J0hnny Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 én pl mindkét karomba kaptam 1-1 combos oltást, ugyhogy itthonmaradás van mert nem birom felemelni a karjaim :huh: Nesze neked szervó! :lol: Te Norbi!Milyen oltást kaptál te?Veszettség ellenit?Mert veszetül jókat szólsz be mostanság! :)
redline Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Te Norbi!Milyen oltást kaptál te?Veszettség ellenit?Mert veszetül jókat szólsz be mostanság! :lol: Veszettség ellen csak a jovőhéten kapok (addig élvezhetitek a sziporkáimat :)), most hepatitis A-B meg tífusz ellen szúrtak meg.....megyek nyaralni (izé telelni) és fel kell készülni :huh:
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Veszettség ellen csak a jovőhéten kapok (addig élvezhetitek a sziporkáimat :)), most hepatitis A-B meg tífusz ellen szúrtak meg.....megyek nyaralni (izé telelni) és fel kell készülni :) Hova mész bameg?Afrikába? :D Vagy maláj ribancokat fogdosni? :huh: Meguntad a celofánon instant malájt? :lol:
Gelko Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Ez elég valószínű mivel ausztrál show-n készült a kép :) húúú de tudok :) Hova mész bameg?Afrikába? :D Vagy maláj ribancokat fogdosni? :huh: Meguntad a celofánon instant malájt? :lol: ilyen oltások elkellenek a metrózáshoz is...esetleg Salgótarján egyes részein ;)
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 húúú de tudok :lol: ilyen oltások elkellenek a metrózáshoz is...esetleg Salgótarján egyes részein :) Te nem lurdyban vagy? :huh:
Gelko Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Te nem lurdyban vagy? :lol: nagyon rég voltam :) a vizsgáim mindig péntekre jönnek ki...ahogy holnap is meg jövőhéten is :huh:
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 nagyon rég voltam :) a vizsgáim mindig péntekre jönnek ki...ahogy holnap is meg jövőhéten is :huh: Aha,látom most is tanulsz! :lol:
Gelko Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Aha,látom most is tanulsz! :lol: jegyzetvadászat :huh:
opel16v Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 én pl mindkét karomba kaptam 1-1 combos oltást, ugyhogy itthonmaradás van mert nem birom felemelni a karjaim :) jó az anyag, mi? :huh: :lol: :)
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 jó az anyag, mi? :huh: :lol: :) Olyan az alkarja,mint a tűpárna! :)
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 na ki tudja milyen autó van a 2. képen ? törött...
Demó Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Na, azért erre kíváncsi lennék, mit mehet... http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...4db9&s=3086
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Na, azért erre kíváncsi lennék, mit mehet... http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...4db9&s=3086 Uramisten... :huh: Ennél már csak az volt a meghökkentőbb amikor asszem egy Golf II-be két IFA motort raktak. Egyik elöl, másik hátul hajtott. Ha jól emlékszem Rallykrosszban indultak vele... :lol:
Demó Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Uramisten... :lol: Ennél már csak az volt a meghökkentőbb amikor asszem egy Golf II-be két IFA motort raktak. Egyik elöl, másik hátul hajtott. Ha jól emlékszem Rallykrosszban indultak vele... :) Ez most komoly? :huh: Tudnál arról esetleg valami infót, meg inkább képeket szerezni? :)
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Ez most komoly? :huh: Tudnál arról esetleg valami infót, meg inkább képeket szerezni? :lol: Egyszer láttam TVben Sport1en ha jól emlékszem egy rallycross futamot és ott mutatták a gépet... Már nem emlékszem rá hogy hol volt a futam... :)
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Neten sem találok róla infót, szal lehet hogy álmodtam?! :huh: :lol:
Demó Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Neten sem találok róla infót, szal lehet hogy álmodtam?! :) :D Ismerve egy Ifa motor méreteit, nem tudom hogy oldhatták meg... :huh: :lol: :)
Tom Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Ez most komoly? :huh: Tudnál arról esetleg valami infót, meg inkább képeket szerezni? :lol: Boost Beast magyar módra... :)
Lacee Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Mér' van az hogy 3 napja keresztbe autózok ha akarok ha nem... egyfolytában elpörög a kerekem, féktávon megcsúszom ... és nem is száguldozom... a gumim ilyen tré vagy az utak ilyen nyálkások ebben a 3-8 fokban... :huh:
redline Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Mér' van az hogy 3 napja keresztbe autózok ha akarok ha nem... egyfolytában elpörög a kerekem, féktávon megcsúszom ... és nem is száguldozom... a gumim ilyen tré vagy az utak ilyen nyálkások ebben a 3-8 fokban... :lol: Az utak. Túl meleg van ahhoz, hogy fagyos legyen, de túl hideg ahhoz, hogy felszáradjon. Ez a legrosszabb, nekem nyárival is meg télivel is csúszkált összevissza. Hídon átmenni meg kész kínszenvedés, nem tudok elhúzni az Árpád-hídon a felhajtón mert végig tekeri a kereket :huh:
Lacee Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 igen ezt említetted is már de akkor még mínuszok voltak... pár hete talán... azért fura mert még nem tapasztaltam eddig ilyet...
Recommended Posts