Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 az mind1 mert a gsi-t ugyse tudom eladni, szoval itt megbukott a project :lol: Nanana...azért a 4 csodadörgő miatt csak elviszik... :huh: Meg képet is a Vekirőőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Amikor haladt..és még nem ütöttem meg a 7es összeghatárt.Már leírni se merem :huh: ....Remélem nem is fogom. mikor kötélen meg tréleren volt akkor is haladt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 x16xe Felejtsd el... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Témát, szavazást lezárom! már igy is többet tudtok mint amennyit kellene! :huh: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 x16xe Hátt lelked rajta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg nem azért...de x16xe-vel még csak fel sem merült volna a dolog...max akkor, ha megtartod mellette a GSI-t...xe-vel... :huh: netalán Let-tel... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg nem azért...de x16xe-vel még csak fel sem merült volna a dolog...max akkor, ha megtartod mellette a GSI-t...xe-vel... :huh: netalán Let-tel... :D :lol: még a régi rossz beidegződés... a gsi mellé kell egy olyan auto is ami használható :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg nem azért...de x16xe-vel még csak fel sem merült volna a dolog...max akkor, ha megtartod mellette a GSI-t...xe-vel... :huh: netalán Let-tel... :D :lol: Most öszintén....Ha most elkezdi az autóját építeni lazán elmegy 1milka....és akkor se biztos hogy elfog tudni vele menni nyaralni....Na jó tuti hogy nem.Ha most megveszi azt a kocsit,és mivel jó szakmája van,fizetése is 2 év múlva tudd venni egy másik gsi-t 2. kocsinak...Szerintem. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 "..és akkor se biztos hogy elfog tudni vele menni nyaralni....Na jó tuti hogy nem." pedig gondoltam rá idén :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg nem azért...de x16xe-vel még csak fel sem merült volna a dolog...max akkor, ha megtartod mellette a GSI-t...xe-vel... :huh: netalán Let-tel... :P :lol: Ja és azt kihagytam,hogy Te se vettél valami erőgépet a GSi helyett :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na szal úgy van, hogy az xe-jé az jól áll, csak nagyon mélyre húzódik a lapos része...így nem fér el a kormányműtől...az omegáé meg nem áll jól, de mivel lemezből van, így azt már meg lehetne fordítani... Köszi Demó...de mire az felkerül hozzánk, az már késő...nekünk holnap reggel ezt be kell rakni...max megyek Lacihoz Örbotyiba bontózni...van bennt náluk 3 omcsi is c20ne-vel... Na ja engem már meg sem kérdezel.Pedig ha felhívtál volna délután már holnap szerelhetnéd is fel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ja és azt kihagytam,hogy Te se vettél valami erőgépet a GSi helyett :D :lol: :D Hát nézőpont kérdése...pont úgy megy mint egy c20ne GSI...azért az nem rossz egy TDI-től..meg a súly, meg a kényelem... Meg én sem bírtam megállni, hogy ne legyen gyors autóm...nem véletlenül építem a C-t... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na ja engem már meg sem kérdezel.Pedig ha felhívtál volna délután már holnap szerelhetnéd is fel. :huh: Bakkkkker.... :lol: :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 jah a végére! Most megyek haza a melóból! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát nézőpont kérdése...pont úgy megy mint egy c20ne GSI...azért az nem rossz egy TDI-től..meg a súly, meg a kényelem... Ugye nem az oudidról írtad ezt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát nézőpont kérdése...pont úgy megy mint egy c20ne GSI...azért az nem rossz egy TDI-től..meg a súly, meg a kényelem... Meg én sem bírtam megállni, hogy ne legyen gyors autóm...nem véletlenül építem a C-t... :huh: De az 1.8 ellen esélyed sincs...az 1.6 se lehet annyira rossz.Sérülésmentes és makulátlan.Ráadásul a piaci ár alatt van jóval.Ha valaki szép gsi-t akar akkor azt nem lehet ebben az országban napi szinten használni....Meg kell nézni karcsika oldalát...olyan mint egy térkép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Bakkkkker.... :huh: :lol: :D :D :D Lehet van Attinál...meg Laci apja azt mondta, hogy ők meg tudják csinálni az alut is...mert hogy ilyesmivel foglalkoznak... Ha ezek nem jönnek össze, akkor hívlak holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 jah a végére! Most megyek haza a melóból! :huh: Gondoltam, hogy azért fórumozol ennyit mert majd beleszakadsz a munkába :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Gondoltam, hogy azért fórumozol ennyit mert majd beleszakadsz a munkába :huh: :lol: ezt még meg kellett várnom, lassulsz Pista :D :D :D :P :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 De az 1.8 ellen esélyed sincs...az 1.6 se lehet annyira rossz.Sérülésmentes és makulátlan.Ráadásul a piaci ár alatt van jóval.Ha valaki szép gsi-t akar akkor azt nem lehet ebben az országban napi szinten használni....Meg kell nézni karcsika oldalát...olyan mint egy térkép :huh: Neked sem volt a GSI-m ellen...és a C ellen sem lesz...de azért gondolom tudsz aludni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Gondoltam, hogy azért fórumozol ennyit mert majd beleszakadsz a munkába :huh: :lol: Lehet kedden bemegyek, azt közlik, hogy Lantit is felvették a Sissibe... :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Lehet kedden bemegyek, azt közlik, hogy Lantit is felvették a Sissibe... :huh: :lol: :D :D ugye milyen jol csinálom már!? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ezt még meg kellett várnom, lassulsz Pista :D :D :D :P :P :P :P Nem biztos, hogy abbahagynám a fórumozást a helyedben most :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Neked sem volt a GSI-m ellen...és a C ellen sem lesz...de azért gondolom tudsz aludni... :D Erre ne fogadj...lesz majd tél meg nitro a GSi-be...és persze hogy tudok aludni,mert ha nem tudnék akkor azt csinálnám amit most Te :P :D :D :P Engem az élmény érdekel,nem a győzelem...Az pedig a pista c20ne-jébe a legnagyobb vagy a senatorba volt.:P :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha a Kadiban nem lesz élmény, akkor ugye nem is akarsz menni vele majd egy kört... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts