mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ajajjjj...akkor lehet téged is átvertek... :D :D :D :P Persz amikor megnéztük a kocsit, akkor ezt nem említetted :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Persz amikor megnéztük a kocsit, akkor ezt nem említetted :huh: :lol: Akkor még Bazsnak vettük nem a drága barátomnak... :D :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Köcsög Kabriós mennyiért csináltatsz tetőt arra az erőgépre ? :huh: Hát telefonon 140et mondtak a merci féle anyagra (gyöngyvászon). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Közben amúgy megtaláltam a verdát cs-en is. Kicsit többért igaz akkor még a zene meg a fejegység és minden más egyéb is benne volt. A lényege a kép. Itt van elölről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ajajjjj...akkor lehet téged is átvertek... :D :P :P :P Tudtam Én hogy Bazs átb@szot...Nem hiába költöttem rá ennyit :P :D ...Vissza is kérem az árát :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkor még Bazsnak vettük nem a drága barátomnak... :D :D :D :P :P Bazsnak nem szólnál, ha átverést szimatolnál a dologban ? Szép :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Közben amúgy megtaláltam a verdát cs-en is. Kicsit többért igaz akkor még a zene meg a fejegység és minden más egyéb is benne volt. A lényege a kép. Itt van elölről. http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_50913.jpg nincs ennek oldala?Meg linkeld be a hirdetést is.Ne kelljen már keresgetni :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ááá tudtam, hogy nem lesz nála sokáig... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nincs ennek oldala?Meg linkeld be a hirdetést is.Ne kelljen már keresgetni :lol: :huh: Nincs oldala. A hirdetés: Klatty Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Közben amúgy megtaláltam a verdát cs-en is. Kicsit többért igaz akkor még a zene meg a fejegység és minden más egyéb is benne volt. A lényege a kép. Itt van elölről. ködlámpás lökös, de nincs benne ködlámpa kapcsolo??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Most is azt mondom hogy felejtsd el a tuningot,vagy jó úgy ahogy van,ebbe a motort is értem.Vagy add el és vedd meg a vectrát :D :D :lol: Milyen Vekiről van szó ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Milyen Vekiről van szó ? :lol: Nem akarja elárulni,mert fosik hogy az eszére meg a többiekre fog hallgatni,és akor nem fogja a GSit tuningolni.Hiába magyarázom neki hogy arra ráér 2-3év múlva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Milyen Vekiről van szó ? :lol: Jajajaja...mostmár mesélj nekünk is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem akarja elárulni,mert fosik hogy az eszére és a többiekre fog hallgatni,és akor nem fogja a GSit tuningolni.Hiába magyarázom neki hogy arra ráér 2-3év múlva. :lol: Ha a Veki turbós...jó állapotú, akkor nincs is apelláta... :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha a Veki turbós...jó állapotú, akkor nincs is apelláta... :lol: :huh: Rád pont nem kell hogy hallgason,bár te vagy a legrosszap példa az autó építésre,de azért lassan én is eljutok a Te szintedig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mint drága Coupe barátom megszellőztet :huh: t, igy leirom. van egy ismerösöm aki vett egy uj autot, és van egy 99 es vectrája B2 kb 70-80k km van benne, tudunk rola midnent, törésmentes stb.. ö 1 évesen vette külföldön, és jutányosan hozzájutnék, kb ennyi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Rád pont nem kell hogy hallgason,bár te vagy a legrosszap példa az autó építésre,de azért lassan én is eljutok a Te szintedig :huh: www.legalja.hu :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Rád pont nem kell hogy hallgason,bár te vagy a legrosszap példa az autó építésre,de azért lassan én is eljutok a Te szintedig :huh: akkor azért én még jobban jártam...az enyim legalább haladt is... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mint drága Coupe barátom megszellőztet :D t, igy leirom. van egy ismerösöm aki vett egy uj autot, és van egy 99 es vectrája B2 kb 70-80k km van benne, tudunk rola midnent, törésmentes stb.. ö 1 évesen vette külföldön, és jutányosan hozzájutnék, kb ennyi.... Azt is írd le hogy mennyi a jutányos ár.....ne nekem kelljen már mindent elmondani :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mint drága Coupe barátom megszellőztet :lol: t, igy leirom. van egy ismerösöm aki vett egy uj autot, és van egy 99 es vectrája B2 kb 70-80k km van benne, tudunk rola midnent, törésmentes stb.. ö 1 évesen vette külföldön, és jutányosan hozzájutnék, kb ennyi.... Oszt milyen motoros ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azt is írd le hogy mennyi a jutányos ár.....ne nekem kelljen már mindent elmondani :D :lol: az mind1 mert a gsi-t ugyse tudom eladni, szoval itt megbukott a project :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mint drága Coupe barátom megszellőztet :D t, igy leirom. van egy ismerösöm aki vett egy uj autot, és van egy 99 es vectrája B2 kb 70-80k km van benne, tudunk rola midnent, törésmentes stb.. ö 1 évesen vette külföldön, és jutányosan hozzájutnék, kb ennyi.... Milyenmotormilyenmotormilyenmotor... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 akkor azért én még jobban jártam...az enyim legalább haladt is... :huh: :lol: :D Amikor haladt..és még nem ütöttem meg a 7es összeghatárt.Már leírni se merem :D ....Remélem nem is fogom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Oszt milyen motoros ? :huh: x16xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Milyenmotormilyenmotormilyenmotor... :huh: :lol: :D Nem turbó..... 1 milka lenne az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts