coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Azért annak is vannak megkötései. :huh: Pl ahhoz is kell gépkönyv, ha csövezve lesz az autó. Nem lesz csövezve mert az is csak + súly lenne :lol:
opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Nem lesz csövezve mert az is csak + súly lenne :lol: Pedig mekkora hévvel indult neki hogy be akarja csövezni :huh: Lehet akkor lanyhult a hév, amikor mondtam neki hogy az astra csöve 55kg? :)
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Pedig mekkora hévvel indult neki hogy be akarja csövezni :huh: Lehet akkor lanyhult a hév, amikor mondtam neki hogy az astra csöve 55kg? :lol: Azért sok minden változott a belelkesedés óta :) .Ha tényleg csak gyorsulni akar vele akkor talán még felesleges is.
opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Ha tényleg csak gyorsulni akar vele akkor talán még felesleges is. Egy hátsókerekes élményautóval? Nemáááá :huh: Szerinted nem fogja agyba-főbe driftelni azt az autót, amikor alkalma lesz rá? :lol:
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Egy hátsókerekes élményautóval? Nemáááá :lol: Szerinted nem fogja agyba-főbe driftelni azt az autót, amikor alkalma lesz rá? :) Ha nem akarja közúton használni akkor nem hiszem.... :huh:
opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Ha nem akarja közúton használni akkor nem hiszem.... :huh: Hát persze, én sem használom (sokat) ott a versenygépsast :lol:
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Hát persze, én sem használom (sokat) ott a versenygépsast :lol: De neked van gépkönyved :huh:
opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 De neked van gépkönyved :huh: Csőhöz ugye kell. :) Visszakanyarodtunk az eredeti felvetődött kérdéskörhöz: vagyis ha driftelgetni akar vele néhanapján, ahhoz bezony akár még hasznos is lehet a cső, mert hát ugye Anti erős gyerkőc, de azért az oszlop meg a fa kikezdheti a testét :lol:
opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Érdekes kezdeményezés :-D A tökéletes célpont című film jutott eszembe :huh:
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 A tökéletes célpont című film jutott eszembe :huh: Baj ha nem sírok?
Kösze Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :huh:
warwolf Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :huh: Fordulj bizalommal Tomhoz, v. pedig Mkékhez......
Gelko Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Érdekes kezdeményezés :-D te micsoda szélsőséges odalakat olvasol, teljesen fel vagyok háborodva, azt a 7+8át :) :huh: :lol: :)
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :huh: Már tagja vagy :D .....A GSi felíratott meg mélykék megoldja :) ;) tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :lol: Azt elfelejtettem,hogy ha akarod akkor felraknánk a kocsidat a www.gsiklub.hu oldalra.Küldj Tomnak képeket és egy rövid leírást,ha lesz ideje akkor felrakja :) :D
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :huh: Már tagja vagy :) .....A GSi felíratott meg mélykék megoldja :) :D ugyan nem vagyok Pesta, de picit kontárkodtam. :lol: ;) ui: Kösze! Ettől még remélem a győriekkel felélesztitek a régiót is! :D
hening Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 ugyan nem vagyok Pesta, de picit kontárkodtam. :lol: :) ui: Kösze! Ettől még remélem a győriekkel felélesztitek a régiót is! :) Ebben én is reménykedem. :huh:
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 ugyan nem vagyok Pesta, de picit kontárkodtam. :lol: :) Köszi :huh:
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Ebben én is reménykedem. :huh: :) Köszi :lol: nincs mit. Épp van pár üres órám a melóhelyen. :)
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Épp van pár üres órám a melóhelyen. :huh: Valakinek bejött az élet. :) :lol:
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Valakinek bejött az élet. :) :lol: ja csak bemelegítésnek 670 kg letöltésünk volt.... 25-33 kg zsákokkal... szal bejött... :huh: és február végéig naponta majdnem minden műszak ennyit fog vagy szedni, vagy indítani.
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 ja csak bemelegítésnek 670 kg letöltésünk volt.... 25-33 kg zsákokkal... szal bejött... :huh: és február végéig naponta majdnem minden műszak ennyit fog vagy szedni, vagy indítani. kg letöltés? Ez nekem új. Gondolom akkor nem az informatikában munkálkodsz. :lol:
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 kg letöltés? Ez nekem új. Gondolom akkor nem az informatikában munkálkodsz. :huh: hát nem. :lol:
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Már tagja vagy :) .....A GSi felíratott meg mélykék megoldja :huh: :) Azt elfelejtettem,hogy ha akarod akkor felraknánk a kocsidat a www.gsiklub.hu oldalra.Küldj Tomnak képeket és egy rövid leírást,ha lesz ideje akkor felrakja :lol: :D Hé itt a Boci is fent van pedig én nem is vagyok klubtag.
Recommended Posts