B_Csaba Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Laci4 ha nem égetően sürgős akkor ott lesz az enyém ha kell, persze még 1-2 hét mire megtudom hogy most bontom, vagy eladom egybe a roncsot a biztosítónak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 FIGYELEM!!! Egyre gyakrabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok: Két feltűnően csinos , fiatal nő odajön az autódhoz amikor leparkolsz éppen a Tesco/Auchan/Cora/Metro parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj melle majd' kiesik a pólójából (így terelve el figyelmed) megkérdezi, hogy lemoshatják-e a szélvédődet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy eldobnád-e őket a közelben lévő benzinkúthoz. Ha beleegyezel, beszállnak a hátsó ülésre és rövid idő múltán vadul szeretkezni kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni! Ekkor az egyik előrehajol és megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után elfáradva ismét megkérdezi, hogy mit szólnál egy jó szakszihoz? Mivel a jó szívvel adott dolgokat az ember nem szívesen utasítja vissza, nehezen, de beleegyezel..... A másik pedig közben kikönnyíti a pénztárcádat! VIGYÁZAT!!!!! Egyre gyakoribb módszer! A múlt héten már kétszer történt meg velem!!! Ma is oda megyek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 hogy fog az kinezni hogy hatul GSI lokos elol meg nem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ... Ma is oda megyek... :huh: Ez mekkora poén. Az elején tényleg azt hittem, hogy valami komoly... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én is...aztán lehet komoly...remélem...max kevés pénzt hagyok a pénztárcámban... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ez a mai világ...... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 FIGYELEM!!! Egyre gyakrabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok: Két feltűnően csinos , fiatal nő odajön az autódhoz amikor leparkolsz éppen a Tesco/Auchan/Cora/Metro parkolójában. Lehajtod az ablakot, én itt buknám, mert nem megy le az ablak :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Háát.. fax vagyok.. a srác valamiért nem nagyon akar biztosítózni.. viszont mondja a kp-t,hogy ma akár oda is adja.. mivel elsőre mondta neki olyan 15(lökös)+15-20(fényezés) körül,ebben maradna... ezt emlegette,hogy amit mondtam, azt inkább kifizetné kp-ben. Meg kell neki mondani hogy a hátfal is sérült...Így kicsitt több lesz az összeg.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 én itt buknám, mert nem megy le az ablak :huh: :lol: :) Nekem lemegy, csak nem tudom felemelni normálisan... Valamiért befelé dől... A jobb oldali. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én is...aztán lehet komoly...remélem...max kevés pénzt hagyok a pénztárcámban... :huh: :lol: :) Látszik hogy detti nem olvassa a forumot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jé GSI Club Hungarys vagyok mán :huh: amúgy az én ablakomat mosná tuti megfejelném. Tök tiszta a kocsim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 amúgy az én ablakomat mosná tuti megfejelném. Tök tiszta a kocsim. látszik hogy van nőd :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 hogy fog az kinezni hogy hatul GSI lokos elol meg nem :huh: Nem üt az el olyan nagyon.. a hátsó nem olyan nagyon sokban különbözik.. szerintem.. Amúgy meg majd beszélek valakivel, hogy óvatosan tolasson rám, adjon betétlapot, és már kész is az eleje is :lol: Ez mekkora poén. Az elején tényleg azt hittem, hogy valami komoly... :) :) :D Én is így voltam vele.. de amikor ott tartottunk, hogy az adtt mukival is eksön.. aztán meg még furulya..(nem mintha az nem lehetne a része az eksönnek :D) már kedtem furcsán állni a dologhoz.. és Antinak van igaza.. 0 értékkel kell menni ;) Meg kell neki mondani hogy a hátfal is sérült...Így kicsitt több lesz az összeg.... ;) Ezt már buktam az első nap.. mondták már többen, hogy a jószívem, meg a túlzott igazságérzetem visz a sírba majd.. (már itt van az asztalon a 40pénz..) De tanúltam belőle.. bár ne kelljen sose alkalmaznom.. Opel16v Gabi: LOL jó volt!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Laci4 ha nem égetően sürgős akkor ott lesz az enyém ha kell, persze még 1-2 hét mire megtudom hogy most bontom, vagy eladom egybe a roncsot a biztosítónak! Köszi.. meglássuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem kell 72 órán belül mennie, bár a gyakorlat azt mutatja, hogy jönni szokott 3-4 napon belül. Én is hétfőn jelentettem be, csütörtökön jött a muksó. Biztosítótól is függ,nekem küldték,mert rájuk pirítottam,hogy haladjunk már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Kemény vaaaagy Csokiiiiiii... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Kemény vaaaagy Csokiiiiiii... :huh: Ne beszélj spanyolul! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 látszik hogy van nőd :huh: Van nőm és olvassa a forumot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én is...aztán lehet komoly...remélem...max kevés pénzt hagyok a pénztárcámban... :lol: :) :) na tudod hova menel te kis puncipöcögtető... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 na tudod hova menel te kis puncipöcögtető... :huh: El.... :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 persze... marad a ciba geiger :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Mindenki magából indul ki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Napi szintű probléma: FAQ: How to fit a 2l motor into a Corsa :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ÁÁÁÁÁ nem jóóó...nem hátul hajt... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 48000... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts