mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem megmagyarázni akartam, minek is tenném, hiszen az autó nem az enyém még, hanem a gazdájáé, mért védeném? Hogyérted hogy pont egy ilyen példányra akadtam? :huh: Nekem a piros bejön... Főleg amióta linkeltem azt a szép piros GSI-t az Optikai tuning topicba. :lol: :D Amúgy gondolkodtam már rajta hogyha tényleg aktuális lesz a dolog, akkor hívok valami szakértőt is magammal. Valaki olyat aki régebben Opeles mint Én és ért is hozzá. Én mint laikus nem sokat konyítok ( egyenlőre ) hozzá. Hmm, megjelent a klubtagásom, pedig még nem is kaptam sms-t. Remélem nem rossz számlaszámra küldtem... Bár CTRL + C-t meg a CTRL + V-t nem lehet elrontani... Legalábbis remélem. :D Láthattál volna egy sokkal jobban lestrapált példányt is. nevezzük bizalmi elvnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nevezzük bizalmi elvnek :lol: Nem kellett volna. Kibírtam volna hétfőig amíg a bankom utal. De azért köszönöm szépen a bizalmat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Láthattál volna egy sokkal jobban lestrapált példányt is. nevezzük bizalmi elvnek :D Hírdeted a Carvant??? :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hírdeted a Carvant??? :huh: :lol: :D LoooL :D Látom Degec-ről jöttél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkor Te még nem ismered Piiista ótóját... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ez Már annyiszor linkeltem be hogy sokan azthiszik szerintem hogy valami haverom a srác és reklámozom az autóját. :huh: Nekem annak ellenére, hogy piros nincs vele bajom...az ára is normális...mondjuk spec az az ülés már nemsokára ki fog szakadni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 azt hittem hogy csak az én gsi-mbe nem volt el ablak de nem itt van meg 1 példány :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hírdeted a Carvant??? :huh: :lol: :D Az Gsi dilibogyó ? :D Különben sem lestrapált, hanem fáradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 azt hittem hogy csak az én gsi-mbe nem volt el ablak de nem itt van meg 1 példány :huh: Akkor máris felejtős..... :D ....A képen nekem úgy tünik hogy a küszöb spoiler szegecsei nincsenekrajta a hátsó sárvédőn :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem annak ellenére, hogy piros nincs vele bajom...az ára is normális...mondjuk spec az az ülés már nemsokára ki fog szakadni... Mi a bajotok a piros színnel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azért ezt a lestrapált dologt firtatnám...milyen akkor egy lestrapált verda... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkor máris felejtős..... :D ....A képen nekem úgy tünik hogy a küszöb spoiler szegecsei nincsenekrajta a hátsó sárvédőn :huh: jól látod sasszem barátom :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azért ezt a lestrapált dologt firtatnám...milyen akkor egy lestrapált verda... :huh: :lol: :D Hááááááttt.....ami nem megy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mi a bajotok a piros színnel? :huh: A piros nem a legkedveltebb szín,és emiatt az ára is olcsóbb szokott lenni.Nekem spec nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mi a bajotok a piros színnel? :huh: Ha neked bejön, akkor miért érdekes ez ? :lol: Nekem nem a kedvenc színem pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkor máris felejtős..... :D ....A képen nekem úgy tünik hogy a küszöb spoiler szegecsei nincsenekrajta a hátsó sárvédőn :huh: valóban...én sem látom...bár ettől még ott lehet...ha nincs, akkor az elég sok dolgot elárul... Nekem még egy furcsaság ütötte meg a szemem...a kiegyenlíőtartály...nagyon új...ennek is lehet oka, de lehet véletlen egybeesés is...bár volt itt emlegetve nyomáspróba is, ha jól emléxek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mi a bajotok a piros színnel? :lol: szerintem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 valóban...én sem látom...bár ettől még ott lehet...ha nincs, akkor az elég sok dolgot elárul... Nekem még egy furcsaság ütötte meg a szemem...a kiegyenlíőtartály...nagyon új...ennek is lehet oka, de lehet véletlen egybeesés is...bár volt itt emlegetve nyomáspróba is, ha jól emléxek... :huh: amugy nem véletlen enm rakta fel.... érdekes az ajton fent van........ lassan ezt az autot a bontok se fogják átvenni, ugy kiveséztük igy látatlanba :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg a Corsa jól üzemel??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha neked bejön, akkor miért érdekes ez ? :lol: Nekem nem a kedvenc színem pl. Azthittem hogy ennek valami technikai oka van. Vagy a piros festék drágább és nem olyan tartós vagy vonzza a bogarakat... Szal akkor ez csak egy személyes véleménynyilvánítás volt. Így már értem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg a Corsa jól üzemel??? :huh: ne égesss mááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrr psssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzttttttttttttt :lol: :D :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem még egy furcsaság ütötte meg a szemem...a kiegyenlíőtartály...nagyon új...ennek is lehet oka, de lehet véletlen egybeesés is...bár volt itt emlegetve nyomáspróba is, ha jól emléxek... :lol: Az enyém is ilyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az enyém is ilyen :huh: Ajajjjj...akkor lehet téged is átvertek... :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem még egy furcsaság ütötte meg a szemem...a kiegyenlíőtartály...nagyon új...ennek is lehet oka, de lehet véletlen egybeesés is...bár volt itt emlegetve nyomáspróba is, ha jól emléxek... :huh: Nem tűnt újnak a helyszínen. Szerintem csak a kép miatt látod újszerűnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ne égesss mááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrr psssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzttttttttttttt :huh: :lol: :D :D :D :P abba kell a c20xe miii??? Noi rákapott a tunyingra... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts