Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ...Csabinak is átnedvesedett belül... Ez legyen az ő és a barátnőjének a gondja... :huh: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Utána ez eladó lesz? :huh: Nem...megtartjuk..jól jöhet bármikor...meg Laci fog vele dolgozni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ez legyen az ő és a barátnőjének a gondja... :D :D :P :P :P Ebben igazad van :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Annyira igaz a vízálló ponyva mint a sör nélkül élni tudó alkoholista. Mi van ma? Csak úgy törnek fel a bölcsebbnél bölcsebb mondások! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A karc kevésbé...a rohadástól szeretném megkímélni... :D Gondolkoztam zárt tréleren is...de akkor már lassan tényleg meglesz a GSI budget... :lol: Bérelj Te is garázst...bár azzal meg az a bajom hogy szinte gond nélkül tudják mokolni a kocsit éjszaka.....:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Anti Te elvered OOOOval Lantit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A karc kevésbé...a rohadástól szeretném megkímélni... :D Gondolkoztam zárt tréleren is...de akkor már lassan tényleg meglesz a GSI budget... :lol: Én direkt vízálló ponyvát vettem, nem is ingyen adták, de az első igazi eső után már nem volt vízálló. Ha egyszer meg átment már a víz rajta utána már cseszheted. Ráadásul dohos lesz az autó mert kifelé bezzeg nem párolog el. Ja és nem egyszerű kiterítve szárítani sem, bár ha a kötél egyik vége nálad a másik nálam akkor közi kihuzzuk azt majd megszárad :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Anti Te elvered OOOOval Lantit? álmába :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ez legyen az ő és a barátnőjének a gondja... :huh: :lol: :D :D :D Azt a problémát már megoldottuk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Anti Te elvered OOOOval Lantit? Az régen volt :D :lol: azóta megerösödött a Lanti kocsija :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Anti Te elvered OOOOval Lantit? Sima ügy...állva hagyom mint Sanyi a sörcsapot... :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azt a problémát már megoldottuk :lol: Hullanak is az ablakok felétek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az régen volt :D :huh: kösziiii, haver vagy :P :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 kösziiii, haver vagy :D :lol: :D :D tudom Én :P De most mond azt hogy nem lett jobb a direkt szürő nélkül :P :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A garázs meg tudom hogy bébi dzsúzzz drága de sajna nem volt más megoldás. Az új tetőt meg nem fogom hazavágni ugyhogy most már azért marad majd. Ha találok itt akkor átjövök de ez van. 1 megállóra innen adtak ki egy garagét szintén havi 20ért de az nem társasház mögötti részen volt hanem panelgarázs. Tudod az milyen éphogy beférsz és jó hogy cabriód van mert felül tudsz távozni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Bérelj Te is garázst...bár azzal meg az a bajom hogy szinte gond nélkül tudják mokolni a kocsit éjszaka.....:huh: Vagy a kúton fog állni ez is...a legelső helyen...vagy meg le Dettiékhez Szigethalomra... Az régen volt :D :D azóta megerösödött a Lanti kocsija :lol: Blitzen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jó azért meg ne öljétek egymást :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 tudom Én :D De most mond azt hogy nem lett jobb a direkt szürő nélkül :D :D tényleg, akkor ezért kerülsz mindig karcsikával, félsz!!! :P :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hullanak is az ablakok felétek... :huh: Tényleg mikor fogjátok már élvezni az uj ablak képernyőjét? Elég szar a mostani hátteretek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg mikor fogjátok már élvezni az uj ablak képernyőjét? Elég szar a mostani hátteretek :huh: úgy sem vagyunk itthon soha... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Blitzen... Azóta komoly tuningon eset át :D :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 tényleg, akkor ezért kerülsz mindig karcsikával, félsz!!! :D :huh: :lol: Az azért van,mert unalmas állandóan győzni...ezért inkább kikerülöm :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jó azért meg ne öljétek egymást :huh: Viccen kívül...van amikor én nyerek aztán van amikor ő veszit... :P :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sima ügy...állva hagyom mint Sanyi a sörcsapot... :lol: :D :D :D Ez övön aluli! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az azért van,mert unalmas állandóan győzni...ezért inkább kikerülöm :P :huh: :lol: Én ezért adtam el a GSI-t... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts