Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ne röhögj,kint a szigeten azt igérte hogy ő nem ......... ha nem jó,ráz vagy akármi akkor vissza veszi vagy megcsináltattjuk...... :huh: :) :lol:

Nincsazazistenhogyaztagyarifelnitelcseréljemkápra :)

Elküldve
Nincsazazistenhogyaztagyarifelnitelcseréljemkápra :huh:

Persze mert neked már van gyári felnid :) :lol: megnézem és majd kiderül.....Szerintem jó az a felni,és ami a legjobb hogy nincs polírozva.

Elküldve
Húúúú akkor gáz van....

Mégis elöbb nézd meg :huh: :lol:

Dini!

Van neked Calihoz középső szellőzőrács? Jó lenne, ha lenne. Megvenném. Gondolom.

Elküldve

Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :huh:

Elküldve
Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :lol:

jól feldobtad a hangulatot! :huh:

Elküldve
Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :lol:

Na bakker.... :huh: :)

Elküldve
Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :)

komolyan? :lol:

Nyáron beszéltem vele BW-n utoljára, akkor azt mondta, hogy kivitte külföldre (talán a dbilas-hoz) full tuningra.....de azóta semmi infó és nem is láttam lurdynál sem

mi történt? :huh:

Elküldve

Röviden annyi, hogy elindult a zöldre és egy másik kocsi átjött a piroson és telibetalálta. kicsit gyászosan néz ki most az autója, eltörtek a motortartó bakok, kasztni kicsit eldeformálódott, nagy valószínűséggel totálkár lesz belőe. :huh:

Elküldve
jah ez van...most beszéltem vele.....és most nem tudják ki a hibás...nagyon ######a..

sajna ha nincs tanud ilyen esetben nagyon nehez megmondani, hogy ténylegesen kinek is volt zöld...csak bízni lehet a szakértői véleményben :huh:

Elküldve
sajna ha nincs tanud ilyen esetben nagyon nehez megmondani, hogy ténylegesen kinek is volt zöld...csak bízni lehet a szakértői véleményben :huh:

most ide nem írom le,hogy mit lehetne csinálni ilyen esetben.

Elküldve
Skacok! ki hallott az Andrisról mostanában......???? (Agressor26) lehet,hogy már valamelyik topicban le lett írva,ha igen akkor sorry,de remélem nem tőlem kell megtudnia mindenkinek,hogy teljesen kukára vágta a coupe-t.... :huh:

Ott jöttem az Örs-nél, amikor történt. Éppen helyszínelték, felismertem az autót és felhívtam.... azt mondta a coupe forumra tölt majd fel képeket.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.