warwolf Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Hát akkor most el akarod adni, vagy sem?Mondjuk jól járna aki megvenné, de utána szvsz. elég sokáig kellene keresgélni, hogy reális áron kapj egy normális Omcsit!Hja, és néhányszor biztos visszasírnád!Szerintem, mert nekem is volt ilyen kedvenc autóm, amit azóta is emlegetek! :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Hát akkor most el akarod adni, vagy sem?Mondjuk jól járna aki megvenné, de utána szvsz. elég sokáig kellene keresgélni, hogy reális áron kapj egy normális Omcsit!Hja, és néhányszor biztos visszasírnád!Szerintem, mert nekem is volt ilyen kedvenc autóm, amit azóta is emlegetek! :) :) :D :D Pont ez vele a szívás, nekem a munkámhoz kell egy NAGY, JÓ MEGJELENÉSŰ autó. Amikor dolgozom, apámmal szoktam az omegájára cserélni a gsimet (apámnak tökmindegy, mit vezet, legyen benne egy rádió). Csak apám kocsija bármilyen szép, kicsit kezd öregecske lenni, meg nincs benne légkondi... Hogy lett nekem astrám, ha nagy autó kell a munkámhoz: Tavaly novemberben egy omegatalin csak kíváncsiságból beültem valakinek a 8v gsi astrájába (akkor ültem először ilyenben), és eldurrant a fejem, rá 5 napra megvettem az enyémet. Azóta gatyábaráztam, ráköltöttem amit kell, megbízom benne, stb, többé kevésbé megtanultam vezetni is... Szóval ha lecserélem, akkor logikus vagyok de rosszul járok anyagilag is és sírni is fogok utána, ha megartom, akkor végigszopom a nyarat autócserélgetéssel. Na ez a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Észérvek, kétségtelen.Én személy szerint utálom az ilyen kompromisszumokat.Remélem a géped majd jó kezekbe kerül. :D REDLÁJN!!!!!!!EZ A TE GÉPED!SZERINTEM NE KERESS TOVÁBB!!!!!!! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Mégse adom el. Tavaszig nem. Levenném a hirdetést, csak eltrágyáztam a passwordot valahova... Redline, gyűjts tavaszig, lesz egy jó gsi-d. Pontosabban az eladók között egy reális árú, nem gatyaegybőlráköltős gsi-d. :) Nyáron majd meglátjuk, hogy szerepel egy (akkor már) 16 éves A omega... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 nahát kicsi a világ :) ültem, ültem dehát tudod egyik gsi olyan mint a másik....darab-darab :D :D (üssetek :) ) kár hogy eladod mert sokat szenvedtél vele, követtük itt a forumon mik is történtek :? ha cserélsz és nagy meg elegas auto kell, és maracc opelnél imho B omcsira cserélj...annál visszafogottan elegánsabb opelt nem tudnék ajánlani...és van 2000es 16v motoros is :P :lol: :lol: de ez itt off most öszinten nemtom mit is akarok...azt a naracssárga kadettot lehet le kellett volna alkudni és elhozni hülyegyerekes játszósautónak...vagy a c20xe A corsát... de nem nyavajgok tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ha látsz egy jó gépet és még a tulaját is ismered, nem szabad t@kölni, mert lecsúszol róla.Ezek a járgányok nem hétköznapi gépek, olyat bárhol találsz.Viszont hihető múltút, ami a tetejébe ismerősé is, nem sokat.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Béla! Ismerem az érzést!!!! Nálunk ha a gyerekprojekt kerül szóba akkor kezd kiéleződni a GSI dolog is... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Béla! Ismerem az érzést!!!! Nálunk ha a gyerekprojekt kerül szóba akkor kezd kiéleződni a GSI dolog is... :roll: Üdv.: Atommanó Nálunk a sorrend: 1.GYEREK 2.GYEREK 3.ASTRA 4.------ 5.asszony :D :D :P :lol: :lol: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 bwahahahahaa de mókás dekor :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Béla, egészséges kompromisszum lenne elcserélned a GSi-det Redline kék bálnájára! Az elegáns, bár nem nagyobb (ez a kompromisszum :) ). Mindenki jól jár, még a faterod is, mert Redline-éban is van rádió. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Annyit járok "ide", lassan Gsi szexció tag is lehetnék! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Mindenki jól jár, még a faterod is, mert Redline-éban is van rádió. :wink: törpebálna max :) ez a csere nem fog összejönni mert a radio még mindig nincs bekötve :oops: mert csak cd-t hallgatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Zorro! Az a bálna, és elegáns azért egy kicsit erős volt... :) :) :D A sexciót meg majd megbeszéljük.. :wink: Vegyél legalább egy 1.6-at, aztán majd ráfogjuk... :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Vegyél legalább egy 1.6-at, aztán majd ráfogjuk... :) :shock: :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Bocs Wolfi! Az új évben amúgy is terveznénk valamiféle kis szekcióbővítést, ha mindenki beleegyezik... :roll: Gondolnék itt a valamennyire felhúzott Astrákra, úgyhogy gyerünk, húzzatok bele... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Gondolnék itt a valamennyire felhúzott Astrákra, Az én ménesem alapból nem elég?Pedig óccsóé adnám! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Wolfi! Szeretnél csatlakozni???? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Első lépésben szerzek még 50 lovat előre a gépházba, aztán benevezek majd.Kérném az ajánlatot továbbra is fentartani! :) Mert egyenlőre csak az oldala húzott.(bár a karcos kifejezés helyesebb :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 azannya :shock: csak kár hogy piros és olyan mint egy golf...amugy szép munka...csak picit drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Hja azokat a lámpákat tényleg kár volt rárakni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Igen rusnya lett szegény.... Jáááááj. :smt078 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 de legalább maradt a német importnál :wink: gondolom láttátok már azt az ezüst gsi-t, amelyiknek pug lámpái vannak.. na az real ronda :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Hja azokat a lámpákat tényleg kár volt rárakni... :) Ez még semmi: most láttam egy hasonlót holland verzióban: az alany egy kanárisárga Kadett gsi 8v kabrió, szintén golf4 lámpákkal, + elöl BMW vesékkel, oldalt a sárvédön BMW M-Roadster szellözökkel, belül Astra müszerfal, belekendácsolva a Kadett digit tachója. Hát mit mondjak, érdekes összhatás Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 sztem jobban járt volna ha kép nélkül hirdeti,és beleírja hogy ennyi pénzért aranyozott a motorja.Egy jóérzésü opeles biztos nem veszi meg.(vw lámpa :smt097 ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 ugyan lányok haggyuk ezt a vw vs. opel fight-ot tök értelmetlen meg fölösleges is nekem semmi ellenérzésem nincs a vw-vel szemben...miért is kellene lennie? az mindenesetre látszik hogy az izlésünk nem egyezik az auto tulajáéval, mert eddig többségében leszavaztuk a verda lámpáját Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts