J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 én pl mindkét karomba kaptam 1-1 combos oltást, ugyhogy itthonmaradás van mert nem birom felemelni a karjaim :huh: Nesze neked szervó! :lol: Te Norbi!Milyen oltást kaptál te?Veszettség ellenit?Mert veszetül jókat szólsz be mostanság! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Te Norbi!Milyen oltást kaptál te?Veszettség ellenit?Mert veszetül jókat szólsz be mostanság! :lol: Veszettség ellen csak a jovőhéten kapok (addig élvezhetitek a sziporkáimat :)), most hepatitis A-B meg tífusz ellen szúrtak meg.....megyek nyaralni (izé telelni) és fel kell készülni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Veszettség ellen csak a jovőhéten kapok (addig élvezhetitek a sziporkáimat :)), most hepatitis A-B meg tífusz ellen szúrtak meg.....megyek nyaralni (izé telelni) és fel kell készülni :) Hova mész bameg?Afrikába? :D Vagy maláj ribancokat fogdosni? :huh: Meguntad a celofánon instant malájt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ez elég valószínű mivel ausztrál show-n készült a kép :) húúú de tudok :) Hova mész bameg?Afrikába? :D Vagy maláj ribancokat fogdosni? :huh: Meguntad a celofánon instant malájt? :lol: ilyen oltások elkellenek a metrózáshoz is...esetleg Salgótarján egyes részein ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 húúú de tudok :lol: ilyen oltások elkellenek a metrózáshoz is...esetleg Salgótarján egyes részein :) Te nem lurdyban vagy? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Te nem lurdyban vagy? :lol: nagyon rég voltam :) a vizsgáim mindig péntekre jönnek ki...ahogy holnap is meg jövőhéten is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 nagyon rég voltam :) a vizsgáim mindig péntekre jönnek ki...ahogy holnap is meg jövőhéten is :huh: Aha,látom most is tanulsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Aha,látom most is tanulsz! :lol: jegyzetvadászat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hova mész bameg?Afrikába? :lol: :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 jegyzetvadászat :huh: Tudod kit óccsá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 én pl mindkét karomba kaptam 1-1 combos oltást, ugyhogy itthonmaradás van mert nem birom felemelni a karjaim :) jó az anyag, mi? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 jó az anyag, mi? :huh: :lol: :) Olyan az alkarja,mint a tűpárna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 na ki tudja milyen autó van a 2. képen ? törött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 törött... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Na, azért erre kíváncsi lennék, mit mehet... http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...4db9&s=3086 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Na, azért erre kíváncsi lennék, mit mehet... http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...4db9&s=3086 Uramisten... :huh: Ennél már csak az volt a meghökkentőbb amikor asszem egy Golf II-be két IFA motort raktak. Egyik elöl, másik hátul hajtott. Ha jól emlékszem Rallykrosszban indultak vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Uramisten... :lol: Ennél már csak az volt a meghökkentőbb amikor asszem egy Golf II-be két IFA motort raktak. Egyik elöl, másik hátul hajtott. Ha jól emlékszem Rallykrosszban indultak vele... :) Ez most komoly? :huh: Tudnál arról esetleg valami infót, meg inkább képeket szerezni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ez most komoly? :huh: Tudnál arról esetleg valami infót, meg inkább képeket szerezni? :lol: Egyszer láttam TVben Sport1en ha jól emlékszem egy rallycross futamot és ott mutatták a gépet... Már nem emlékszem rá hogy hol volt a futam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Neten sem találok róla infót, szal lehet hogy álmodtam?! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Neten sem találok róla infót, szal lehet hogy álmodtam?! :) :D Ismerve egy Ifa motor méreteit, nem tudom hogy oldhatták meg... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Ez most komoly? :huh: Tudnál arról esetleg valami infót, meg inkább képeket szerezni? :lol: Boost Beast magyar módra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 IFA búsztbíszt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Mér' van az hogy 3 napja keresztbe autózok ha akarok ha nem... egyfolytában elpörög a kerekem, féktávon megcsúszom ... és nem is száguldozom... a gumim ilyen tré vagy az utak ilyen nyálkások ebben a 3-8 fokban... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Mér' van az hogy 3 napja keresztbe autózok ha akarok ha nem... egyfolytában elpörög a kerekem, féktávon megcsúszom ... és nem is száguldozom... a gumim ilyen tré vagy az utak ilyen nyálkások ebben a 3-8 fokban... :lol: Az utak. Túl meleg van ahhoz, hogy fagyos legyen, de túl hideg ahhoz, hogy felszáradjon. Ez a legrosszabb, nekem nyárival is meg télivel is csúszkált összevissza. Hídon átmenni meg kész kínszenvedés, nem tudok elhúzni az Árpád-hídon a felhajtón mert végig tekeri a kereket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 igen ezt említetted is már de akkor még mínuszok voltak... pár hete talán... azért fura mert még nem tapasztaltam eddig ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts