennyi mindent? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Kint volt Lurdynál most egy ford fiestával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 honnan tud mindenki ennyi mindent? :huh: GSinews.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 jah ez van...most beszéltem vele.....és most nem tudják ki a hibás...nagyon ######a.. sajna ha nincs tanud ilyen esetben nagyon nehez megmondani, hogy ténylegesen kinek is volt zöld...csak bízni lehet a szakértői véleményben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 térfigyelő cam nem volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 sajna ha nincs tanud ilyen esetben nagyon nehez megmondani, hogy ténylegesen kinek is volt zöld...csak bízni lehet a szakértői véleményben :huh: most ide nem írom le,hogy mit lehetne csinálni ilyen esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 térfigyelő cam nem volt? ezt kellene megtudni egyrészt....persze aki szemtanú volt,mindenki eltűnt fasszopó köcsögök..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :huh: Ott jöttem az Örs-nél, amikor történt. Éppen helyszínelték, felismertem az autót és felhívtam.... azt mondta a coupe forumra tölt majd fel képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts