voszi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Mindenki magából indul ki... :lol: beszósz? ráduszítom a géjessiseket, oszt leszedik a oooorrot az arcodról :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 lenyúltad a 48000-et is. már most mondom, hogy az 50000 az enyém lesz. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Napi szintű probléma: FAQ: How to fit a 2l motor into a Corsa :huh: Demónak ez nem probléma! :lol: Neki ez teljessen természetes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 lenyúltad a 48000-et is. már most mondom, hogy az 50000 az enyém lesz. :huh: :) Osziiiii...kb úgy alhatsz most is mint last time Dart'son...szal éééébreeeedj... :) különben jövő héten megint bokán rúgatlak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jé GSI Club Hungarys vagyok mán :lol: amúgy az én ablakomat mosná tuti megfejelném. Tök tiszta a kocsim. Már tegnap az voltál sehallselátDömötör :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Van nőm és olvassa a forumot :lol: Akkor már értem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Mennyire lenne supportált és ésszerű megoldás ilyen csupaszon hagyni a fogaskerekeket? Nagyon tetszik ez a minden látható dolog, de eddig azon gondolkoztam, hogy csináltatni kellene inkább plexiből valami ablakot a takaróműanyagra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szépnek szép, vagy inkább látványos, pláne ha szép tiszta, és fényes minden. Ésszerűség alapján nem javasolható, mert egy apró kavics, ami beszabadul, vagy egy jó kis sáros dagonya, és lehet lőttek a vezérlésnek. Nem kicsit voltam para, amikor vadkertre a vectrával így mentem le, mert épp száradt a ragasztás a fedélen, mivel előtő gazdi szépen eltörte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szépnek szép, vagy inkább látványos, pláne ha szép tiszta, és fényes minden. Ésszerűség alapján nem javasolható, mert egy apró kavics, ami beszabadul, vagy egy jó kis sáros dagonya, és lehet lőttek a vezérlésnek. Nem kicsit voltam para, amikor vadkertre a vectrával így mentem le, mert épp száradt a ragasztás a fedélen, mivel előtő gazdi szépen eltörte. Én már lassan 2 hónapja így megyek a Kadettal, mert már nincs egy olyan fedelem, ami nincs valahogy eltörve. :lol: Törött, vagy hibás fedelem meg van 3-4. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én már lassan 2 hónapja így megyek a Kadettal, mert már nincs egy olyan fedelem, ami nincs valahogy eltörve. :) Törött, vagy hibás fedelem meg van 3-4. :huh: Mennyire és hol vannak eltörve? Feléből mennyit engedsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Mennyire és hol vannak eltörve? Feléből mennyit engedsz? :huh: Majd összevadásom öket, aztán lefotózom. Mondjuk, ami menthetö, az marad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ÁÁÁÁÁ nem jóóó...nem hátul hajt... :) :lol: Ó igen, ó igen, ó igen!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Én már lassan 2 hónapja így megyek a Kadettal, mert már nincs egy olyan fedelem, ami nincs valahogy eltörve. :) Törött, vagy hibás fedelem meg van 3-4. :huh: Kő franyó ragasztó? :lol: nekem azóta is tart, pedig Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ó igen, ó igen, ó igen!!!! :huh: ááá, Anti is elkorcsosodott... már nem érdeklik az olyan extrém sportok, hogy fronthajtású autóból kihozni bármi használhatót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ááá, Anti is elkorcsosodott... már nem érdeklik az olyan extrém sportok, hogy fronthajtású autóból kihozni bármi használhatót... :huh: Mert rájöttem, hogy veszett fejsze nyele... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Azé nem rossz az elölhajt meg a hátulhajt sem... főleg ha kombinálva is van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Voszi írnál valamit ? Köszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 mindig a cél határozza meg a legjobb konfiget. ugyanazon az autón: -> jó indulás = összkerék -> jó idő = faros tlemez -> semmi = fronthajtás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 xe gazdik figyelmébe : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=328315 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Azé nem rossz az elölhajt meg a hátulhajt sem... főleg ha kombinálva is van :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Coupe! nem írsz egy pici saját tapasztalat csomagot ide a Power Cup kapcsán... valami bővebbre gondoltam... csakmert neked ugye volt/van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Coupe! nem írsz egy pici saját tapasztalat csomagot ide a Power Cup kapcsán... valami bővebbre gondoltam... csakmert neked ugye volt/van... 4-5 paci. Talán megérzed, talán nem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Coupe! nem írsz egy pici saját tapasztalat csomagot ide a Power Cup kapcsán... valami bővebbre gondoltam... csakmert neked ugye volt/van... szerintem Coupe azt válaszolná, hogy ennyi pénzért xar se ér! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jó dolog a Powercup, eddig két mérésröl tudok és mindkétszer 5-5,5 LE lett az eredmény. A szívóhang, amit produkál, az meg :huh: ! :) Egyik haver most gyártat aluöntvény Powercupokat, elvileg mostanában kellene elkészülnie az elsö szériának. Ahogy a gyereket ismerem, jobb lesz, mint az az eBeyes cucc, amiröl a mintát vették. Valamint van még egy lehetöség azt a nagy SFI-dobozt kiiktatni, de azt elöbb tesztelnem kellene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Szerintem önmagában nemsokat ér :huh: 150 LE-hez képest nem nagyon fogsz +4-5 LE-t megérezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts